Bemutatkozás

A REACH Solutions egy 2017 decemberében alapított startup, mely a Mortoff spin-off cége. A küldetésük, hogy segítsék a termelőüzemeket valós idejű, adatvezérelt okos gyárakká alakítani.

A REACH név a Real-time Event-based Analytics and Collaboration Hub elnevezést rejti, amely megoldással tulajdonképpen az okos gyár idegrendszerét hoztuk létre. Egy olyan adatgyűjtő, feldolgozó és kiértékelő platform, amely a machine-to-machine kommunikációt is támogatja, valamint gépi tanulási algoritmusok alapján képes beavatkozni a termelési folyamatba.

A csapatunkról és „kulcsjátékosainkról” itt olvashatsz bővebben.

A REACH Solutions egy 2017 decemberében alapított startup, mely a Mortoff spin-off cége.

A küldetésünk, hogy segítsünk a termelőüzemeket valós idejű, adatvezérelt okos gyárakká alakítani.

Mi is ugyanazt tudjuk kínálni, mint bármelyik menő technológiai cég, kezdve a kreatív munkakörtől, a kötetlen munkaidőn keresztül, a már-már unalmas csocsó-játékkonzol-ingyen kávé triászon át a vonzó kompenzációs csomagig, de mi azokat keressük, akiknek az a nagyon fontos csillogás is ott van a szemünkben, és a közös jazz formációnkban egyszerre tudnak szólózni vagy akár háttérbe húzódni, ahogy azt a produkció megkívánja.

Az interdiszciplinális ipari és IT tudás, szállító és vevő oldali tapasztalat illetve a kollégáink szemében a csillogás, ami azt jelzi, hogy izgalommal néznek minden szakmai kihívás elé.

A REACH egy innovatív szemléletű startup, ahol saját termékünk fejlesztése közben úgy dolgozunk együtt, ahogy egy jazz zenekar zenél közösen harmóniában.

Aktualitások és hírek

2019-11-05

Az ipari IoT szerepe a karbantartásban

A karbantartás feladata, hogy napi szinten működőképes állapotban tartsa a termelő gépeket a gyárakban, valamint, hogy a termelést kellően hatékonnyá […]
2019-10-07

Adatfeldolgozás a Big Data világában

Batch feldolgozás Az első és talán a legismertebb technika a batch feldolgozás. Egy batch azon adatok halmaza, amelyeket egy adott […]
2019-09-17

Adatok a gyárban

Az IoT és az „adatforradalom” nagyban segíti a gyártóvállalatokat is, hasonlóan más olyan iparágakhoz, mint pl. a telekommunikáció és a […]
2019-08-09

Machine Learning

A Machine Learning (ML) egy alternatív módja annak, hogy Mesterséges Intelligenciát (Artifical Intelligence, AI) építsünk az adatminták megtalálására statisztikai adatok […]
2019-07-09

Fejlett dokumentumfeldolgozás Big Data technikákkal

Egy professzionális dokumentumkezelő rendszer kiépítése bármely szervezet számára elengedhetetlen. A rendszer általában olyan funkciókat valósít meg, mint a dokumentumtárolás, a […]
2019-06-06

Mi is az az Edge, Fog és Cloud computing?

A fizikai réteg például a gépekből, robotokból, valamint az ezekhez kapcsolódó szenzorokból áll. Egy másik az adatgyűjtés, adatelemzés, ami ipari […]

Sikerek és tervek

REACH a Cloudera Solution Galery-ben

Magyarországon elsőként cégünk került be a Cloudera termékfejlesztő partnereként a Cloudera Solution Galery-ba.

Cloudera-Dell-REACH Ipar 4.0 referencia architektúra

Az Ipar 4.0 érában a gyáraknak szüksége van egy olyan platformra, ami lehetővé teszi a gépek közti kommunikációt, az adatáramlás koordinálását, segíti az adatok gyűjtését, rendszerezését és valós időben azok elemzését, ezáltal kézzelfogható üzleti előnyt elérni. A Dell-lel és Cloudera-val közösen megalkottuk azt az Ipar4.0 referencia architektúrát, ami képes ezeket a feladatokat ellátni és az okos gyárak gerinceként üzemelni.

HR

A segítő csapatmunka és az összetartás mellett jellemző még kollégáinkra az őszinteség, nyitottság, elkötelezettség, lojalitás és a „jazz zenekari” attitűd. Egyszóval minden adott, hogy egy jól működő és sikeres csapat tagja lehessen a jövőbeli munkatársunk.

A REACH munkatársai között minden korosztály megtalálható, illetve tapasztalati szintet tekintve is széles ez a skála. Természetesen komoly hangsúlyt fektetünk arra, hogy megfelelő balansz legyen a junior és szenior kollégák arányában, hiszen a szenior kollégáink tudják mentorálni a junior a kollégákat, akik éles projekteken tudják fejleszteni szakmai tudásukat.

Főként egyetemistákat és pályakezdőket keresünk, ahol fontos az informatikai előélet, de nem kizáró ok, mert nálunk legalább annyit nyom a latba az emberi kvalitás is.

Cégünk folyamatos bővülése miatt egész konkrét karrierutat tudunk kijelölni, mind junior, mind a senior kollégáknak is. Természetesen ezeket a döntéseket együtt hozzuk meg, a munkavállalót is bevonva, és rendszeresen felülvizsgáljuk, ennek köszönhetően tudjuk elérni azt, hogy az adott kolléga, a kapacitásait maximálisan kihasználva tudja nálunk építeni karrierjét.

Olyan területen dolgozunk, ahol, ha nem vagyunk képben a legfrissebb trendekkel és legújabb technikákkal, akkor már lépéshátrányba kerülünk. Ezért itt nem lehetőség, hanem kötelező időről időre új ismeretekkel felvértezni a kollégáknak saját eszköztárukat.

Minden forrásból keresünk embereket, távolságtól függetlenül (ugyan megköveteljük a rendszeres jelenlétet, de a távoli munkavégzés nálunk alapvető). Több platformon is hirdetjük a szabad pozíciókat, ami kiegészül egy aktív HR-es toborzással, továbbá működik a munkatársi ajánlás rendszere is.

Nem követelmény a diploma, de előny. Ami lényeges, hogy legyen meg a hajlandóság a tanulásra, mert ez egy ilyen szakma, enélkül nem megy. A kiválasztási rendszer általában 2 vagy 3 körből épül fel, pozíciótól függően, fejlesztői esetben egy tesztfeladattal egészül ki ez a folyamat.

Kollégáink rendszeresen, akár napi szinten kapnak visszajelzést az elvégzett munkájukkal kapcsolatban, így fenntartva a folyamatos fejlődés pályáját. Ezen kívül negyedéves rendszerességgel összegezzük kollégáink elvégzett feladatait, illetve a jövőképéről és kitűzött céljairól is.

Nálunk a munka mértékegysége nem az idő, hanem Joule, ami annyit tesz, hogy a megbeszélt és kiosztott feladatokat mindenkinek a megfelelő minőségben és időben kell elvégeznie, azonban ehhez mindenki magának osztja be az idejét. Továbbá fontos megemlíteni, hogy bár fontos a személyes jelenlét, de abszolút támogatott a távoli munkavégzés.

Mert tényleg hiszünk abban, hogy ebben a feltörekvő piaci szegmensben értéket teremtünk! Folyamatosan bővülő csapattal, minden lehetőség adott, hogy egy hosszú távú karriert fussanak be az itt dolgozó kollégák. Valódi projektek, piacvezető technológiák és lehetőség érdemi egyéni befolyásolásra.

Agilis módszertanunknak köszönhetően munkatársaink lehetőséget kapnak, hogy a közösen meghatározott céljaikat saját „úton” érjék el. Az ebből fakadó gyors visszajelzések még tovább csiszolhatják módszertanunkat és munkatársaink képességeit.

Karrier REACH Solutions Kft. állások

Kapcsolat

Ertelt Gábor

E-mail cím: g.ertelt@reach-i4.com
Telefonszám: +36 30 990 9527

REACH Solutions Kft.

E-mail Cím: info@reach-i4.com
Telefonszám: +36 1 319 55 11
Weboldal: https://reach-i4.com/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/reach-solutions-ltd/

REACH Solutions Kft.

1138 Budapest, Dunavirág u. 2., I. torony 3. emelet (Gateway Office Park)

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok