Bemutatkozás

Csatlakozz egy nagyvállalat fejlesztéséhez! A Vodafone Shared Services Europe a Vodafone Csoport két európai székhellyel működő kereskedelmi központja.

A budapesti központ 2007 óta működik. Több, mint 29 ország IT, pénzügyi, enterprise, business intelligence, HR és beszerzési folyamatait támogatja és a Vodafone több, mint 150 nagyvállalati ügyfelének tervez üzleti megoldásokat.

6 európai piacon kínálunk ügyfeleinknek hi-tech megoldásokat, a legfrissebb fejlesztéseket alkalmazva.

Légy 3000 fős nemzetközi csapatunk tagja, és segítsd szaktudásoddal a Vodafone ügyfeleit!

A Vodafone Shared Services Budapest (VSSB) a világszerte ismert márka 2007. óta működő hazai szolgáltatói központja. Nemzetközi partnereinknek pénzügy-számviteli, IT, értékesítési, HR, kereskedelmi és beszerzést támogató területeken nyújtunk támogatást.

Szervezeti elosztásunk:

Architect, technical advisor, ethical hacker, fejlesztők (Backend, Front End, Full Stack, PHP) IT üzemeltetők. Van átjárhatóság a pozíciók között, maximálisan támogatjuk a kollégák fejlődését, ehhez különböző szakmai tréningeket biztosítunk.

A Vodafone 2007-ben hozta létre Shared Service Centerét Budapesten. Azóta 4 további szolgáltatói központot létesített a márka: Romániában, Egyiptomban, illetve kettőt Indiában. Közel 10 éves fejődésünk eredményeként mára harmadik generációs központtá váltunk, vagyis elsősorban szaktudást igénylő feladatokat látunk el képzett szakemberek segítségével.

Célunk, hogy minden működési területünkön magas szintű, üzleti megoldásokat kínáló tevékenységet végezzünk, ezzel egy kereskedelmi háttértámogató központtá válva.

Egy nemzetközi, fiatalos márkát képviselünk, amely elkötelezett a digitális megoldások és munkavégzés iránt. Ez magában foglalja munkafelfogásunkat éppen úgy, mint oktatási és tréningkultúránkat. Hisszük, hogy az elismerés kiemelkedően fontos a mindennapokban is, és az eredmények előrelépést jelentenek úgy kollégáink életében, mint az egész vállalatot tekintve.

Aktualitások és hírek

2018-07-04

IT szakmák a színfalak mögött: Mit csinál az informatikai biztonsági szakértő?

A múlt héten írtunk arról, hogy mit csinál egy gazdasági informatikus, a mai cikkünkben pedig az informatikai biztonsági szakértő szakmáról […]

Sikerek és tervek

HR

Kollégáink szakmailag felkészültek, megoldás-orientáltak és nyitottak. Ez a három tulajdonság teszi lehetővé, hogy kreatív megoldásokat fejlesszenek és innovatív munkakörnyezetet teremtsenek.

Mivel nemzetközi partnereket szolgálunk ki számos területen, ezért fontos, hogy munkatársaink professzionálisan felkészültek legyenek. Egyéni tapasztalataik és képzettségük mellett ezt belső tréninglehetőségeink is garantálják.

A VSS Budapest alapvetően gyors felemelkedési lehetőséget kínál. Részletesen kidolgozott irányítási szintjeink könnyedén átjárhatóak, akár néhány éven belül menedzseri pozíciót kínálva egy frissen belépő, kevés tapasztalattal rendelkező kollégának.

Több tucat különböző tréning áll kollégáink rendelkezésére, amelyekkel tovább képezhetik magukat szakterületükön, illetve olyan készségeket sajátíthatnak el, amelyek általánosan is hasznosíthatnak.

Nemzetközi vállalatként elkötelezettek vagyunk munkatársaink optimális alkalmazása iránt. Vertikumaink nagymértékben átjárhatóak horizontálisan, természetesen szem előtt tartva a szakmai kompetenciákat. Minden munkatársunk számára adott a lehetőség, hogy képzettsége és tapasztalata alapján a számára legmegfelelőbb tevékenységet végezze.

Egyetemekről, konkurens cégektől, adatbázisokból, szakmai fórumokról, állásbörzékről, különböző területhez kapcsolódó alternatív csatornákról toborzunk. Legtöbb kollégánk diplomás de ez adott esetben kiválhtató releváns szakmai tapasztalattal. A kiválasztás során használunk szakmai teszteket, assessment centre-t, személyes interjúkat, személyiségteszteket.

Vállalati kultúránk szerves része a rugalmas munkaszervezés. Egyik fő fókuszunk digitális szolgáltatási rendszerünk fejlesztése, amely kitágítja a munkavégzés fizikai helyének lehetőségeit.

Minden kollégánk személyre szóló támogatást kap, feladatait, illetve fejlődését egyénileg alakítjuk ki és mérjük. Rendszeresen értékeljük munkatársaink teljesítményét és képzési programokkal segítjük őket a további fejlődésben.

A shared service centerek –  vagy szolgáltatóközpontok – sokaknak még ma is egyet jelentenek a call centerekkel. A Vodafone Shared Services Budapest esetében azonban ez nem is állhatna távolabb a valóságtól. Harmadik generációs központként komplex feladatokkal, valódi kihívásokkal foglalkozunk, amelyekhez a saját területükön kiváló, képzett szakembereket keresünk.

Karrier Vodafone Shared Services Budapest állások

Legfrissebb hazai állások a Vodafone karrier portálján érhető el!

Kapcsolat

E-mail cím:
Telefonszám:

Vodafone Shared Services Budapest

E-mail Cím: career4you@vodafone.com
Telefonszám:
Weboldal: https://www.vodafone.hu/vodafonerol/vodafone-shared-services-budapest

Vodafone Shared Services Budapest

Budapest, Hungária krt. 40-44. - Arena Corner Irodaház

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok