Iparág/szektor
IT részleg mérete
Munkavégzéshez szükséges nyelv

Bemutatkozás

Hazánk második legnagyobb bankcsoportja 2020. december 15-én kezdte meg operatív szinten is működését, három bank összeolvadásával.

A hazai pénzügyi piac legfrissebb szereplői vagyunk: a Takarék Csoport, az MKB Bank és a Budapest Bank együttműködésével olyan csoportot hoztunk létre, amely egyszerre erős vidéken, a városokban és a fővárosban, a lakossági és a vállalati ügyfélszegmensekben, továbbá az összes szolgáltatói és termelői szférában, beleértve a mezőgazdaságot és az élelmiszeripart is.

A három, egymást számos területen jól kiegészítő pénzintézetből létrejövő bankcsoport megalapítása jelentős szinergiák kiaknázását teszi lehetővé, ami nagymértékben erősítheti versenyképességünket, növekedési kilátásainkat, profittermelő képességünket és stabilitásunkat, valamint a hazai társaságok piaci értékét és külföldi terjeszkedésük lehetőségeiket.

Számokban:

 • 1,9 millió lakossági ügyfél
 • 920 bankfiók
 • közel 240 000 vállalati ügyfél (mikró- kkv- és nagyvállalatok)

A mai banki működés egyik kiemelt területe az informatika, ebből a szempontból nézve pedig a három korábbi szervezet összeolvadása közel sem azt jelenti, hogy a már meglévő rendszerekből hozunk létre egy közös eredőt, épp ellenkezőleg: teljesen új alapokra helyezzük az informatikai infrastruktúrát. Egyértelmű törekvésünk, hogy forradalmi megoldásainkkal piacvezető pozíciót szerezzünk a legmodernebb technológiákat használva, és rendszereink ne csak hazai körökben állják meg a helyüket, de Európában is megelőzzük a versenytársainkat.

A jövő bankját építjük!

Nem kis feladat kialakítani, felépíteni Magyarország és a régió első, teljesen digitális alapon működő bankrendszereinek egyikét. Nagy fába vágtuk a fejszénket, a sikerhez pedig szükségünk van a legjobb hazai szakemberek tudására!

Az MBH-nál a legjobb banki és IT szakértők találkoznak egy olyan szervezeti kultúrában, ahol a kiválóságot célozzuk meg, és amelyben a bizalom, a transzparencia és egymás támogatása van a középpontban. Cégméretünk ellenére a lapos szervezeti felépítésben hiszünk.

Mindannyian egy célért dolgozunk, mégpedig, hogy olyat alkossunk, aminek hosszú távon értéke és hatása van, nem csak Magyarországon, de régiónkban is.

Értékeink:

 • Nem félünk a nehezebb úttól
 • A rövid távú hatások előtérbe helyezése helyett döntéshozatali folyamatunk minőségére koncentrálunk
 • Odatesszük magunkat a munkában: okosan és keményen dolgozunk
 • A felhatalmazásban hiszünk a kontrollal szemben

Sikerek és tervek

Célunk nem csak Magyarország, de régiónk piacvezető bankcsoportjává is válni.

HR

Mit érdemes még tudnod rólunk?

 • Teljesen új informatikai szervezetet építünk olyan megoldásokkal és technológiákkal, amelyek bizonyítottak a globális banki gyakorlatban
 • A legmodernebb felhő-alapú technológiákat használjuk
 • Már letettük az új szervezet alapjait, jelenleg több mint 30 kollégánk dolgozik IT területen
 • Olyan egyedi lehetőséget kínálunk, ahol state-of-art technológiákkal segíthetsz felépíteni egy banki rendszert – teljesen az alapoktól

Ehhez olyan kollégákat keresünk, akiknek:

 • szenvedélyük a technológia, és lelkesednek az újdonságokért
 • magas a belső motivációjuk, és szívesen dolgoznak olyan környezetben, ahol bátorítják az egyéni kezdeményezéseket
 • fontos a bizalom és a transzparencia, és nem félnek az őszinteségtől
 • az sem okoz nehézséget, hogy olyan technológiát sajátítsanak el, amely kívül esik korábbi ismereti körükön

Kiválasztási folyamatunk klasszikusan kétlépcsős: egy HR, illetve egy szakmai interjú vár Rád is, amely során kölcsönösen megismerhetjük egymást.

Az otthoni munkavégzésre (vírushelyzettől függetlenül) lehetőséget biztosítunk, mindenki közvetlen vezetőjével tudja egyeztetni ennek mértékét, mindemellett rugalmas munkaidőben dolgozunk.

Az alapbéren felül éves szinten bónuszt biztosítunk – az egyén és a vállalat teljesítményét egyaránt figyelembe véve.

A kikapcsolódást tekintve, edzőteremmel is várunk irodánkban!

HR rendszereink nagy része – mint a képzési rendszer, vezetőfejlesztés, szakmai és vezetői karrierutak – most van kialakítás alatt.

Karrier Magyar Bankholding Zrt. állások

Írjuk együtt a jövő bankrendszerét, nyitott pozícióinkat karrieroldalunkon is megtalálod!

Kapcsolat

E-mail cím: karrier@magyarbankholding.hu
Telefonszám:

Magyar Bankholding

1134, Budapest, Kassák Lajos utca 18.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok