Iparág/szektor
IT részleg mérete
Munkavégzéshez szükséges nyelv

Bemutatkozás

A SMARTFRONT bárhonnan elérhető, platfromfüggetlen, helyben telepíthető és felhőben is futtatható, web alapú, rugalmas, innovatív üzleti megoldásokat fejleszt kis- és nagykereskedelmi vállalkozások számára.

A SMARTFRONT által kínált integrációs rendszer saját fejlesztésű, saját technológiával kialakított modulokból áll. A SMART ERP egy olyan termék, amely komplex megoldást nyújt az értékesítés, a partnernyilvántartás, a pénzügyi és üzleti adminisztráció, a webshop üzemeltetés, a gyártás, a készletgazdálkodás, a projektkövetés, a szervizelés, valamint a dokumentáció- és iratkezelés területén egyaránt.

A SMARTFRONT legújabb innovációja a működési hatékonyságot jelentősen növelő belső kommunikációs eszközök – levelezés, értesítések – integrálása az ügyviteli rendszerbe. A cégnek nagy gyakorlata van a régi, legacy, vastagklieneses rendszerek kiváltásában, modern környezetre adoptálásban, valamint webes vékonykliensek kialakításában.

A fejlesztéseket egy hat éve töretlenül fejlődő saját, robosztus keretrendszerben végezzük, technológiailag teljesen egyfókuszúak vagyunk. Az üzleti logikai réteg Java EE-ben íródott, a kliens oldal javascript alapú.

A SMARTFRONT 2011 szeptemberében alakult. A cég akkor kezdte a keretrendszer és az ERP-termék fejlesztését, amikor csak kevesen hittek abban, hogy webes környezeten egy többnyelvű, többdevizás, komplexitásában, terhelhetőségében szinte korlát nélküli rendszert egyáltalán ki lehet építeni.

A cég a Smart ERP termékkel 2014-ben lépett piacra, a vállalkozás jelenleg 30 alkalmazottat foglalkoztat.

A SMARTFRONT azt tervezi, hogy a közeljövőben a SMART ERP termékével kilép a nemzetközi, elsősorban a német piacra. Ahhoz, hogy ez megvalósulhasson, erősíteni kell a termék nemzetközi versenyképességét. Szükség van megfelelő minőségbiztosításra, tesztelésekre és tesztdokumentációkra, valamint tovább kell fejleszteni a termékmenedzsment-folyamatokat is. A termék fejlesztése során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy csak komoly háttértámogatással bíró sztenderd nyílt forrású komponenseket alkalmazzunk. A cég a legkorszerűbb technológiák alkalmazásával a jövőben is meg kívánja őrizni a helyét a szektor hazai és nemzetközi élmezőnyében.

Nálunk nincsenek zárt ajtók. A folyamatos belső és külső képzések szabad utat biztosítanak mindenki számára egy-egy új szerepkör, további karrierlépés felé.

A SMARTFRONT legfőbb értéke a családias, együttműködésre és önálló teljesítményre egyaránt inspiráló munkakörnyezet. A feladatok komplexitása megvédi a munkatársakat a monotonitás, az egyhangú munka hátrányos hatásaitól. A szaktudás a legnagyobb értéke a cégnek, ezért a gyarapítását folyamatosan támogatja.

Cégünk egy nyitott, rugalmas, technológiájában és megközelítésmódjában innovatív, családias, támogató légkörű vállalkozás. A hangulat a növekvő cégméret ellenére is barátságos és inspiráló. Ezt kollégáink is bátran igazolják.

A SMARTFRONT technológiai cégként a zöld megoldások támogatója.

Sikerek és tervek

Cégünk megrendelésállománya – részben a korábbi partnerek ajánlásai valamint az ügyfeleink újabb- és újabb igényei alapján -, folyamatosan gyarapszik. A SMARTFRONT növekedésének legbiztosabb záloga az ügyfelek elégedettsége.

Szerethető Munkahelyek Díj Top 100  2017/2018

A folyamatos fejlesztés legfontosabb irányai a felhasználói élmény fokozása, a mobiltechnológiai megoldások bevezetése és az ergonómiai szempontok erőteljes érvényesítése a termékben.

HR

Munkatársainak közös jellemzője a fejlődni akarás, a sikerorientáltság, a nyitottság és a segítőkész attitűd, valamint a minőségi munkavégzés egyénenként és teamként egyaránt.

Jellemzően diplomás munkatársakat keresünk. Nyitottak vagyunk minden korosztályra: a fejlődőképes fiatalokat éppoly szívesen látjuk, mint a nagy tapasztalattal rendelkező kollégákat. Az erős senior háttér a fiatalok szakmai előmenetel szempontjából igen fontos tényező. A feladatokat csak felkészült szakemberek tudják az elvárt minőségben megoldani. A munkatársaink felkészültségét folyamatos képzésekkel biztosítjuk.

Szakmai fejlődés és a vezetővé válás útja egyaránt járható minden munkatársunk számára.

Munkatársaink folyamatosan belső és külső szakmai képzéseken, valamint nyelvtanfolyamokon vehetnek részt.

Egy teszt és egy alapos beszélgetés alapján döntünk a felvételről.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a munkatársaink jövőképe a céghez kötődjön: világosan lássák a szakmai fejlődés és karrier lehetőségeit, és tisztában legyenek azzal, is hogy hol tartanak ezen az úton. Évente több alkalommal személyes beszélgetésen tekintjük át, milyen szakmai célokat sikerült már megvalósítani, és milyen feladatok várnak a munkatársra a következő időszakban.

Az elvárt teljesítményt igyekszünk úgy meghatározni, hogy az beleférjen egy családbarát munkaidőkeretbe.

A munkatársaink, akik bennünket választottak a jó hangulat, az alkotás lehetősége és a kreatív, inspiráló környezet miatt döntöttek mellettünk.

Minden esetben nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy a munkatársak visszacsatolást kapjanak az elvégzett munkájuk eredményességéről. Kiemelt figyelmet fordítunk továbbá az egyéni kreativitásra és felvetésekre.

Karrier SmartFront Kft. állások

Kapcsolat

Technológiák és módszertanok