Regisztrált látogatóink feliratkozhatnak hírlevelünkre, követhetik a számukra legérdekesebb munkáltató cégeket, vagy képzéseket, melyekről havi értesítőt küldünk. Az oldalunkon szereplő cégek ezeken a szolgáltatásokon kívül nyomon követhetik saját aloldalaik látogatottságát és növelhetik saját közösségeiket, valamint megoszthatják legfrissebb híreiket, eseményeiket és hirdetéseiket.

Munkáltatók

Alapszolgáltatás: 12 hónapos jelenlét az IThon.info oldalon. A szerződés megkötése után újságírók és kollégáink segítségével elkészítjük a profil teljes tartalmát. A 12 hónapos együttműködés alatt a profiltartalma folyamatosan bővíthető, kiegészíthető és változtatható. Szolgáltatás ára: 198.000 forint + ÁFA.

PR cikk: oldalunkon saját gyártású cikkek mellett ügyfeleinknek van lehetősége PR cikket is megjelentetni. A cikk elkészítéséhez újságírói segítséget biztosítunk, majd közzétesszük a blog oldalon. A PR cikk önállóan és csomagban is rendelhető. 1 db PR cikk ára: 139.000 forint + ÁFA, 3 db PR cikk ára: 417.000 forint + ÁFA, 5 PR cikk ára: 469.000 forint + ÁFA. A cikkek leközlése a 12 hónapos együttműködés ideje alatt lehetséges. Érvényességük a profil meghosszabbításával lehetséges a 12 hónap lejártával.

Vendégblogolás felületeinken – a tartalmat a cég saját szakemberei írják meg, újságírónk lektorálja. A tartalom az IThon.info felületeire kerül ki. 12 hónap alatt maximum 10 megjelenés az IThon.info összes felületén. Az összeg tartalmazza a hirdetés költségét is. Szolgáltatás ára: 350.000 forint + ÁFA

Vendégblogolás újságírói támogatással – teljes körű szakmai tartalom előállítása, újságíró segítségével. 12 hónap alatt maximum 10 megjelenés az IThon.info összes felületén. Az összeg tartalmazza a hirdetés költségét is. Szolgáltatás ára: 590.000 forint + ÁFA

Képzések

Alapszolgáltatás: 12 hónapos alap jelenlét képző intézmények számára: Az IThon.info nem csak a munkáltatók, hanem a képző intézmények is bemutathatják magukat részletesebben a hazai piacon. Partnereink éves szinten 3 db saját képzést jelentethetnek meg a képzések aloldalon. A szolgáltatás éves díja 100.000 forint + ÁFA.

12 hónapos alap jelenlét képző intézmények számára + kapcsolattartás + eseményeik megjelenítése 1 évig: az alap képző intézmény jelenlét mellé az adott képző intézmény nyílt napját megjelentjük felületeinken és folyamatos havi kapcsolattartásban vagyunk a céggel. Miért hasznos ez? Tudjuk, hogy mi történik partner cégeinkkel és így saját szerkesztőségi tartalmainkban meg tudjuk jelentetni a képzésekkel kapcsolatos fontos történéseket eseményeik mellé. Szolgáltatás éves ára 200.000 forint + ÁFA.

Plusz képzés feltöltésének a lehetősége (a 3 db alap lehetőség után): Partnereink egy része éves szinten több, mint három fajta képzést indít. Az alap csomaghoz tartozó három képzésen fölül pluszban 10.000 forint + ÁFA összegért tölthetik fel oldalunkra a saját képzéseiket.

Kapcsolat

Csomagokkal, egyedi lehetőségekkel, az IThon.info olvasói összetételével kapcsolatban keresse kollégánkat:

László Levente
levente.laszlo@ithon.info
+36 20 381 41 42