Iparág/szektor
IT részleg mérete
Kiemelt technológiák és módszertanok
Elhelyezkedés
Munkavégzéshez szükséges nyelv

Bemutatkozás

A TestIT informatikai és üzleti tanácsadással, rendszerszervezéssel, tesztelési– és robotizációs megoldások kialakításával foglalkozik, illetve ezen projektek menedzsmentjét biztosítja hazai nagyvállalatok számára.

A TestIT informatikai és üzleti tanácsadással, rendszerszervezéssel, tesztelési– és robotizációs megoldások kialakításával foglalkozik, illetve ezen projektek menedzsmentjét biztosítja hazai nagyvállalatok számára.

2016-ban egy konkrét nagyvállalati megrendelés kapcsán alapítottuk cégünket. Ekkor még nem volt olyan célunk, hogy ezt „nagyban” csináljuk, azonban a következő két év azt mutatta meg számunkra, hogy mind a munkaerőpiacon, mind az ügyfelek oldalán még mindig komoly igény mutatkozik erős és felkészült szakmai csapatokra. Ekkor döntöttünk úgy, hogy a továbbiakban a 100%-ban a cég építésére fókuszálunk, aminek eredményeként mára már 30 fős csapatunk a nehezebb időszakok ellenére is stabil, sőt növekedni tud.

Jövőképünk

Az információtechnológiai szektor rohamos ütemben fejlődik, ezért elsődleges célunk ennek megfelelni és kollégáinkat is felkészíteni a legújabb technológiai vívmányok megismerésére és elsajátítására.

Ennek megfelelően nyitottunk a közelmúltban olyan irányok felé, mint a teszt- illetve a folyamatautomatizálás, vagy másik nevén robotizáció. Ezeken a területeken képzeljük el cégünk növekedését a következő időszakban.

Mindezt egy élhető és élvezetes környezetben tesszük, ahol csapatunk tagjai örömmel vesznek részt a közös fejlődésben. Kollégáinknak fejlődési lehetőséget biztosítunk szakmai és nyelvi tréningeken- valamint új, érdekes projekteken keresztül is.

Cégünk tevékenységét egyelőre Budapesten végzi, az idei év második felétől dolgozunk a Nyugat-európai országokban való megjelenésen is.

Értékrendünk

 • átláthatóság, nyílt kommunikáció
 • hosszú távú gondolkodás
 • nyitottság a modern, innovatív
 • versenyképesség

Egyértelműen legnagyobb erényünknek tartjuk a kiváló szakértő gárdát. A folyamatos fejlődést tudásmegosztó folyamatokkal igyekszünk biztosítani. Ennek mentén szakmai és nyelvi oktatásokat szervezünk kollégáink számára, külső- vagy adott esetben akár belső oktató bevonásával is. A szükséges képzéseket közösen jelöljük ki a visszajelző beszélgetéseink során, hiszen fontosnak tartjuk, hogy szakértőink számára a leginkább megfelelő pályát támogassuk.

Kollégáink megértő, nyitott környezetben dolgoznak, jellemző a mindennapokra a laza, fiatalos, jó hangulat. Ennek következtében szívesen keressük egymás társaságát a munkán belül és kívül egyaránt.

Fontosnak tartjuk, hogy visszaadjuk a társadalomnak azt, amit tőlük kapunk, ezért az első pillanattól kezdve csoportosítunk keretösszeget a támogatásokra.

 • VIDRA SE – eszköz beszerzésen keresztül támogattuk gyerekek látványcsapatsport részvételét
 • Szent Márton Gyermekmentő alapítvány – 2019. Karácsonyán támogattuk az alapítvány új gyermekmentő rohamkocsi vásárlási kampányát
 • Minden további év decemberében a TestIT a karácsonyi vacsora összegének megfelelő mértékben ajánl fel támogatást valamely (gyermek) segítő alapítványnak
 • Szervezeten belül sportrendezvényeket szervezünk, támogatjuk a mozgást.

Aktualitások és hírek

2021-04-20

„Hogy az ember azzal foglalkozhasson, amivel a gép nem tud.” – Automatizáció a magyar piacon!

A TestIT mindössze 5 éve alakult, a jelenleg 35 fős cég azonban már letette névjegyét a piacon tesztelési automatizációs– és […]
2020-11-05

Amikor nem (csak) a fejlesztésen múlik a siker – hódít az RPA!

Egyelőre inkább felkapott trend, mint valódi üzleti stratégia a robotizáció? Mi az akadálya a terület kiugró fejlődésének? A programozói tudás […]

Sikerek és tervek

Az első – nagyvállalati – ügyfelünk részére kollégáink alakították ki a tesztelési módszertant, vezették be a manuális tesztelés után a tesztautomatizálást és indítottuk útjára a robotizációt is. Mára már teljes csapat dolgozik ezeken a területeken, az általunk kidolgozott módszertan alapján.

Sikerként könyveljük el, hogy a koronavírus ideje alatt is növekedni tudott cégünk, nem volt olyan kolléga, akitől meg kellett válnunk a megszorítások hatására. Kollégáink mellett ügyfeleinket is tudtuk segíteni a nehéz időszakban olyan konstrukciók kialakításával, amelyek át tudták őket is lendíteni a holtponton.

Emellett további sikereinket jelentik a mindennapos pozitív visszajelzéseink és folyamatos megrendeléseink, a teljesség igénye nélkül:

 • SAS Institute – nagyvállalati rendszerintegrációs projektekben való részvétel
 • Vodafone – Transzformációs projekt integrációs tesztelése
 • T-Systems – tesztelési és robotizációs feladatok
 • K&H Bank – projekt menedzsment
 • WizzAir – légi közlekedési rendszerek szervezői feladaai
 • Provident – mobil alkalmazás fejlesztés

Díjak, minősítések, versenyek

 • Biztatjuk kollégáinkat az IThon Megmérettetés versenyen való részvételre
 • Munkatársainkat bátorítjuk a szakmai megjelenésre – ez évtől több kollégát indítunk a TEDx-be
 • Partnerségre léptünk a nemzetközi tesztelői szervezettel (ISTQB), támogatjuk kollégáinkat akkreditált képesítések megszerzésében.
 • UIPath partnerség, képzések, vizsgák

HR

Kollégáinkra jellemző

 • fiatal
 • okos
 • tenni vágyó
 • kihívásokat kereső

A legtöbben cégünkben a személyességet tartják a legnagyobb értéknek. Nagy mennyiségű időt és energiát fordítunk arra, hogy oda figyeljünk a kollégákra, igényeikre, egy friss belső felmérés szerint a velük való törődés és a közös programok azok, amiket a legjobban szeretnek nálunk.

A korábbi években próbáltunk minél több visszajelzést adni kollégáinknak, rendszeres időközönként beszélgetünk a munkával kapcsolatos meglátásainkról, érzéseinkről.

2021-ben bevezettünk egy új, komplex teljesítményértékelési és ösztönző rendszert is.

Próbálunk a lehető legjobban odafigyelni, hogy a túlóra és hétvégi munkavégzés ne legyen jellemző a mindennapokra. Amennyiben egy-egy ügyfél igény vagy egy projekt aktuális fázisa úgy kívánja, nagy ritkán előfordulhat ilyesmi ami természetesen kompenzálásra kerül.

Munkatársainkkal szoros együttműködésben választjuk ki az alkalmazott technológiákat. Az egyes projektek előkészítő szakaszában építünk kollégáink korábban szerzett tapasztalataira, ami alapján el fogjuk tudni látni az aktuális feladatot.

Karrier Test Innovation Technology Kft. állások

Aktuális pozícióinkat megtalálod honlapunkon!

Kapcsolat

E-mail cím: test-it@test-it.hu
Telefonszám: +36703989585

Test Innovation Technology Kft.

E-mail Cím: test-it@test-it.hu
Telefonszám: +36703989585
Weboldal: https://test-it.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/testit.hu
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/testinnovation

TestIT Kft.

1024 Budapest, Széll Kálmán tér 8.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok