Bemutatkozás

A Telcotrend a kilencvenes évek végétől van jelen az informatikai piacon. Fő profilunk a távközlési szektor, de sok projekt-tapasztalatunk van a pénzügyi- és a közmű-szolgáltatói világban is. Jelenleg több, mint 100 munkatársunk dolgozik különböző konzultációs-, fejlesztői-, tesztelői- és üzemeltetői feladatokon a magyar- és európai vállalati IT szektorban. Elsősorban “doer”-ként tekintünk magunkra: kézzelfogható projekttermékeket,  megbízhatóan és jól működő rendszereket készítünk.

A Telcotrend szolgáltatásai:

  • Szoftverfejlesztés (Java EE, .Net, Tibco BW, ABAP, SQL)
  • Tanácsadás (SAP, Tibco, Oracle, Amdocs, SugarCRM)
  • Alkalmazás-üzemeltetés (Amdocs, Huawei, Siebel, SAP, Oracle, SugarCRM)
  • Tesztelés (HP ALM, LoadRunner, QTP, QC)

A Telcotrend termékei:

  • Telemax (távközlési számlázórendszer)
  • Mobilalkalmazások
  • Reactor (megrendelés-kezelést támogató, integrált kosár- és szabálymotor.)

Kisvállalat lévén a Telcotrend szervezeti felépítése a lehető legegyszerűbb: a cég vezetését leszámítva mindenki azonos szinten helyezkedik el.  Az egyes szerepkörök között van átjárás, munkatársaink ilyen irányú elképzeléseit minden esetben figyelembe vesszük.

A fejlesztők, tesztelők, konzulensek, alkalmazás-üzemeltetők többnyire az ügyfeleink ill. partnereink irodáiban dolgoznak, közösen az ügyfél vagy partner cég munkatársaival. A projektek legtöbbször agilis- vagy agilis elemeket tartalmazó módon zajlanak, így a munkavégzés minden esetben csapatban történik. A Telcotrend csapat kialakítása és megtartása egyébként is nagyon fontos számunkra, a fiatal kollégák beilleszkedése szempontjából ez bír a legnagyobb jelentőséggel.

Az informatikában az igények, a technológia és az aktuális problémákra adható megoldási módok őrült sebességgel változnak. A Telcotrend működésének eddigi közel 20 éve alatt együtt élt és továbbra is együtt él ezekkel a változásokkal, ugyanakkor az alapértékeink változatlanok:

– Megbízható beszállítói vagyunk partnereinknek
– Stabil- és kipróbált technológiát használunk
– Ügyfeleink igényeit gyorsan megértjük
– Komplex projektekben szerzett tapasztalatainkra építünk

Sikerek és tervek

A Telcotrend a Hewlett Packard Enterprise és a Tibco egyik legnagyobb regionális alkalmazás-fejlesztői, ill. integrátori partnere.

HR

A Telcotrend egy dinamikusan fejlődő, – elsősorban fiatal szakemberekkel – folyamatosan bővülő csapatot építő cég. A kollégáink – legalábbis ezt állítják 🙂 – szeretnek itt dolgozni. A saját döntésükből eltávozók aránya nagyon alacsony, az elmúlt két évben csak 2 kolléga döntött úgy, hogy máshol próbál szerencsét.

Új belépőink elsősorban a felsőoktatási intézmények hallgatói közül kerülnek ki, többnyire a diplomájuk megszerzése előtt 1-2 évvel, de természetesen tapasztalt szakemberek is érkeznek hozzánk. A junior-senior kollégák aránya kb. 70 vs. 30%.

Munkatársaink a munkájuk eredményével gyakran kézzelfogható módon találkozhatnak: reklámfilmekben vagy óriásplakátokon láthatják azt a szolgáltatást vagy terméket, amelynek kialakításában részt vettek.

A belépő fiatal kollégákat minden esetben egy-egy tapasztalt mentor mellé osztjuk be. A mentor nem feltétlenül jelent “idős” munkatársat, elképzelhető, hogy az adott szakterületen 2-3 éve dolgozó fiatal kolléga már nagyon jó szakmai vezetőként foglalkozik egy-egy újonccal. Pályakezdők esetén általában néhány hónap alatt találjuk meg azt a területet, amely valóban a leginkább illik az adott kolléga tudásához, tapasztalatához és személyiségéhez, és amellyel a következő néhány évben érdemes foglalkoznia. Ez a terület természetesen nincs kőbe vésve,  a mindenkori karriertervezési beszélgetések alapján alakul a mindkét fél számára leginkább optimális irányba.

Karrier Telcotrend Consulting Kft. állások

Aktuális nyitott pozícióink a Facebook oldalunkon láthatók.

Kapcsolat

Lukács Gábor

E-mail cím: gabor.lukacs@telcotrend.hu
Telefonszám: +36309219328

Telcotrend Consulting Kft.

E-mail Cím: sales@telcotrend.hu
Telefonszám: +36209362949
Weboldal: http://telcotrend.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/telcotrend/

Telcotrend Consulting Kft.

1146 Budapest, Thököly út 76. fszt 1.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok