Regisztrált látogatóink feliratkozhatnak hírlevelünkre, követhetik a számukra legérdekesebb munkáltató cégeket, vagy képzéseket, melyekről havi értesítőt küldünk. Az oldalunkon szereplő cégek ezeken a szolgáltatásokon kívül nyomon követhetik saját aloldalaik látogatottságát és növelhetik saját közösségeiket, valamint megoszthatják legfrissebb híreiket, eseményeiket és hirdetéseiket.

Munkáltatók

Alapszolgáltatás: 12 hónapos jelenlét az IThon.info oldalon. A szerződés megkötése után újságírók és kollégáink segítségével elkészítjük a profil teljes tartalmát. A 12 hónapos együttműködés alatt a profiltartalma folyamatosan bővíthető, kiegészíthető és változtatható. Szolgáltatás ára: 160.000 forint + ÁFA.

Tartalomkezelés: Az aktív profillal rendelkező munkáltatókat folyamatosan segítjük és támogatjuk a 12 hónapos együttműködés alatt. Kollégánk havonta egy alkalommal, hónapforduló alkalmával egy 3-5 kérdést tartalmazó e-mailt küld a partnereinknek, majd pár nappal később telefonon egy 5-10 percben átbeszélik az éppen aktuális történéseket és elkövetkezendő fontos eseményeket a cég életében. Az aktuális friss projekteket, tartalmakat és állásokat kollégánk betölti a profilba, így időt spórolunk partnereinknek, profiljuk mégis aktuális információkkal van jelen. Szolgáltatás éves ára: 96.000 forint + ÁFA.

PR cikk: oldalunkon saját gyártású cikkek mellett ügyfeleinknek van lehetősége PR cikket is megjelentetni. A cikk elkészítéséhez újságírói segítséget biztosítunk, majd közzétesszük a blog oldalon. A PR cikk önállóan és csomagban is rendelhető. 1 db PR cikk ára: 99.000 forint + ÁFA, 3 db PR ára: 259.000 forint + ÁFA, 5 PR cikk ára: 369.000 forint + ÁFA. A cikkek leközlése a 12 hónapos együttműködés ideje alatt lehetséges. Érvényességük a profil meghosszabbításával lehetséges a 12 hónap lejártával.

Események elhelyezése: Partnercégeink leközölhetik eseményeiket, az általuk szervezett meetupokat és workshopokat együttműködésünk ideje alatt. Az eseményeket a blogunkon és a Facebook oldalunkon is közzé tesszük. Szolgáltatás éves díja: 100.000  forint + ÁFA.

Képzések

Alapszolgáltatás: 12 hónapos alap jelenlét képző intézmények számára: Az IThon.info nem csak a munkáltatók, hanem a képző intézmények is bemutathatják magukat részletesebben a hazai piacon. Partnereink éves szinten 3 db saját képzést jelentethetnek meg a képzések aloldalon. A szolgáltatás éves díja 100.000 forint + ÁFA.

Tartalomkezelés: Az aktív profillal rendelkező képző cégeket folyamatosan segítjük és támogatjuk a 12 hónapos együttműködés alatt. Kollégánk két havonta egy alkalommal, hónapforduló alkalmával egy 3-5 darab kérdést tartalmazó e-mailt küld a partnereinknek. Pár nappal később pedig telefonon egy 5-8 percben átbeszélik az aktualitásokat. A friss tartalmakat és újdonságokat kollégánk betölti a profilba, így időt spórolunk partnereinknek, profiljuk mégis aktuális információkkal van jelen.Szolgáltatás éves ára: 79.000 forint + ÁFA.

12 hónapos alap jelenlét képző intézmények számára + kapcsolattartás + eseményeik megjelenítése 1 évig: az alap képző intézmény jelenlét mellé az adott képző intézmény nyílt napját megjelentjük felületeinken és folyamatos havi kapcsolattartásban vagyunk a céggel. Miért hasznos ez? Tudjuk, hogy mi történik partner cégeinkkel és így saját szerkesztőségi tartalmainkban meg tudjuk jelentetni a képzésekkel kapcsolatos fontos történéseket eseményeik mellé. Szolgáltatás éves ára 75.000 forint + ÁFA.

Plusz képzés feltöltésének a lehetősége (a 3 db alap lehetőség után): Partnereink egy része éves szinten több, mint három fajta képzést indít. Az alap csomaghoz tartozó három képzésen fölül pluszban 10.000 forint + ÁFA összegért tölthetik fel oldalunkra a saját képzéseiket.

Kapcsolat

Csomagokkal, egyedi lehetőségekkel, az IThon.info olvasói összetételével kapcsolatban keresse kollégánkat:

László Levente
[email protected]
+36 20 381 41 42

Előregisztráció!