Bemutatkozás

A jelenleg 1200 főt foglalkoztató SAP Hungary Kft. a hazai üzleti informatika szektor egyik legnagyobb szoftver cége, amelynek fejlődése a hazai üzleti és gazdasági körökben igazi sikertörténetnek számít. Több mint két évtizede vagyunk jelen a magyar piacon a hazai nagyvállalatok közel 60%-ának üzleti megoldásszállítójaként, és kis- és közepes vállalatok megbízható partnereként.

Az üzleti alkalmazásszoftverek piacvezetőjeként az SAP mérettől és iparágtól függetlenül minden vállalatot támogat abban, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa: a világ tranzakciós bevételeinek 77 százaléka érint valamilyen SAP-rendszert. Gépi tanulást, dolgok internetét (IoT) és fejlett elemző technológiákat alkalmazó megoldásainkkal segítjük az ügyfelek üzleti vállalkozásait intelligens vállalatokká transzformálni. Az SAP az emberek és a szervezetek számára átláthatóvá teszi az üzleti folyamatokat, és elősegíti azokat az együttműködéseket, amelyek versenyelőnyt hozhatnak a vállalatoknak a piacon. Leegyszerűsítjük a technológiát, hogy szoftvereinket a kívánt módon, zavartalanul használhassák a vállalatok.

Az SAP számokban:

 • 440 000 ügyfél több mint 180 országban
 • 101 150 munkatársunk több mint 140 országból
 • több mint 21.000 SAP partner vállalat globálisan
 • 74 milliárd € árbetvétel 2018-ban (Non-IFRS)
 • több mint 200 milliós cloud előfizetői bázis
 • több mint 100 innovációs és fejlesztőközpont

Ügyfeleink…

 • …között tudhatjuk
  • a Forbes Global 2000 vállalatok 92%-át
  • a 100 legértékesebb márka 98%-át
  • a legzöldebb vállalatok 97%-át (Newsweek)
 • …forgalmazzák a világ élelmiszerének 78%-át és az orvostechnikai eszközök 82%-át

Fejlesztőközpontunkat 2005-ben nyitottuk meg: a hatékonyabb működést biztosító szoftverek értékesítése és bevezetése mellett innovatív és komplex globális termékfejlesztést, és nemzetközi terméktámogatási munkát is végzünk. A 71%-ban Y generációs tehetségeket foglalkoztató, és kollégái között 34 különböző nemzetiséget felvonultató multikulturális budapesti fejlesztőközpont globális léptékben is kiemelt lokáció az SAP hálózatában.

Társadalmi felelősségvállalás az SAP-nál

 • Nők az IT-ban, fiatal lányok bevezetése a programozás és IT világába
 • Rászoruló gyerekek oktatása, támogatása
 • Zöld programok/önkéntes programok
 • Globális munkavállalói önkéntes programok

Sikerek és tervek

Az SAP Magyarország budapesti fejlesztőközpontja nemzetközi léptékben is kiemelt lokáció az SAP hálózatában: a miénk a 7. legnagyobb Labs központ globálisan, és a második legnagyobb Global Support Center.

Díjaink:

  • Investors in People Awards – arany fokozat (2016)
  • Megbízható munkaadó (2017)
  • AON Best Employer (2018)

HR

Multikulturális környezet, támogató kollégák, remek csapat. 🙂

Nehéz lenne egy dolgot kiemelni, miért jó az SAP-nál dolgozni. A bizalomra és egymás kölcsönös tiszteletére épülő vállalati kultúrában egymás fejlődését támogatjuk, figyelünk arra is, hogy folyamatos visszajelzést adjunk. Ennek is köszönhetjük kollégáink elköteleződését, melyet szakmai és személyes fejlődésük támogatásával, és a megfelelő work-life balance kialakításának támogatásával honorálunk.
Új kollégáink beilleszkedését egy mentor és egy buddy támogatja. Előbbi a szakmai fejlődésben nyújt segítséget, míg utóbbi a céges kultúrával való megismerkedést támogatja.

Büszkék vagyunk rá, hogy kollégáink számára minden senioritási szinten lehetőséget tudunk biztosítani a fejlődésre. Nem ritka, hogy egy egy kolléga a gyakornoki pozícióból válik sikeres vezetővé az évek alatt, melyhez minden támogatást biztosítunk.

A cég belső képzéseinek a tárháza kimeríthetetlen. A klasszikus class-room trainingek mellett nagy hangsúly tfektetünk az on the job trainingekre és nagyon büszkék vagyunk mentoring programunkra is.

Cégünk főbb területei

 1. Fejlesztés (230 fős csapat): Az SAP fejlesztői tehetséges mérnöki csapattal dolgoznak együtt az SAP termékcsalád egyes moduljainak és szolgáltatásainak megtervezésében, megvalósításában és karbantartásában – beleértve az architektúrát, az alkalmazásokat és egyéb kiterjesztéseket.
 2. Terméktámogatás (350 fős csapat): budapesti csapatunk az SAP 10 globális terméktámogatási csapatának egyike, és a világ minden tájára nyújtunk támogatást ügyfeleknek.
 3. Üzemeltetés (80 fő)
 4. Cloud Delivery (290 fő): csapatunk 24/7 dolgozik az SAP felhőalapú megoldásain. Folyamatos innovációval, magas színvonalú teljesítési szabványokkal és DevOps fejlesztési módszerekkel garantáljuk a maximális ügyfélélményt. Itt igazán jó tapasztalatokat lehet szerezni az SAP stratégiai termékeivel kapcsolatban.
 5. Cloud Services: 2020-ban indult ötödik új részlegünk, melyet az üzleti célú utazások tervezésére, lebonyolítására és adminisztrálására szolgáló SAP Concur támogatói csapata, a Concur Global Services Team képvisel.

Toborzás

Új kollégáinkat különböző csatornákon keressük. Büszkék vagyunk erős egyetemi kapcsolatainkra és online közösségeinkre. A toborzás során a legújabb módszereket építjük be a kiválasztási folyamatba annak érdekében, hogy minél gördülékenyebb legyen egymás megismerése. (Automatizált tesztek, AI alapu interjú szervezés és virtuális on-boarding)

Munka-magánélet egyensúlya

Kollégáink többsége flexiblis munkabeosztásban dolgozik, a shift-et ellátó szakembereink pedig saját iőbeosztásukhoz alakíthatják munkaidejüket.

Karrier SAP Hungary Kft. állások

Aktuális pozícióinkat honlapunkon találod.

Kapcsolat

E-mail cím:
Telefonszám:

SAP Hungary Kft.

E-mail Cím:
Telefonszám: +3614918793
Weboldal: http://www.sap.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/saphungary/

SAP Hungary Kft.

1037 Budapest, Záhony u.7.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok

Üzemeltetés
ERP / CRM
Egyéb üzleti alkalmazások
Módszertanok