Iparág/szektor
IT részleg mérete
Kiemelt technológiák és módszertanok
Elhelyezkedés
Munkavégzéshez szükséges nyelv

Bemutatkozás

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink a minőségi megoldásokat, a megbízhatóságot és a lelkiismeretes hozzáállást elsők között említik, amikor a Webtown szolgáltatásait jellemzik.

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleink a minőségi megoldásokat, a megbízhatóságot és a lelkiismeretes hozzáállást elsők között említik, amikor a Webtown szolgáltatásait jellemzik. Csak úgy tudunk megbízható szolgáltatóként ügyfeleink rendelkezésére állni, ha munkáltatóként ugyanezeket az értékeket képviseljük.

Liferay Platinum Partnerként olyan megoldásokat fejlesztünk, melyek sokak számára jelenthetnek segítséget a mindennapi munka vagy akár döntéshozás kapcsán, legyen szó a banki szektornak készült – Liferay DXP-re fejlesztett – demó platformunkról, a Liferay alkalmazások (Marketplace) piacterén elérhető termékeinkről vagy blog cikkeinkről.

Hatékonyabbnak gondoljuk a network típusú szervezeti felépítést, ezért törekszünk a flat jelleg fenntartására. A cég menedzsmentje mellett ennek megfelelően fejlesztő csapatok dolgoznak a cégben, valamint a támogatási tevékenységet koordináló support csapat, valamint Product Owner Proxyk, Scrum Masterek és szakmai támogatással foglalkozó szakmai vezető, architekt kollégák. A fejlesztő csapatok önállóan képesek teljes projekteket szállítani, így csapat szinten full stack megközelítésben gondolkozunk, melyet az eltérő személyes motivációk változatossága biztosít. Büszkék vagyunk arra, hogy képesek vagyunk új technológiákat megtanulni és szakértővé válni, így bővítve a csapatunk kompetencia körét is.

2005 óta tevékenykedünk a magyar IT piacon:

Nagy hangsúlyt fektetünk szolgáltatási palettánk folyamatos bővítésére. A piac állandóan változó igényeire a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb megoldásokat keressük. Ennek köszönhetően cégünk növekedése folyamatos és alapítása óta töretlen. Webfejlesztéshez PHP és Java programnyelvet használunk (eZ, Symfony és a Liferay) Közép-Európa egyetlen Liferay Platinum Partnerei vagyunk, mely címet az elmúlt 7 év közös munkájának sikereként nyertünk el.

Tudjuk, hogy ügyfeleink nem vállalatok. Az ügyfeleink emberek:

Folyamatos fejlődésünk annak is köszönhető, hogy a mennyiség helyett a minőséget tartjuk szem előtt. Szabad kapacitásaink függvényében vállaljuk csak el a projektjeinket. Az üzletpolitikai korrektséget és őszinteséget mindennél többre tartjuk, hiszen ezáltal tudunk többet nyújtani.

Célunk, hogy egyszerre nyújtsunk kiemelkedő minőségű szoftverfejlesztési és követelménykezeli szolgáltatást és legyünk eközben élhető, szakmailaig inspriláló munkahely, ahol az értékteremtés és a szakmaiság adja a napi döntéshozatal alapját. Hiszünk abban, hogy csapatként mindig többet lehet elérni mint egyénileg, és ehhez megfelelő csapattagok és környezet szükséges. Hiszünk abban, hogy jobbá tudunk válni, bármilyen eredményt is érünk el!

Annak érdekében, hogy meg tudjunk felelni az állandó változás kihívásainak, valamint a bővülő ügyféligényeknek, folyamatosan fejlesztjük munkatársainkat, magunkat. Szervezeti kultúránk alapja az egymás iránti személyes és szakmai bizalom.

Nem csak a kiváló csapatmunka során van lehetőségünk fejlődni, hanem egyedi továbbképzéseink alkalmával is.

Az inspiráló szakmai környezet mellett a munkatársaink a családias és barátságos légkört tartják e legfontosabb belső értékeknek. Büszkék vagyunk ügyfeleinkre és munkáinkra.

Tudatosan dolgozunk azon, hogy a legtöbbet nyújtsuk egymásnak. A kiváló munkakörülmények és a rugalmas munkavégzési lehetőség mellett minden bizonnyal értékelni fogod rendszeres céges eseményeinket is: a szakmai napokat és a csapatépítő programokat (vitorlázás, havi sörözések, hegymászás, darts és társasozás, sörcsap, közös mozizás, közös sportesemények stb).

Számítunk és kíváncsiak vagyunk a véleményedre.Mindig van hova fejlődnünk, ezért értékeljük a konstruktív észrevételt, mindig együtt jutunk közös nevezőre.

A cégünk legfontosabb értékei: rugalmasság, agilitás, nyitottság, tanulás iránti vágy, fejlődés, humorérzék.

A cég vezetőinek napi feladata a kollégák támogatása, a számukra inspiráló szakmai környezet és kihívások megteremtése, mely magával hozza az ügyfeleink számára nyújtott kiemelkedő szolgáltatási szintet. Hiszünk abban, hogy minden amit tanulunk hozzásegít minket egy magasabb érték elérésére, mint munkavállalóként mind csapatként, cégként, és hogy a hibák közül csak azok a rosszak, melyekből nem tanulunk.

Igyekszünk kevesebb szemetet termelni, és amit termelünk azt megfelelő módon elhelyezni.:-) Nemcsak magunkat edukáljuk a szelektív hulladékgyűjtés témájában, hanem gyermekeinknek is megmutattuk, játékosan megtanítottuk, hogy működik ez az irodában és otthon.

Versenyeket szervezünk fiatal fejlesztőknek (végzős középiskolások) akik a verseny kapcsán betekintést nyerhetnek a fejlesztői környezetbe, cégünk működésébe. Szakmailag támogatjuk őket és a részvételüket jutalmazzuk.

Részt veszünk a karácsonyi cipősdoboz akcióban, ahol munkatársainkkal együtt állítunk össze csomagokat rászoruló gyermekek részére.

Aktualitások és hírek

2019-06-21

A legjobb magyar webfejlesztő cégek

Hallottatok már a Clutch.co-ról? Ha nem, akkor röviden bemutatnánk, ugyanis az ő listájuk alapján mutatjuk be a legjobb 10 magyar […]
2018-06-14

Neked fontos a segITség?

Akkor olvass tovább – körülnéztünk, hogyan vesznek részt a munkáltatók a világ jobbá tételében. Hogyan teheti jobbá a munkáltatód a […]

Sikerek és tervek

K&H

Raiffeisen

Szerencsejáték

NN Biztosító

Tobler Haustechnik Switzerland

MSCI, stb.

 

A Liferay- Community Excellence 2017 díj megszerzése.

HR

Munkatársainkat leginkább jellemzik: szakmai tudásszomj, nyitottság, agilitás, fejlődni akarás, humor, stabil értékrend, sokoldalúság.

Sok fiatal, akár pályakezdő junior csatlakozik hozzánk. Mentoraink, senior fejlesztőink segítik őket a fejlődésben, tanulásban.

Webes felületeket készítünk munkánk során, így megoldásainkkal több millió magyar állampolgár találkozott már a mindennapjai során, melyre büszkék vagyunk.

Jelenleg is több külföldi projektünk van, és ezen projektek száma közeljövőben csak gyarapodni fog (svéd, lengyel, svájci, osztrák stb).

Folyamatosan van lehetőség új módszerek, technológiák elsajátítására.

Belső képzésekkel (workshop, angol tanfolyam) és külföldi szakmai meetup jellegű eseményekkel fűszerezzük szakmai tudásunkat.

Munkatársainkkal rendszeresen beszélgetünk, mely során kiderül, hogy mik a motivációi, céljai, és milyen nehézségekkel küzd. A felmerülő kérdéseket, nehézségeket igényeket mindig átbeszéljük és közös megállapodás szerint reagálunk rá.

Olyan munkahely megteremtésére törekszünk, amely vonzó és értékteremtő a fejlesztők számára szakmailag és emberileg is.

Igyekszünk ezt megmutatni a közösségi médiában és a honlapon is.

Több toborzási csatornát használunk, a honlapunkon mindig fent vannak a nyitott pozíciók ezen kívül a közösségi médiában, állásportálokon találkozhatnak a pályázók a hirdetéseinkkel.

Tudjuk, hogy az irodán kívül is számtalan szerepkörben kell megállnod a helyed, ezért az élet szinte valamennyi területén igyekszünk segíteni.

Folyamatosan dolgozunk a munka és a magánélet egyensúlyának biztosításán és javításán.

Nem hiszünk a túlórában, szóval erre nem kell számítani. Az agilitásnak köszönhetően feladataink kiszámíthatóak és tervezhetőek.

Csapattagjainkkal folyamatos a kommunikáció, egyéni és személyre szabott értékeléseket, motivációs rendszert használunk.

Miért ez a cég? Megkérdeztük munkatársainkat:

“sokféle, nagyszabású projekt van, a projektívek súlya és minősége nagyon izgalmas és motiváló”

“szuper a csapat és változatosak a feladatok, kihívások”

“sokat tudok tanulni a csapattagoktól”

“jó lehetőség a Webtown, ha fejlődni akarsz”

“szívesen és büszkén mesélek a barátaimnak a projektekről és az ügyfelekről”

“külföldi ügyfeleket is nagyon szeretem és tudom gyakorolni az angolt”

“nagyon sokat számít, hogy az agilis módszertanban ilyen nagy a tapasztalat”

“mert nem csak munkatársakkal vagyok az irodában, hanem barátokkal, akikkel nyaranta sörözünk az irodában és jót vitorlázunk a tengeren”

Karrier Webtown Informatika Kft. állások

Kapcsolat

Demeter Sarolta

E-mail cím: demeter.sarolta@webtown.hu
Telefonszám: +36305034548

Webtown Informatika Kft.

E-mail Cím:
Telefonszám:

Webtown Informatika Kft.

1117 Budapest Hauszmann A u 3/b.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok

Módszertanok
Tervezés / rendszerszervezés