Bemutatkozás

Legyen szó mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte.

Legyen szó mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte.

Mérnöki terület:

A Bosch mérnöki részlegén tiéd lehet új mobilitási megalkotása, és hozzájárulhatsz a hatékonyság növeléséhez, valamint a mai járművek kényelméhez.

A mérnöki tudománytól a gyártáson, szoftvereken át a hardverekig – Csatlakozz hozzánk és alakítsd a holnapot: „Életre tervezve”.

 • Applikációs mérnökség

Az applikatőri munka során feladatod a belsőégésű motorok hardvereinek és szoftvereinek telepítése. Feladataid magukba foglalják az elektronikus motorvezérlő rendszerek üzembe helyezését és optimalizálását, a vezérlőegységek szoftverparamétereinek beállítását, a prototípusok tesztelését és a motortesztállványok megépítését és üzembehelyezését.

 • Gyártás

A gyártási területen gyáraink egyikében kollégáink megtervezik és optimalizálják termékeink gyártását. Egyszerre több mérnöki csapat is együtt dolgozik a versenyképes új termékek kifejlesztésén, végig figyelembe véve a minőséget, a költségeket és a vevők igényeit. Új folyamatokat fejlesztenek ki a kapcsolódó részlegekkel, például a termék- és folyamatfejlesztési részleggel, valamint a beszerzéssel.

 • Hardverfejlesztés

A hardverfejlesztésben Te határozod meg az elektronikus alkotóelemek funkcióját, kivitelezését és műszaki jellemzőit. Kifejlesztheted a prototípusokat, a modulokat, platformokat. A vezérlőegységek és az analóg, illetve digitális áramkörök tervezésén túl, a Te megoldásaiddal alkalmazkodhatnak a speciális vevői igényekhez.

 • IT

Az informatika területén a villamosmérnöki munka és az IT kapcsolódik össze.

IT és Big Data rendszereket fejleszthetsz ki, koordinálhatod az ehhez kapcsolódó szoftverek és hardverek fejlesztési munkafolyamatait. Feladatod magába foglalja a vevői igényekre szabott informatikai megoldások kifejlesztését és az informatikai rendszerek különböző részlegek közötti koordinációjára vonatkozó stratégia kidolgozását.

 • Szoftverfejlesztés

Ezen a területen szoftvereket fejleszthetsz a termékekkel kapcsolatos funkciók számára. Feladataid magukba foglalják a szoftverarchitektúrák szimulációját és modellezését, valamint fejlesztésük és tervezésük kezelését is. A szoftverek elektronikus rendszerekbe történő beépítésén túl érvényesíted és hitelesíted a szoftvereket, valamint minőségellenőrzéseket hajthatsz végre.

A Bosch termékeivel 1898 óta van jelen Magyarországon. A cég idén ünnepli első magyarországi kirendeltsége megnyitásának 100 éves évfordulóját. Az 1991-ben újjáalapított Regionális Kereskedelmi Kft-ből mára jelentős, hazánkban kilenc leányvállalattal rendelkező vállalatcsoport, Magyarország egyik legnagyobb külföldi ipari munkaadója lett. A 2017-es üzleti évben a Bosch csoport teljes árbevétele 1304 milliárd forint, magyarországi forgalma – amelybe nem tartoznak bele a saját vállalatai között folytatott kereskedelmi tevékenységek – 244 milliárd forint volt. A magyarországi Bosch csoport 2018. január 1-jén több mint 13 500 munkatársat foglalkoztatott. Az egyes gyártó, kereskedelmi és fejlesztési egységekhez tartozó kereskedői és szervizhálózat a teljes országot lefedi.

A Bosch Group számára a fenntarthatóság a vállalat hosszú távú sikerének biztosítását, ugyanakkor a természetes környezet következő generációk számára történő megőrzését is jelenti. Célunk, hogy a megújuló energiát megfizethetőbbé és még biztonságosabbá, tisztábbá, gazdaságosabbá tegyük, valamint hogy egész portfóliónkra kiterjedően környezetbarát termékeket fejlesszünk ki.

Ötleteinkkel hasznos technológiák fejlesztéséhez járulunk hozzá. Életre tervezve: termékeinkkel szeretnénk fellobbantani a lelkesedés lángját, javítani az életminőséget és elősegíteni a természetes erőforrások megőrzését.

Víziónkban kifejtjük, hogy mi visz minket előre, mi a közös bennünk, és miért küzdünk. Nyomot akarunk hagyni a világban – amit egy egyedülálló, kiváló csapattal érünk el. Legyen részese Ön is!

 • Szerteágazó belső képzési lehetőségek, külföldi tréningek, üzleti utazások
 • Hozzáférés a nemzetközi szakértői hálózatokhoz, közvetlen OEM kapcsolat
 • Nemzetközi légkör, szakértői, támogatói csapat, hatékony belső tudásmegosztás
 • Világos karrierutak, tudatos karriertervezés
 • Kimagasló színvonalú, inspiráló munkakörnyezet a campusunkon
 • Rugalmas munkaidő, home office lehetősége, helyi parkolás, étkeztetés, jó tömegközlekedési lehetőségek, inspiráló munkakörnyezet, open air office
 • Juttatások és szolgáltatások: gyermekgondozási támogatások, orvosi szolgáltatások, dolgozói kedvezmények, különböző sportolási és egészségügyi lehetőségek, helyi parkolás, étkeztetés

  A cég legfontosabb értékei

  • Jövő- és nyereségorientáltság: Nyereségorientáltan cselekszünk, így biztosítjuk a jövőnket, és megteremtjük a vállalat és a Robert Bosch Alapítvány közhasznú programjainak alapját.
  • Felelősségvállalás és fenntarthatóság: Felelősen cselekszünk a vállalatunk érdekében, és eközben tekintettel vagyunk a társadalmi és környezeti hatásokra.
  • Kezdeményezés és következetesség: Saját kezdeményezésre, vállalkozói felelősséggel cselekszünk, és következetesen követjük céljainkat.
  • Nyitottság és bizalom: Időben és nyíltan kommunikálunk a fontos vállalati témákról, így teremtve meg a bizalmon alapuló együttműködés alapját.
  • Tisztesség: A vállalaton belüli és az üzleti partnerekkel folytatott együttműködés során sikerünk előfeltételének tekintjük a tisztességet.
  • Megbízhatóság, hitelesség, legalitás: Csak azt ígérjük meg, amit be is tudunk tartani, kötelességünknek tekintjük az ígéreteink betartását, és tiszteletben tartjuk a jogot és a törvényeket.
  • Sokféleség: Értékeljük és támogatjuk a sokféleséget, mint gazdagító tényezőt és sikerünk forrását.
  • Felvállaljuk a felelősséget

  Számunkra a fenntarthatóság a vállalat hosszú távú sikerének biztosítását, ugyanakkor annak a természetes környezetnek a megőrzését jelenti, amelytől az elkövetkezendő generációk függenek majd. A környezetbarátság az, ami innovációra ösztönöz bennünket. Ugyanakkor különösen magas szintű társadalmi felelősségvállalást tanúsítunk – a vállalaton belül és azon kívül is.

  • Megfelelőség

  Az előírásoknak való megfelelés vállalati értékeink szerves részét képezi. Globálisan érvényes etikai kódexünkkel védjük dolgozóinkat és vállalatunkat, valamint ügyfeleinket és partnereinket.

  Fenntarthatóság, értékek és megfelelőség

  A Bosch Group számára a fenntarthatóság a vállalat hosszú távú sikerének biztosítását, ugyanakkor a természetes környezet következő generációk számára történő megőrzését is jelenti. Célunk, hogy a megújuló energiát megfizethetőbbé és még biztonságosabbá, tisztábbá, gazdaságosabbá tegyük, valamint, hogy egész portfóliónkra kiterjedően környezetbarát termékeket fejlesszünk ki.

  “Meggyőződésem, hogy a gazdaság nagymértékben hozzájárulhat a társadalomra nehezedő kihívások megoldásához.” Dr. Volkmar Denner, a vezetőség elnöke.

Sikerek és tervek

HR

Szakterületükön belül a legjobbak közé tartoznak, ezt bizonyítják múltbeli eredményeik.

Továbbá:

 • lelkesednek az új kihívásokért,
 • innovatív és kreatív ötletekkel állnak elő,
 • kezdeményezőkészség és magas fokú elkötelezettség jellemzi őket,
 • csapatszellem és jó szociális képességekkel bírnak,
 • kiváló angol és/vagy német nyelvtudással rendelkeznek.

Pozícióink és területeink széles skálájának köszönhetően mind a pályakezdőkre és a szenior kollégákra is egyaránt építünk.

A pozíció és területváltások lehetővé tételével aktívan elősegítjük a folyamatos tanulás érvényesülését. Bosch munkavállalóként együtt fektetjük le a teljesítményed mérföldköveit, együtt tűzzük ki szakmai és személyes céljaid, mely egy új perspektíva megszerzését is jelentheti.

Mindezek biztosítására számos tréninget, nyelvoktatást, és sportolási lehetőséget biztosítunk munkavállalóink részére. A résztvevők a képzéseken elméleti és gyakorlati ismereteket sajátítanak el.

A Bosch évente 200 millió eurót fordít dolgozói képzésére és a tehetséggondozásra.

Ha új célokra és kihívásokra vágysz, nálunk megkapod a támogatást. Új területen vagy pozícióban próbálnád ki magad? Mi segítünk a céljaid elérésben. Célunk, hogy a munkatársainkat támogatva megtalálják a számukra legideálisabb pozíciót/irányt.

Pályakezdő program:

Cégcsoportunk szerteágazó tevékenységének köszönhetően a pályázók széles körének tud a különféle szakterületeken munkalehetőséget kínálni. Mindegy mely területen, nálunk megtalálod a helyed.

Kiválasztási folyamatunk többfordulós, melyben mind a személyügyi osztály mind pedig a szakmai osztály képviselteti magát. A megpályázható állásokra a jelentkezés több módon történhet:

A Bosch karrier oldalán keresztül, vagy más külsős karrier oldalon keresztül.

Teremts egyensúlyt: Velünk az élet nem csupán a munkáról szól. Támogatunk abban, hogy megtaláld a helyes egyensúlyt a munka és a magánélet között. Legyen szó hobbiról, közösségi életről, külföldi nyaralásról vagy továbbképzésről – együtt megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Hisszük, hogy ötletek bárhol születhetnek, az eredmény a lényeg.

Mindezért rugalmas munkavégzést ajánlunk, amelybe többek között az otthoni munkavégzés, vagy a részmunkaidős foglalkoztatás is beletartozik.

Víziónk: A Bosch csoport már több mint 130 éve biztosít lehetőséget arra, hogy piacvezető technológiákkal munkavállalói leküzdjék a holnap kihívásait. Víziónk alappillérei többek között a fenntarthatóság, a változatosság, az innováció, és az egyediség. Mindennapos munkánk során ösztönözzük munkatársainkat arra, hogy személyes és szakmai életükben is megtalálják az egyensúlyt, mely kiemelkedő munkájuk alapjául szolgál. A Bosch csoport szellemiségéhez illeszkedve a folyamatos tanulás, az új perspektíva keresése kultúránk szerves része.

Fedezd fel a nyolc okot, amiért érdemes nálunk dolgozni:

 • Hagyj nyomot: Adj jelentőséget munkádnak életre tervezett megoldásokkal.
 • Teremts értéket: Bárhol is csatlakozol, Bosch értékeink veled lesznek.
 • Fedezz fel új irányokat: Ha változik az utad, mi akkor is veled maradunk.
 • Formáld a jövőt: A jövő rengeteg lehetőséget tartogat. Legyél az elsők között, akik előnyben lesznek.
 • Légy önmagad: A sokszínűség az előnyünk. Te teszed különlegessé.
 • Teremts egyensúyt: Fontos, hogy a munkád alkalmazkodjon az életstílusodhoz, hiszen az élet nem csupán a munkáról szól.
 • Találd meg a helyed: Te tudod, hogyan tudod a legtöbbet kihozni magadból. Mi biztosítjuk hozzá a megfelelő körülményeket.
 • Gondolj a jövőre: Mi nem csak az üzleti érdekeket, hanem a környezetünkét is szem előtt tartjuk.

Számunkra az előírásoknak való megfelelés vállalati értékeink szerves részét képezi. Globálisan érvényes etikai kódexünkkel védjük dolgozóinkat és vállalatunkat, valamint ügyfeleinket és partnereinket.

“Csak azt ígérjük meg, amit be is tudunk tartani, kötelességünknek tekintjük az ígéreteink betartását, és tiszteletben tartjuk a jogot és a törvényeket.”

Karrier Robert Bosch Kft. állások

A legfrissebb álláshirdetéseink elérhetőek a karrier oldalunkon keresztül.

Kapcsolat

Benedek Zsófia

E-mail cím: Zsofia.Benedek@hu.bosch.com
Telefonszám:

Robert Bosch Kft.

1103 Budapest, Gyömrői út 104.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok

Üzemeltetés
ERP / CRM
Tesztelés