Bemutatkozás

A Cosmo Consult a Microsoft Dynamics alapú vállalatirányítási rendszerek egyik legnagyobb nemzetközi és hazai forgalmazója. Cégünk fő tevékenysége az iparág specifikus integrált vállalatirányítási és ügyfélkapcsolat-kezelő szoftverek fejlesztése és bevezetése különböző méretű vállalatok számára. Dolgozóink létszáma mára elérte a közel 450-et világszerte, budapesti központunkban pedig több, mint 240-en vagyunk. Leányvállalataink megtalálhatók az USA-ban, Ausztráliában, Romániában és a Fülöp-szigeteken.

A XAPT Kft.-t 2019-ben vásárolta fel a COSMO CONSULT.

Szolgáltatásaink rendszere az ügyfelek üzleti folyamatainak és alkalmazásainak teljes életciklusát lefedi, a tanácsadástól kezdve a megvalósításon keresztül, a folyamatos támogatásig és fejlesztésig. Az XAPT által bevezetett rendszerek száma meghaladja a 250-et, a felhasználószám pedig a 15 ezret.

Az XAPT portfóliójában olyan megoldások találhatók, amelyek a különböző méretű vállalkozások, vállalatok üzleti és ügyviteli folyamatainak hatékony és átlátható kezelését, elemzését és irányítását segítik. A Microsoft Dynamics AX és Microsoft Dynamics NAV integrált vállalatirányítási rendszerek mellett szerepel a Microsoft Dynamics CRM az ügyfélkapcsolatok hatékonyabb kezelésére, üzleti intelligencia és döntéstámogató megoldások, valamint jelentéskészítő és üzleti folyamatmenedzsment alkalmazások.

A 2000-ben alapított XAPT néhány fős cégből nőtte ki magát és szerzett hazai és nemzetközi elismeréseket az elmúlt tizenhat évben. A dinamikus fejlődéssel párhuzamosan a vállalat az évek során folyamatosan terjeszkedett külföldön is, ahol egyre több projektet sikerült megszerezni. Jelenleg az XAPT Csoportnak 5 országban van helyi képviselete és több száz rendszer bevezetési projektet hajtott végre a világ minden kontinensén. Ma az XAPT Csoport közel 450 főt foglakoztat, a Microsoft Dynamics termékek legnagyobb szállítója a régióban, valamint globálisan is.

Célunk, hogy az elérhető legújabb technológiákat kiaknázva olyan új és egyedi üzleti szoftvermegoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, amelyek segítségével kiemelkedő versenyelőnyre tehetnek szert mind a nemzetközi, mind a magyar piacon.

Miért érdemes minket választani?

– Átfogó tréning a belépés után (Microsoft Dynamics- és projekt-metodológia)

– Közösségi terek, ahol az asztal mellől kicsit elszakadva tudsz dolgozni, lazítani

– Közérzetjavító kezdeményezések (masszázs, videojáték, gyümölcs)

– Felelősségteljes feladatok és kihívások az első naptól

– Laza, multikulturális munkakörnyezet

– Részmunkaidős lehetőségek (diákként heti min. 3 nap vállalása esetén)

– Mentoring-rendszer

– Fiatal és dinamikus csapat

– Csapatépítők, grillpartik, közös programok

– Családbarát munkahely

– Versenyképes kompenzáció

A csapatmunka, elkötelezettség és munkavállalói együttműködés nálunk olyan értékek, amelyeket nap mint nap képviselünk, és amelyekből hosszú távon is építkezünk. Munkánk során gyakran találkozunk elérhetetlennek tűnő kihívásokkal, ám ezek az értékek az ilyen helyzetekben is sikerre viszik a csapatot.

Számunkra a legfontosabb értéket saját dolgozóink jelentik, ezért fontos, hogy kollégáink jól érezzék magukat, és hosszú távon tervezzenek velünk.

Filozófiánk szerint a siker kulcsa ebben az ágazatban a felhalmozott tudás, annak naprakészen tartása, illetve a proaktivitás.

Már negyedik éve veszünk részt a karácsony előtti cipősdoboz jótékonysági akción, mely révén ajándékokat biztosítunk a hátrányos helyzetű gyerekek számára.

Aktualitások és hírek

2018-07-24

Üzleti intelligencia alkalmazások – mi ez pontosan, és miért fontos neked?

Az üzleti intelligencia nem (csak) annyit jelent, hogy intelligens módon állunk az üzlethez, a fejünket használva. A Wikipédia definíciója szerint […]

Sikerek és tervek

A szakmai sikerek mellett cégünk elsőként csatlakozott a „Sokszínűségi egyezmény” magyarországi kezdeményezéséhez, valamint aktív tagként szerepelünk az Integrom roma integrációt célzó programban.  Célunk, hogy munkavállalóink számára a lehető legalkalmasabb környezetet és lehetőségeket biztosítsuk a hatékony munkavégzéshez, e törekvésünk elismeréseként 2014-ben második helyezést értünk el a Legjobb női munkahely felmérésen, továbbá 2016-ban megnyertük a Legelkötelezettebb Visszafogadó Munkahely díjat is.

Szakmai hozzáértésünket bizonyítja, hogy több elismerést és díjat is megnyertünk az elmúlt évek során: a Microsoft Inner Circle és Microsoft President’s Club tagság, valamint a Figyelő magazin 2015-ös Feltörekvő 200-as listájának első helye is nagy kitüntetés cégünk számára.

HR

Munkatársainkat leginkább jellemzik:

– szakértelem

– ügyfélközpontúság

– dinamizmus

– kiváló együttműködési készség

– motiváltság

Azt valljuk, hogy a tapasztalt és junior munkatársak jelenléte egyaránt fontos egy szervezetben, együttműködésükön keresztül tudunk legjobban megfelelni a szakmai kihívásoknak. Belépés után komplex tréningekkel és mentoring programmal fejlesztjük a pályakezdő kollégákat, a későbbiekben pedig rotáción keresztül nyerhetnek betekintést más csapatok munkájába.

Hiszünk abban, hogy az általános toborzási módszerek mellett alternatív csatornákon keresztül is elérhetünk tehetségeket. Ennek megfelelően erősítjük együttműködésünket felsőoktatási intézményekkel, megjelenünk szakmai rendezvényeken és igyekszünk megismertetni cégünket a potenciális munkatársakkal.

“Pénzügyes gyakornokként kezdtem a karrieremet az XAPT-nál, most Junior Konzulens vagyok. A vezetőség támogató hozzáállása miatt rengeteget fejlődtem, és egy Microsoft Partner cég dolgozójaként nap mint nap lehetőségem nyílik a legújabb szoftverek és techológiák megismerésére.”

“Az, hogy az XAPT csapat részese lehettem, messze felülmúlta a várakozásaimat. Örülök, hogy kiváló céges akadémiákon sajátíthattam el a szakmai tudást, amely mélyítésében nagyban hozzájárultak senior kollégáim is. Mostani pozíciomban felelős vagyok a szoftverek teszteléséért, az eredmények dokumentálása pedig mindig hozzásegít a termék részletesebb megismeréséhez.”

Karrier Cosmo Consult Kft. állások

Legfrissebb állások itt érhetőek el!

Kapcsolat

Sógorka Ildikó

E-mail cím: ildiko.sogorka@xapt.com
Telefonszám:

Cosmo Consult Kft.

E-mail Cím: hr@xapt.com
Telefonszám: +36 1 889 2900
Weboldal: http://www.xapt.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/XAPTHungary/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/150918

Xapt Kft.

1118 Budapest, Rétköz utca 5.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok