Bemutatkozás

A Qualysoft csoport egy független informatikai tanácsadó és szolgáltató vállalkozás, amely sikeresen támogatja nemzetközi ügyfeleit, hogy innovatív informatikai megoldásai révén versenyképesebbé és gazdaságilag hatékonyabbá váljanak. Egyedi tervezésű IT megoldásokat fejlesztünk az ügyfélre szabott elemzések alapján.

A Qualysoft csoport egy független informatikai tanácsadó és szolgáltató vállalkozás, amely sikeresen támogatja nemzetközi ügyfeleit, hogy innovatív informatikai megoldásai révén versenyképesebbé és gazdaságilag hatékonyabbá váljanak. Egyedi tervezésű IT megoldásokat fejlesztünk az ügyfélre szabott elemzések alapján.

Az Üzleti megoldásaink közé tartoznak az Ügyfélkapcsolat-kezelés (CRM), Vállalatirányítási rendszer (ERP), Üzleti folyamatok menedzsmentje (BPM), Omni Channel integráció, Ügyfél kommunikáció INFINICA-val, Üzleti intelligencia és Mobil megoldások, mind kimondottan az ügyfelek igényére szabva.

Az alkalmazás szerviz elsősorban biztonságos csúcstechnológiák alkalmazásával üzemelteti, modernizálja az elavult IT rendszereket, illetve ezek migrációjával és egyéni szoftverfejlesztéssel foglalkozik.

A Resource Management az IT szakértők gyors és rugalmas bevetésének hatékony szolgáltatása. A Qualysoft megfelelő szaktudással, szociális és nyelvi kompetenciákkal rendelkező szakembereket bocsájt rendelkezésre, bármilyen futamidejű projektekhez.

A magyar származású tulajdonosok összevonták németországi és ausztriai tevékenységeiket és 1999 augusztusában, Bécsben megalapították a Qualysoft GmbH-t.

2001-ben kezdődött a budapesti telephely felépítése, ma Magyarország rendelkezik a legnagyobb Qualysoft telephellyel, a budapesti és pécsi irodában. A holdingtársaságnak további leányvállalatai vannak Németországban, Svájcban, Romániában, Ukrajnában, Szerbiában, Szlovákiában, és továbbiak létrehozását tervezik.

A vállalkozás erőforrás menedzsmentre és szoftverfejlesztésre irányul. Ezt tartva szem előtt, továbbra is modern IT megoldásokat fejleszt azzal a céllal, hogy jó piaci pozícióval rendelkezzen Európában és Ázsiában.

A Qualysoft küldetésének tekinti, hogy ügyfeleinek teljes körű, testreszabott és maximális rugalmasságot biztosító informatikai megoldásokat szállítson. Megvan a bátorságunk, hogy olyan ajánlásokat tegyünk, melyek megtakarításhoz vezetnek még a nehéz időkben is. Cégünk nemzetközi szinten segít az üzleti folyamatok menedzsmentje, a nearshore fejlesztések, az alkalmazás és az erőforrás-menedzsment fejlesztése terén. A kitűzött üzleti cél mellett arra is koncentrálunk, hogy növeljük a versenyképességet.

A Qualysoft büszke erős, stabil csapatára, akikkel hosszú évek óta együtt dolgozik, és akikkel hosszú távra is tervez. Minden kollégánk megfelelő kompetenciával, szaktudással, felelősséggel és több évtizede szilárdan működő, azonos vállalati értékrenddel rendelkezik.

Éves szinten tartunk csapatépítő programokat minden részlegünknek, hiszen a jól működő kommunikáció és együttműködés nélkülözhetetlen a csapattagok között. Szervezünk céges karácsonyt éves szinten, belépésnél céges logóval ellátott ajándékcsomagban részesülnek az új kollégák. Beosztástól függően home office-ra is biztosítunk lehetőséget.

A munka-magánélet egyensúlyát biztosító inspiratív munkahelyet próbálunk teremteni, amely vonzza és megtartja a legjobb embereket. El szeretnénk érni, hogy vállalatunk belső motorja a következő értékeket tartsa szem előtt:

– Azonosulás: maguknak érzik a vállalat céljait, alapértékeit, ezekkel azonosulni tudnak, képviselik őket

-Emberközpontú viselkedés: a Qualysoft-ban megbecsülik és elismerik a munkatársak személyét és teljesítményét, kommunikációnk a kölcsönös tiszteleten alapul

-Professzionalizmus: szakembereink a rájuk bízott feladatokat magas színvonalon látják el

-Ügyfélközpontúság: megértik ügyfelek igényeit, hozzáállásukkal és munkájukkal elégedettséget váltanak ki belőlük

-Együttműködés: csapatként dolgoznak a közös sikerekért

-Egyensúly: mindenki célja a magánélet és a munka közötti egyensúly megtartása, melyben a Qualysoft támogatja őket

-Integritás: cégünk társadalmilag elfogadott, szilárd értékrend mentén működik, továbbá munkavállalóink büszkék arra, hogy a Qualysoft-nál dolgozhatnak és törekszenek arra, hogy hozzáállásukkal környezetet is jobbá tegyék

-Fejlődés: tudjuk, hogy csak folyamatos tanulással, fejlődéssel állhatjuk meg a helyünket az IT szektorban

Csapatainknak nyitott, dinamikus, nemzetközi környezetet biztosítunk, és nagy hangsúlyt fektetünk az egyéni fejlődés támogatására. Fontosnak tartjuk, hogy támogassuk az önálló, rugalmas munkavégzést, és fontos számunkra a család és munkahely közötti egyensúly fenntartása.

Munkatársaink számára motiváló légkört biztosítunk, amelyben bátran valósíthatják meg saját ötleteiket. Munkatársaink egészsége és jó közérzete szívügyünk: budapesti irodánkban lehetőség van masszázs, fitness és heti egy spinning-tanfolyam igénybevételére, a Qualysoft labdarúgó csapata rendszeresen edz, és telente közös síelést szervezünk. Minden évben családi napra és Mikulás ünnepségre kerül sor, amelyek keretében a cég apraja-nagyja jól érezheti magát.

A Qualysoft társadalmi aktivitásainak fontos része a hazai és külföldi művészek támogatása. A számos művésszel, galériával és nyilvános intézménnyel való együttműködésen túl, a Qualysoft saját kiállításokat is szervez. Az egészségügy támogatása különösen szívügye a Qualysoft-nak. A vállalati társadalmi felelősségvállalás keretén belül hosszú évek óta támogatja az Osztrák Vörös Keresztet és ennek Alsó-Ausztriai Tartományi Szervezetével több projektet is megvalósított. 2015 óta az Osztrák Gyermekrákgondozás is kooperációs partnerünk.

Aktualitások és hírek

2019-11-06

No-Coding: Mi lesz a fejlesztőkkel?

A cikk a Qualysoft egyik munkatársának, Gulyás Gábornak a szerzeménye. A mindennapi munkám során egyre sűrűbben használok no-coding megoldásokat a […]
2019-06-06

Nem elég aktív az IT szakma #akadalymentesITs

Az idén első alkalommal megrendezett IT Összefogás kezdeményezésünkhöz 6 cég csatlakozott, hogy változást indítsanak el az esélyegyenlőség megteremtéséért a weben. […]

Sikerek és tervek

Számos referenciánk a következő linken található, ami bizonyítja szakmai hozzáértésünk, nemzetközi ügyfeleink elégedettségi szintjét és a jól működő kapcsolatot partnereinkkel:

A “Best Customer Relationship Initiative” díjat nyerte el a Qualysoft az idei E-Banking Summit-on. Ez az egyik legjelentősebb hazai pénzügyi informatikai konferencia, amelyen az ITC cégek mellett pénzintézetek és biztosítótársaságok műszaki vezetői vesznek részt.

A Qualysoft Csoport, Európa legnagyobb üzleti versenyén, az RSM által támogatott European Business Award-on indul, hogy megszerezhesse az osztrák Nemzeti Bajnoki címet.

HR

Szakembereink hatékonyan működő kiválasztási folyamat útján kerülnek be a csapatba, ezáltal szakmai felkészültségük nem megkérdőjelezhető. A Qualysoft szervezeti struktúrájának köszönhetően a munkatársaink jelentős nemzetközi projektek megvalósításában vesznek részt.

Fontosnak tartjuk, hogy támogassuk az önálló, rugalmas munkavégzést, és nagy hangsúlyt fektetünk a piacvezető technológiák használatára. A lelkes, nyitott, csapatorientált hangulatnak köszönhetően az új belépők nagyon hamar beilleszkednek a csapatba.

A partnereink és ügyfeleink számára elengedhetetlen, hogy a kollégáink naprakész tudással rendelkezzenek, ezért cégünk prioritásként kezeli a fejlődésüket. Mivel a Qualysoft a legújabb technológiákkal kísérletezik a piacon, így a kollégák tudásának mozgásban tartása nélkülözhetetlenné vált szervezetünknél. Munkatársainkat arra ösztönözzük, hogy feladataikat szenvedéllyel végezzék, ezért számos továbbképzési lehetőséget biztosítunk nekik szakmai és egyéni fejlődésük érdekében.

A vállalatunkra jellemző szakmai diverzitásnak köszönhetően, az itt dolgozók egymástól teljesen eltérő kompetenciaterületeken is kipróbálhatják magukat – köszönhetően többek között annak, hogy a cég hivatalos vizsgaközpontként, belső szakembereinknek lehetőséget ad az átminősülésre.

A Qualysoft vizsgaközpontként is működik, kollégáinknak biztosítjuk a munkájukhoz és egyéni céljaikhoz szükséges vizsgalehetőségeket. Emellett szakmai és személyes kompetenciák fejlesztésére irányuló tréningeket is biztosítunk a kollégáknak, melyet céljaik kitűzésekor a vezetőkkel való egyeztetés alapján határozunk meg.

Egy szakmailag felkészült és sikeresen működő Recruitment Team dolgozik a munkavállalók toborzásán. Minden interjú két részből áll, egy HR-es és egy szakmai részből. Miután meggyőződtünk arról, hogy HR szempontból illeszkedik a jelölt a csapatba, részletes szakmai interjún vesz részt, melyet legtapasztaltabb kollégáink bonyolítanak le. Vállalatunknál eredményesen működik a belső ajánlási rendszer, aminek köszönhetően rengeteg kiváló új munkatársra tettünk szert az évek folyamán.

Évente megtörténik a kollégák 360 fokos értékelése, mellyel teljes körű képet kapnak az éves munkájukról. Ezt követően meghatározzuk számukra a jövő évi célokat, melynek elérésében folyamatos segítséget biztosítunk számukra.

A 2016-ban megtörtént munkahelyi elégedettség felmérésen egyik legmeghatározóbb értékként a munka-magánélet egyensúlyt emelték ki a kollégák. Ezt a tulajdonosok és a vezetők is kiemelkedően fontosnak tartják, és nagy figyelmet fordítanak ennek megtartására.

Karrier Qualysoft Informatikai Zrt. állások

Csapatunk minden évben részt vesz a BME állásbörzén. Szakembereink állandó résztvevői a szakmai-üzleti fórumoknak, konferenciáknak. Folyamatosan keresünk kollégákat az informatika számos területén – fejlesztők, üzemeltetők, tanácsadók, ERP és CRM szakértők, projekt menedzserek.

Az összes nyitott pozíciónkat itt éred el.

Kapcsolat

Turmezey Luca

E-mail cím: luca.turmezey@qualysoft.com
Telefonszám: +36707784735

Qualysoft Informatikai Zrt.

E-mail Cím: info@qualysoft.com
Telefonszám: +3618899800
Weboldal: www.qualysoft.com/hu

Qualysoft Informatikai Zrt.

1118 Budapest, Rétköz utca 5.

Útvonaltervezés

Qualysoft Informatikai Zrt.

1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 11.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok