Bemutatkozás

1998 óta nyújtunk tanácsadási szolgáltatást, a hazai menedzsment és IT tanácsadási piac egyik innovatív, vezető szereplőjeként. Eddigi munkáink során több mint 150 ügyfélnél és 1000 projektben bizonyítottuk hozzáértésünket és rátermettségünket, miközben jelentős nemzetközi tapasztalatot is szereztünk. Tapasztalataink azt mutatják, hogy az adat-alapú szemlélet, az üzleti intelligencia és az ezen alapuló digitalizáció a vállalatok jövőbeni versenyképességének kulcsa, ezt szem előtt tartva fejlesztjük szolgáltatásainkat, melyekkel jelentősen hozzájárulunk ügyfeleink sikereihez.

Mindez nem lenne lehetséges, dinamikus, proaktív és elkötelezett emberekből álló csapatunk nélkül, melynek motorja a kihívások iránti nyitottság és az ehhez társuló folyamatos tanulás.

„Mi a Stratisnál büszkék vagyunk rá, hogy ügyfeleink nemcsak azért választanak minket, mert tudják, hogy biztonsággal sikerre visszük az elképzeléseiket a legkomplexebb körülmények között is, hanem mert tudják, hogy egy lépéssel tovább is megyünk majd. Ennek záloga az az összetartó, egymást segítő csapat, és közös értékeink, melyek cégünk erejét adják.”

Cégünk informatikai megvalósítással, valamint prémium IT és vállalati tanácsadással foglalkozik. Szakértőink széleskörű ismeretekkel és tapasztalattal rendelkeznek adattárház építése, adatstratégia készítése, adatgazdálkodás, adatvizualizáció és Big Data megoldások területén. Komplex megoldásokat kínálunk a vezetési tanácsadás, üzletileg kritikus projektek szakmai menedzsmentje, információ-, adat- és IT menedzsment területein is.

Ügyfeleink nagy részét olyan, Magyarországon is jelen lévő multinacionális és hazai nagyvállalatok alkotják, akik a bank-biztosítás, a telekommunikáció, az államigazgatás vagy az ipar területén tevékenykednek.

1998.

1998-ban a tanácsadói piac felfutását látva a Pannon GSM korábbi 7 tagja, vállalkozó kedvük által vezérelve alapította meg a Stratist.

1999 – 2000.

Rövidesen megszereztük első nagy megrendeléseinket és ügyfeleinket, melyek közül több nagyvállalat mai napig elégedett megrendelőnk.

2005.

Ügyfeleink stratégiai változására reagálva, új területek fele kezdtünk el nyitni, elindult az államigazgatási üzletágunk.

2010.

A válság új piacot is teremtett számunkra, mivel ügyfeleinknek költségmegtakarítási és hatékonysági tanácsokra volt szüksége, így a Stratis szolgáltatásportfólióját további ügyfélspecifikus megoldásokkal bővítettük.

2012.

Az elnyert K+F pályázatok eredményeként megszületett a VRM beszállítói kapcsolatmenedzsment szoftvertermékünk, valamint a PharmaCloud felhő alapú patikamenedzsment rendszerünk.

2013.

Szolgáltatások bővítésének céljával tudatosan elkezdtük előkészíteni az adatpiacra való betörésünket. Ennek alapjául szolgálnak a vállalatunk által alkalmazott minőségi technológiák: a Talend, HP Idol, Microsoft és az Oracle.

2017.

Három erős üzletágunkkal komoly üzleti tervekkel, új szolgáltatások, termékek bevezetésével készülünk a következő évekre. Ambiciózus növekedési céljaink megvalósítása és a folyamatos megújulás érdekében junior kollégákkal erősítettük komoly szakmai háttérrel rendelkező senior csapatunkat.

Célunk, hogy minél több meglévő és potenciális ügyfelünk megismerje és értékelje kiemelkedő megvalósítási szaktudásunkat, miközben tovább erősítjük meghatározó szerepünket a hazai tanácsadási piacon is. Termék- és szolgáltatásportfóliónkat folyamatosan megújítva, a piaci változásoknak elébe menve kínálunk innovatív, értékteremtő megoldásokat. Mindeközben folyamatosan törekszünk nemzetközi tapasztalataink bővítésére és ezáltal látókörünk szélesítésére.

A Stratis kultúrájának alapját céges értékeink szilárdsága adja. Együttműködéseink során mindennél fontosabb számunkra a bizalom. Partnereink számára minőségi megoldásokat biztosítunk, mindeközben folyamatosan tanulunk és fejlesztjük magunkat és egymást. Az ambiciózus céljaink elérésébe fektetett kemény munkát humorral ellensúlyozzuk, irodánk légköre rendkívül közvetlen, megőriztük cégünk alapításkori családias hangulatát.

Nálunk, a Stratisnál az egyik legmeghatározóbb érték a bizalom, mely egyaránt fontos csapatunkban és az ügyfeleinkkel való együttműködés során. Szakma iránti szenvedélyünk, valamint a folyamatos fejlődés és tanulás a garancia arra, hogy nem csupán minőségi munkát végzünk, hanem „egy lépéssel tovább megyünk”, ezáltal járulunk hozzá ügyfeleink sikeréhez. Legfontosabb értékünk az összetartó, támogató csapatunk, melynek tagjai dinamikus, proaktív és elkötelezett emberek.

Aktualitások és hírek

2018-04-26

Miben más az adattárház projekt, mint egy fejlesztési projekt?

Az adattárház projektek a fejlesztési feladatokon belül is specifikus irányt képviselnek, hiszen nagyon változatosak, és nagyon nehéz részletes követelményt összeállítani […]

Sikerek és tervek

– Szerethető munkahely díj – 2017 (DreamJobs.hu)

– 3. hely – 2017 Book of Lists / informatikai tanácsadó cégek

HR

Szakemberekben közös, hogy számos technológiában jártasak és keresik a lehetőséget a legújabb, innovatív technológiák elsajátítására. Csapattagjainkra jellemző a támogató hozzáállás, a szakmai profizmus iránti elkötelezettség, a proaktivitás és a humor.

Sikerünk titka, hogy junior kollégáink az alapvető képzéseket követően rögtön projekteken dolgoznak. Senior szakértőink a nálunk töltött évek során felhalmozott tudásukat és tapasztalataikat átadva járulnak hozzá gyors betanulásukhoz és sikeres ügyfélmunkáinkhoz. Senioraink folyamatosan vesznek részt képzéseken, egymást és saját magukat is fejlesztik. Az ő kiemelkedő képességeik és hozzáállásuk csapatunk hajtóereje, mentorként megfelelő példaképet és támogatást biztosítanak a juniorok előremeneteléhez is.

Hiszünk abban, hogy akkor teljesítünk legjobban, ha azt csináljuk, amiben jók vagyunk, és amit élvezünk. Éppen ezért támogatjuk kollégáink törekvéseit, amennyiben új területen szeretnék kipróbálni magukat. A rendszeres értékeléseink és a megbeszélt fejlődési perspektíváknak megfelelően lehetőséget biztosítunk a területek közötti átjárásra: fejlesztőnkből is lett már projektmenedzser vagy éppen tanácsadónk szakosodott egy bizonyos szakmai területre. Fontosnak tartjuk, hogy motiváló kihívásokkal találkozzunk a mindennapokban és ezáltal elkerüljük a munkába való belefásulást.

Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az egyetemi és szakkollégiumi kapcsolataink erősítésére, hogy a fiatal tehetségek számára is láthatók legyünk. Dolgoznak nálunk szakdolgozatírás mellett heti pár napban diákok, de működtetünk mentoring programot is, melyet folyamatosan fejlesztünk.

A kiválasztási folyamat minden esetben a pozícióra szabott. A Stratisnál a csapatban hiszünk, és azokat a játékosokat keressük, akik a legjobban illenek közénk, dinamikus, proaktív és elkötelezett embereket. A problémamegoldásban hiszünk, nem a rutinban, a tudásmegosztásban, nem a merev struktúrákban. Kreatív és talpraesett, de pontos és hatékony kollégákat keresünk, egy csipetnyi zsenialitással.

Az éves szervezetértékelés során rendre magas kollégáink elégedettsége a munka és magánélet egyensúlyának tekintetében is, szeretnek a cégnél dolgozni. A megvalósítási üzletágban dolgozók emellett két dolgot szoktak kiemelni: az egyik a technológiai szabadság, a másik a színes projektek által biztosított változatos a munka. Szerencsére több hónappal, évvel a belépés után is hasonló tapasztalatokról számolnak be.

Karrier Stratis Kft. állások

Kapcsolat

E-mail cím:
Telefonszám:

Stratis Kft.

E-mail Cím:
Telefonszám:
Weboldal: http://stratis.hu/

Technológiák és módszertanok