Iparág/szektor
IT részleg mérete
Elhelyezkedés
Munkavégzéshez szükséges nyelv

Bemutatkozás

A ShiwaForce.com Zrt. az innovatív online megoldások piacának egyik leggyorsabban növekvő, 110 fős startup szellemiségű vállalata. A Deloitte Fast 50 ranglistáján is elismerték eredményeinket: a régió második legjobban növekedő Rising Star vállalkozásaként. Online és mobil szolgáltatásokat alakítunk át új felhasználói élményekkel gazdagítva, a digitális kor elvárásainak megfelelően.

Magyar és nemzetközi ügyfeleink között olyan vezető nagyvállalatok szerepelnek, mint az OTP Bank, a Magyar Telekom, a Magyar Posta, az Erste Bank, az MKB Bank, a KH Bank, a Union Biztosító, a Signal Biztosító, az ENKSZ, a DMRV és a Concorde Alapkezelő.

Saját fejlesztésű termékünk nyert a londoni Bloomberg Grow Forumán, és a nemzetközi Innotribe versenyen a világ 15 legizgalmasabb üzleti innovációja közé választották. Vezető termékünk a Shiwa tartalomkezelő rendszer több mint egy évtizede segít ügyfeleinknek online potenciáljuk növelésében.

A ShiwaForce több mint egy évtizede meghatározó szereplője a magyarországi eCMS és viselkedés alapú online megoldások piacának. Vezető termékünk, a Shiwa7 eCMS  online tartalommenedzsment rendszer 1999 óta segíti nagy- és közepes vállalati ügyfeleink folyamatos alkalmazkodását az üzleti és technológia világ változásaihoz.

Az agilitás bevezetésében, üzleti és szervezeti agilitásban szerzett gyakorlati tudásunkat és saját fejlesztésű, agilis és lean gyártás-és menedzsment módszertanunkat nagyvállalati felsővezetői tréningeken oktatjuk.

A ShiwaForce folyamatosan növekedő, 100% magyar tulajdonban lévő vállalat, budapesti és miskolci irodáinkban összesen több mint 110 munkatárssal. Jelenlegi termék- és szolgáltatásportfóliónkat tovább bővítjük a világviszonylatban is nagy jövő előtt álló technológiák adaptálásával, a hazai és nemzetközi piacokon is további növekedést tervezünk.

A vállalat működésének középpontjában a nap mint nap kiváló minőségű munka végzésére törekvő, megrendelőink számára értéket előállító munkatársak állnak. A ShiwaForce hosszú távú szakmai fejlődést biztosító, barátságos és profi kollégákkal teli munkahely, ahol elismerjük a tudást és a tapasztalatot, és tiszteljük a munkatársaink magánéletét, idejét.  Önszerveződő, agilis fejlesztői csapatokban dolgozunk, folyamatosan tanulunk és folyamatosan szállítunk.

A ShiwaForce-nál különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy meghallgassuk a munkatársaink véleményét, teret adjunk a kreativitásuknak és ötleteiknek. Munkatársaink saját fejlesztésű agilis visszajelzésküldő alkalmazásunk, a StatusApp segítségével naponta megosztják egymással, milyen napjuk volt, hogy haladtak a munkával.

Havonta összejövünk, hogy megünnepeljük közös sikereinket, tavasszal családi nap, ősszel csapatépítő, év végén pedig karácsonyi vacsora erősíti a kohéziót a munkatársak között. Munka után is gyakran összejárnak a kollégák és az is gyakori, hogy egy-egy projekt lezárását az adott csapat az ügyféllel együtt ünnepli meg.

Aktualitások és hírek

2019-06-06

Nem elég aktív az IT szakma #akadalymentesITs

Az idén első alkalommal megrendezett IT Összefogás kezdeményezésünkhöz 6 cég csatlakozott, hogy változást indítsanak el az esélyegyenlőség megteremtéséért a weben. […]
2018-06-14

Neked fontos a segITség?

Akkor olvass tovább – körülnéztünk, hogyan vesznek részt a munkáltatók a világ jobbá tételében. Hogyan teheti jobbá a munkáltatód a […]

Sikerek és tervek

Büszkék vagyunk rá, hogy több olyan ügyfelünk van, akikkel már több mint 20 éve együtt dolgozunk. Szeretjük, hogy ha valaki megkérdezi, mivel foglalkozunk, akkor nem kell magyarázni, hogy mit csinálunk, elegendő csak a legnagyobb bank, biztosító, vagy telekommunikációs ügyfeleink nevét megemlíteni, beszélgetőpartnerünk szinte biztosan használta már valamelyik általunk készített webes felületet.

Abszolút sikerként könyveljük el azt a tényt is, hogy belső felméréseink szerint a nálunk dolgozók közel 98%-a ajánlaná ismerősének a ShiwaForce-ot munkahelyként.

Fontosabb díjaink, elismeréseink:

2018

 • HR KOMM Award

2017

 • Az Év Alapítója, Vállalkozója
 • Inc. 5000 Europe – Európa leggyorsabban növekvő magánvállalatai
 • Best Digital Management Innovation díj
 • Employer Branding Award

2016

 • Best Digital Management Initiative díj

2015

 • Atlassian Codegeist nemzetközi verseny: Scrum Poker for JIRA “Overall best add-on” díj
 • ITU Telecom World: Entrepreneurship Award

2014

 • SWIFT Innotribe pénzügyi innovációs verseny, középdöntős. A világ 15 leginnovatívabb megoldása közé sorolták a Karma Platformot. (London, UK)

2013

 • Bloomberg Tradebook GROW Forum, kiválasztott tag (London, UK)

2011

 • Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, a leggyorsabban növekvő magyar technológiai vállalat

2010

 • Deloitte Technology Fast 50 Central Europe, 3. leggyorsabban növekvő magyar technológiai vállalat

HR

Kollégáink kiváló szakemberek, akik egymástól is bátran, örömmel tanulnak. A nálunk dolgozó fejlesztők az eddigi tapasztalatok szerint bárhol megállják a helyüket, legyen szó magyar vagy nemzetközi vállalatról.

Évente készítünk belső felméréseket. Ezek, és a napi visszajelzések alapján büszkén mondhatjuk, hogy munkatársaink amellett, hogy hosszú távra terveznek nálunk, a cégvezetés és a munkatársak hasonlóan gondolkodnak a vállalat működési és növekedési céljairól.

Elsősorban a legalább 1-2 éves tapasztalattal rendelkező fejlesztőket keressük; a pályakezdők gyakornoki programunk keretében ismerkedhetnek meg velünk. Nálunk a tehetség és a feladatok sikeres elvégzése a legfontosabb. Különösebb elvárásaink a diplomákat, minősítéseket, nyelvvizsgát illetően nincsenek. Nálunk a tényleges tudás és a tehetség számít. Első körben a jelentkezőknek próbafeladatot kell megoldania, ebből már megállapítható, hogy alkalmas-e a nálunk végzendő munkára.

A fiataloknak, junior fejlesztőknek komoly fejlődési lehetőséget biztosítunk, hiszen egy folyamatosan növekedő, legmodernebb technológiákat kutató informatikai cégnél rengeteget tudnak tanulni. Vannak külföldi projektjeink, londoni irodánk is üzemel, a fejlesztői tevékenység azonban kizárólag Budapesten és Miskolcon működik.

Hogy a kiégést és a fásultságot elkerüljük, a fejlesztőink lehetőséget kapnak rá, hogy néhány havonta egy másik csapatban, másik projekten dolgozzanak.

Az angol nyelvtanfolyamon és a vezetői képzésen (a mi szemünkben mindenki vezető) való részvétel lehetősége mindenki számára biztosított.

Az elvárásaink teljesen világosak és kiválasztási rendszerünknek köszönhetően: ha valaki tisztességesen végzi a munkáját, mi biztosan meg leszünk vele elégedve.

Budapesti és miskolci irodáink központi, jól megközelíthető helyen találhatók. Munkatársaink a 100%-ban bejelentett, versenyképes fizetés mellett negyedéves prémiumot, cafetériát is kapnak.

Mindenkit megbecsülünk, aki tisztességesen végzi a munkáját. Ez, és a barátságos, támogató, célorientált munkahelyi hangulat is hozzájárul ahhoz, hogy kollégáink sokáig és szívesen dolgoznak nálunk.

Karrier ShiwaForce.com Zrt. állások

Kapcsolat

Tóth-Szabó Linda

E-mail cím: hr@shiwaforce.com
Telefonszám: +36 30 746-1007

ShiwaForce.com Zrt.

E-mail Cím: hello@shiwaforce.com
Telefonszám: +36 1 392-4000
Weboldal: https://www.shiwaforce.com/
Facebook: https://www.facebook.com/shiwaforce/?fref=ts
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/shiwaforce-com

ShiwaForce.com Zrt.

1123 Budapest, Alkotás utca 17-19.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok