Bemutatkozás

A Mito Magyarország egyik legnagyobb integrált digitális ügynöksége. Évek óta ügyfeleink többek között az OTP Bank, a Deutsche Telekom, a Magyar Telekom, a Wizz Air, vagy a Scientific Games. Minden partnerünk más kihívásokkal érkezik hozzánk – van vállalat, amelynek elsősorban webes és mobilos fejlesztéseket végzünk, míg máshol ezek mellett ugyanilyen fontos kommunikációs, reklámos feladatokat látunk el.

A Mito Magyarország egyik legnagyobb integrált digitális ügynöksége. Évek óta ügyfeleink többek között az OTP Bank, a Deutsche Telekom, a Magyar Telekom, a Wizz Air, vagy a Scientific Games. Minden partnerünk más kihívásokkal érkezik hozzánk – van vállalat, amelynek elsősorban webes és mobilos fejlesztéseket végzünk, míg máshol ezek mellett ugyanilyen fontos kommunikációs, reklámos feladatokat látunk el.

A Mito fejlesztési csapata több mint 70 főből áll: backend, frontend, natív Android és iOS fejlesztőkből, valamint tesztelőkből és fejlesztési múlttal rendelkező Technical Project Managerekből. Nálunk alapvető érték a jófejség és a megfelelő szakmai felkészültség. Szívesen támogatjuk egymást, és segítünk majd neked is, ha szükséged lesz rá. A divíziónk 5 kisebb, 10-15 fős csapatra van bontva. Feladatok szerinti bontásban dolgozunk, de ezek nincsenek üvegfallal elválasztva egymástól.

Nem csak a munkánk miatt szeretünk bejárni dolgozni. Az elmúlt tíz évben tradíció lett a napvégi Fifázásokból, a Mito nite-okból, a parasztreggelikből, a hackathonokból, az általunk szervezett meetupokból és még bármiből, amiben elég Mitos hitt és ahol elegen éreztük jól magunkat. Felsorolni hosszú lenne, sokkal egyszerűbb benézni hozzánk.

Csak egy dolgot veszünk komolyan: a munkát. Szeretjük valóban megérti és valóban megoldani az ügyfeleink problémáit, és szeretjük közben jól érezni magunkat. Élvezzük, hogy a munkánk több millió ember hétköznapjait tudja kényelmesebbé, egyszerűbbé, jobbá tenni.

A legfontosabbnak az egyes szakterületek utánpótlását tartjuk: szinte minden divíziónk meghatározó szereplője, vagy önálló szervezője különböző képzéseknek, a grafikusoktól a UX-eseken és a kreatívokon át a fejlesztőkig.

Aktualitások és hírek

2019-06-06

Nem elég aktív az IT szakma #akadalymentesITs

Az idén első alkalommal megrendezett IT Összefogás kezdeményezésünkhöz 6 cég csatlakozott, hogy változást indítsanak el az esélyegyenlőség megteremtéséért a weben. […]
2019-03-22

Menő kutyabarát munkahelynek lenni?

Milyen előnyökkel jár kutyabarát munkahelynek lenni? Egyes tanulmányok szerint a kutyák jelenléte bizonyítottan csökkenti a stresszt, egyúttal pedig a teljesítmény […]

Sikerek és tervek

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években fejlesztési csapataink különböző, nagy rendelkezésre állású alkalmazásokat készítettek, amelyek sokszor extrém kihívásoknak is ki vannak téve.  Projektjeink közé tartozik többek közt a Szerencsejáték Zrt. teljes online fogadási rendszerének frontendje, a Deutsche Telekom több országban futó self-service mobilalkalmazása, a Wizz Air webes és mobil megjelenése, valamint az OTP Bank weboldalának tervezése is.

HR

Csak egy dolgot veszünk komolyan: a munkát. Mindegy, hogy szép vagy csúnya,  idős vagy fiatal, kezdő vagy profi, S, M, L, XL, biztonsági játékos vagy őrült zseni, az a közös bennünk, hogy mindenkinek fontos, hogy okos dolgok kerüljenek ki a kezei közül.

Minden szakmai területen vannak juniortól senior szintig kollégák. Fontosnak tartjuk, hogy minden csapatban legyen olyan szakmai lead is, aki aktívan részt vesz a kollégák mentorálásában, fejlesztésében.

A fejlesztési divíziónk ügyfelenkénti/domainenkénti bontásban dolgozik hosszútávú, komoly látogatottságú webes- és mobil alkalmazásokon. Mindegyik csapatban egy kicsit más, személyre szabott módon dolgoznak, de az alap fejlesztési eszköztár és a standardek ugyanazok mindenhol. A taskokat Jiraban kezeljük, a dokumentációt Confluence-ben, ahol lehet, Dockerben fejlesztünk, a repókat saját Gitlabon tároljuk, a deploy és a build processek pedig CI-on keresztül futnak, a linteléssel, és egyéb tesztekkel együtt. Lead fejlesztőink segítségével folyamatosan okosítjuk a folyamatainkat, igyekszünk olyan eszközöket olyan formában használni, ami teljesen normális és elvárható manapság bárhol a világon.

Mivel nagy rendelkezésre állású rendszereket készítünk, ezért kiemelten fontos a stabil eszközök használata – azonban lételemünk a fejlődés, így lépten-nyomon, kisebb, főleg pilot projektekben igyekszünk kipróbálni az új technológiákat és appokat.

Rendszeresen leülünk beszélgetni arról, hogy érzed magad, milyen kihívásokat szeretnél megoldani, és ha úgy látjuk, érdemes lenne csapatot cserélni, akkor keresünk erre lehetőséget.

Van képzési keretünk, amiből támogatjuk a konferenciákon és a különböző online képzéseken való részvételt. Lényegében, ha megtetszik neked valamilyen képzés, pl. Udemy-n, csak szólnod kell és megvesszük.

Habár sokan vagyunk, de nem vagyunk multi. Nálunk kiemelten fontos érték a közösség és a céges kultúra.

Nem atomerőműveket építünk, hanem webes és mobilalkalmazásokat, és ez a terület kellő akarattal és jó alapokkal könnyen, gyorsan megtanulható. Olyan embereket keresünk, akik elvárják maguktól és a társaiktól is a folyamatos fejlődést. Mi ehhez minden segítséget megadunk, van betanulási idő, a csapattagok segítenek, folyamatosan fejlesztheted magad, és ehhez minden eszközt megkapsz. Olyan környezetben dolgozunk, ahol nem le, hanem előre tolunk mindenkit. Úgy gondoljuk, hogy ez alap, máshogy nem is érdemes dolgozni.

“5 év 5 hét”: ha egy kolléga betölti az 5 évet a cégnél, akkor választhat, hogy vagy kap 5 hét fizetett szabit, amit egyben vehet ki, vagy 5 éven keresztül kap plusz 5 nap szabit évente.

Karrier Mito Communications Zrt. állások

Kapcsolat

Pintér Edina

E-mail cím: e.pinter@mito.hu
Telefonszám: +36202168048

Mito Communications Zrt.

E-mail Cím: hr@mito.hu
Telefonszám: +36304331586
Weboldal: www.mito.hu
Facebook: https://www.facebook.com/hellowearemito/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/mito-europe-ltd./

Technológiák és módszertanok