Iparág/szektor
IT részleg mérete
Kiemelt technológiák és módszertanok
Elhelyezkedés
Munkavégzéshez szükséges nyelv

Bemutatkozás

Az NNG globális autóipari szoftverbeszállító, amelynek célja, hogy a legjobb vezetési élményt biztosítsa. A vállalat a navigáció, a kiberbiztonság és a UX piacain kínál megoldásokat. Az NNG elsősorban a white-label formában értékesített szoftvereiről ismert, amelyeket számos autógyártó, többek közt a Ford, a Renault és a Mazda is használ. Az NNG navigációit már több mint 30 millió eszközre telepítették világszerte, beleértve több mint 30 autómárka járműveit is.

Az NNG globális autóipari szoftverbeszállító, amelynek célja, hogy a legjobb vezetési élményt biztosítsa. A vállalat a navigáció, a kiberbiztonság és a UX piacain kínál megoldásokat. Az NNG elsősorban a white-label formában értékesített szoftvereiről ismert, amelyeket számos autógyártó, többek közt a Ford, a Renault és a Mazda is használ. Az NNG navigációit már több mint 30 millió eszközre telepítették világszerte, beleértve több mint 30 autómárka járműveit is. Az NNG a világ számos pontján, például az USA-ban, Brazíliában, Svájcban, Izraelben, Kínában, Japánban és Indiában is rendelkezik helyi képviselettel, így biztosítva a helyi igényekre és piacra szabott megoldásokat és tartalmat valamennyi ügyfele számára.

2004

Az NNG-t magyar technológiai szakemberek alapították, két izraeli üzletember segítségével. A fő célkitűzés egyszerű volt: alkossunk egy sokkal inkább felhasználóbarát és szebb navigációs megoldást annál, ami akkor a piacon elérhető volt. Ezzel elkezdődött az iGO Navigáció fejlesztése a globális piacra.

2006-2008

Kezdő vállalkozásként sokkoltuk a navigációs világot, amikor 2006-ban a hannoveri CeBIT-en bemutattuk iGO Navigációs szoftverünket, ami egész Európa térképét tartalmazta mindössze egyetlen 1GB-os memóriakártyán, szemben a versenytársak nagyobb, DVD-n tárolható megoldásaival. Ez igazi fordulópontot jelentett számunkra, és az iparágnak egyaránt. Ezzel az újító szemlélettel léptünk be a PND-k és okostelefonok piacára, és tovább folytattuk az innovációt: hamarosan – a piacon elsőként – bemutattuk az első 3D-s navigációs megoldásunkat.

2009-2010

Felismertük, hogy az autókba beépíthető navigáció szinte kizárólag a luxus és felső kategóriás autókban elérhető. Azonban úgy gondoljuk, hogy a navigációnak minden autószegmensben és minden piacon elérhetőnek kell lennie, hogy könnyebbé tegye az emberek életét az autómodelltől függetlenül. „Navigation for All” küldetésünket szem előtt tartva beléptünk az autóipari navigációk piacára, lehetővé téve, hogy a navigációs megoldások a világon mindenhol elérhetőek legyenek az alacsony kategóriás autóktól a csúcskategóriás modellekig.

Napjainkban

Számos autógyártóval és autóipari beszállítóval dolgozunk együtt, hogy teljesebbé tegyük a legszűkebb értelemben vett vezetési élményt és az autóban elérhető online szolgáltatásokat. Figyelmünk középpontjában a vezetés élménye áll, így fejlesztjük a kommunikációt a sofőr, az autója és a felhő alapú szolgáltatások között, hogy ez az élmény sokkal intelligensebb és intuitívabb legyen. A világ tíz vezető autógyártójából hét a mi megoldásainkat használja, és általuk több mint 30 autómárkában vagyunk jelen.

Célunk, hogy az emberek mindennapi életét könnyebbé, biztonságosabbá és kényelmesebbé tegyük a világ minden táján. Hiszünk abban, hogy az általunk fejlesztett navigációs és infotainment technológiák közelebb hozzák az embereket egymáshoz, segítik az őket körülvevő világ értelmezésében, ami a vezetés élményét sokkal biztonságosabbá és intelligensebbé teszi mindenki számára a világon. A jövő infotainment technológiáit fejlesztjük, hogy még teljesebb felhasználói élményt hozzunk létre, az ötlet megszületésétől a jármű teljes élettartamán át.

Az NNG négy fő szolgáltatást nyújt partnereinek:

– Navigáció:

Az általunk fejlesztett iGO Navigációs motor a globális piacok és járműszegmensek vezető navigációs termékeként szerzett hírnevet magának. Független és márkafüggetlen beszállítóként olyan rugalmas megoldásokat kínálunk, amelyek nemcsak a járműiparban felmerülő problémákra kínálnak megoldást, de képesek kiszolgálni a felhasználók igényeit is, legyenek azok helyi sajátosságok, vagy globális trendek.

– Online szolgáltatások:

Célunk, hogy tovább fejlesszük a legszűkebb értelemben vett vezetési élményt a jármű teljes életciklusa során. Olyan valós idejű online szolgáltatási megoldást fejlesztettünk ki, amely egyedülálló lehetőséget biztosít az OEM-ek számára, hogy az üzleti terveikhez maximálisan igazodva személyre szabhassák a kínálatukat. Néhány online szolgáltatásunk: időjárási információk, üzemanyag, keresés, közlekedési információk, parkolás, hely megosztása, online riasztási pontok.

– Prototyping Services:

A Professional Services szolgáltatásainkért felelős mérnöki csapatunk olyan stratégiai prototípusok kifejlesztésére specializálódott, amelyek lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy hatékonyabban tesztelhessék ötleteiket és terveiket még gyártásba kerülés előtt. Célunk, hogy segítsük partnereinket a számukra legjobb infotainment rendszerek tervezésében, modellezésében, és létrehozásában.

– Cyber Security:

Az NNG 2016 nyarán vásárolta fel az autók kiberbiztonságára specializálódott Arilou Information Security Technologies Ltd.-t, majd hamarosan be is jelentette legújabb fejlesztését, mely még azelőtt ismeri fel és akadályozza meg a gépjárművek elleni informatikai támadásokat, mielőtt azok kárt tehetnének a rendszerekben. A PIPS rendszer (Parallel Intrusion Prevention System) az első olyan megoldás a piacon, amely nem csak a vezérlőegységek közötti (a CAN-bus-on zajló) kommunikáció tartalmát és összefüggéseit elemzi, de annak forrását is. Így teszi lehetővé, hogy az ártó szándékú üzeneteket hatékonyan és pontosan felismerje, és semlegesítse. A technológia egyedülálló a piacon abban, hogy pontosan meg tudja határozni, honnan érkezik az utasítás, így kizárja a hamis megszemélyesítésen alapuló támadásokat. A PIPS hatékonyan képes azonosítani valós időben ezeket a helyzeteket, elejét véve a rosszindulatú betörési kísérleteknek.

– Olyan szakemberek dolgoznak a cégnél, akik az iparágban értéket teremtenek

– Lehetőség van változatos munkavégzésre – csapatok és projektek közötti mozgással

– Nincs kőbe vésett hierarchia, mindenkivel lehet beszélni, a CEO-val is lehet ebédelni

– Kiváló munkakörnyezet a világ különböző pontjain: Nincsenek nyíltterű irodahelyiségek, hanem szinte mindenhol kényelmes terű privát irodák vannak

– Rugalmasság a munkaidőben, rugalmasság a munkában: minket leginkább az eredmények érdekelnek, így megadjuk neked a szabadságot, hogy bizonyos keretek között magad oszd be az idődet, vagy alkalmazd az ötleteidet a munkában mindaddig, amíg a kihívásokat sikerrel teljesíted. Bár az erőforrásokat közösen használjuk, magad oszthatod be az idődet és a saját erőforrásaidat

– Külföldi munkavállalás lehetősége: Rezidens mérnöki programunk keretében segítheted az NNG és partnerei közötti munkát és együttműködést, így ellátogathatsz Dél-Koreába, vagy akár az Egyesült Államokba, és a megbízásodtól függően kinn tölthetsz pár hetet, vagy akár egy évet is

NNG Értékek, amiket a mindennapjainkban is alkalmazunk:

– Kíváncsiság

– Csapatjátékosság

– Ügyfélközpontúság

– Profizmus

– Elszántság

Társadalom: A kollégáinkkal közösen szervezett önkéntes programok és adománygyűjtéseken keresztül számos civil kezdeményezést és szervezetet támogatunk.

Biztonság: Folyamatosan keresünk lehetőséget az együttműködésekre, amelyen keresztül a segítő munkát végző szervezetek munkatársai számára biztonságossá tehetjük a közlekedést, és segíthetjük őket az életek mentésében.

Környezetvédelem és környezettudatosság: az irodában keletkezett hulladékot szelektíven gyűjtjük, gazdaságosságra törekszünk az energiahasználat során, és a nyomtatott papírokat is újrahasznosítjuk. Jól felszerelt biciklitárolókkal sok kollégát buzdítanak arra, hogy környezetkímélő és egészséges módon, két keréken érkezzen a munkába.

Oktatás: Elköteleztük magunkat a programozók következő generációjának oktatása mellett, folyamatosan szervezünk különféle hazai és külföldi iskolás csoportoknak olyan céglátogatásokat, amelyek során szakembereink segítségével valóságos képet kapnak a programozás és a fejlesztés világáról.

Aktualitások és hírek

2019-11-07

Budapesti fejlesztők támogatásával készül csúcsra törni a Falcon

Coca-Cola, McDonalds, Carlsberg, Toyota és Greenpeace – néhány a világ legértékesebb márkái közül, melyek közösségi média aktivitásuk egységesítéséhez, méréséhez, és […]
2019-03-21

„Hányfélék az IT-sok?” – Interjúsorozat az NNG-től

2. rész: Interjú az NNG külföldi mérnökével Jonathan Carey Rush – Namíbiából költözött Budapestre, 2017 óta dolgozik az NNG budapesti […]
2019-03-04

„Hányfélék az IT-sok?” címmel indít interjúsorozatot az NNG

Ha szeretnétek jobban megismerni az informatikai szektor munkavállalóit, mindenképpen kövessétek a sorozatot! 1. rész: Interjú az NNG női mérnökével, Rédei […]
2019-01-07

Hat magyar vállalat képviselteti magát a CES-en

Idén január 9-11. között kerül megrendezésre a Las Vegas-i székhelyű Consumer Electronics Show (CES). 2018-ban több mint 4400 vállalat vett […]
2018-11-15

Utolsókból lettek az elsők az NNG programozóversenyén (x)

Elmondásuk szerint a siker titka idén a csapatmunkában és az alapos tesztelésben rejlett. Az ország egyik legnagyobb programozóversenyén, az NNG […]
2018-06-14

Neked fontos a segITség?

Akkor olvass tovább – körülnéztünk, hogyan vesznek részt a munkáltatók a világ jobbá tételében. Hogyan teheti jobbá a munkáltatód a […]
2018-05-31

Hogyan lehetsz Software Product Manager?

A hagyományos képzési rendszerek nem tudnak lépést tartani a gyorsan változó igényekkel, így senki sem tud kisétálni az egyetem kapuján […]
2018-05-23

Elkészült az első mesekönyv a digitális kor mesterségeiről

Budapest (2018. április 16.) – Ingyenesen letölthető verses gyerekkönyvet készített az NNG a digitális kor szakmáiról, melynek elkészítésében a vállalat […]

Sikerek és tervek

Esettanulmányaink:

Jaguar, Renault China, Jeep, Mazda

Szakmai elismeréseink (legutóbbi két év):

2017:

GDS Review – Best Automotive Cyber Security Product 2017

Ften: Supplier Excellence Award

2016:

EISA: Alpine X701D-A: European in-car premium upgrade 2015-2016 category

HR

Kötetlen légkör jellemzi a munkatársakat, nincs szigorú hierarchia. A kollégákat érdekli a szakmájuk, érdeklik őket a szakmai kihívások, nyitottak rá, a kérdezés kultúrája nagyon erős az NNG-nél.

Mentorálási program az új munkatársak számára, ami a belépés napján kezdődik, és minimum három hónapig tart.

Havonta egy belső meetup-t tartunk, amely keretében a kollégák szakmai témákban tartanak előadást.

A többnapos Demo Days és Product Days belső rendezvényeink keretében megismerkedhetnek a kollégák egymás munkájával és a core termékünk fejelsztéseivel.

Sok a mozgás a cégen belül, minden új pozíciót meghirdetünk a belső állásportálunkon is, így a kollégák számára nyitott a lehetőség az új munkakörre való jelentkezésre. Fél éve betöltött munkaviszony után bárki jelentkezhet bármelyik belső pozícióra.

A munkavégzést támogató nyelvi képzések

Hard skills/soft skills képzések

Projektmenedzsmenti, vezetői tréningek

C++, Python fejlesztői és tesztelői képzések

Gear Up program – At NNG féléves rotációs gyakornoki programja

6 hónapos rotációs gyakornoki program tesztelőknek és C++ fejlesztőknek, ahol az egyetem mellett az ország legjobb fejlesztőivel dolgozhatnak együtt globális autóipari projekteken, valamint a legújabb termékünk fejlesztésén. A gyakornok megismerheti projekt és specialista csapatainkat, akikkel a navigáció fejlesztésének olyan különleges területein dolgozhat, mint a 3D-s vizualizáció, a hangfelismerés, tool fejlesztés vagy éppen a jövő okos autóinak rendszerein. Hogy a legtöbbet hozza ki magából, a program minden állomásán egy mentor segíti a munkáját, és a csapatok teljes értékű tagja lesz. A program végén pedig lehetőséget kap, hogy továbbra is velünk fejlessze a jövő navigációját, ezzel biztonságosabbá és élvezetesebbé téve emberek millióinak életét a világ minden részén.

A jelentkezők valós szakmai tudását mérjük fel az interjúk során. A végzettség és az eddigi szakmai tapasztalat kevésbé fontos. A HR kollégák mellett a szakmai kollégákkal is találkozik a jelölt, majd a kiválasztási folyamat részeként úgynevezett „team fit” találkozóra is van lehetőség, amikor a jelölt a jövendőbeli csapattagokkal találkozik.

Karrier NNG Kft. állások

Kapcsolat

E-mail cím: jobs@nng.com
Telefonszám: +36 70 683 8572

NNG Kft.

E-mail Cím: jobs@nng.com
Telefonszám: +36 1 872 0000
Weboldal: www.nng.com
Facebook: https://www.facebook.com/nngkft/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/1631999/

Technológiák és módszertanok