Bemutatkozás

Az IT Services Hungary (ITSH) a T-Systems International magyarországi leányvállalata, Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója. Többek között rendszerintegrációs és üzemeltetési területeken nyújtunk különböző szolgáltatást hazai és nemzetközi ügyfeleinknek.

Magyarország legnagyobb ICT munkaadója (4.300 fő), egyedülálló módon az ICT Outsourcing szolgáltatás teljes portfólióját nyújtja jelentős nemzetközi ügyfélkörrel és nemzetközi piaci tapasztalattal.

2006-ban nyitotta meg budapesti irodáját, majd ezt követte 2007-ben a debreceni telephely, valamint a pécsi telephely 2012-ben történő átadása.

Az ITSH az elmúlt 10 évben folyamatosan fejlődik. Ez a fejlődés a cégméretére és kompetencia körére egyaránt jellemző, és a jövőben is szeretnénk megtartani.

IT Services Hungary számára kiemelt fontosságú a társadalmi felelősségvállalás, ezért számos területet támogatunk.

Figyelmet fordítunk a környezettudatos működésre, valamint Magyarország legnagyobb ICT munkaadójaként a társadalmi szerepvállalásban is próbálunk az élen járni. Kollégáink önkéntes munka keretein belül gyakran segédkeznek kórházak, iskolák felújításában, valamint számítógépes parkok és wifi hálózatok kiépítésében. Az ezekhez szükséges tárgyi eszközök beszerzését pályázattal támogatjuk, évente 5 millió forint értékben.

Karitatív tevékenységeket is végzünk, évente több alkalommal szervezünk jótékonysági vásárokat és gyűjtéseket. Az elmúlt években pedig több alapítványnak is nyújtottunk anyagi támogatást 1-1 millió forint értékben.

Aktualitások és hírek

2018-07-24

Üzleti intelligencia alkalmazások – mi ez pontosan, és miért fontos neked?

Az üzleti intelligencia nem (csak) annyit jelent, hogy intelligens módon állunk az üzlethez, a fejünket használva. A Wikipédia definíciója szerint […]
2018-06-14

Neked fontos a segITség?

Akkor olvass tovább – körülnéztünk, hogyan vesznek részt a munkáltatók a világ jobbá tételében. Hogyan teheti jobbá a munkáltatód a […]

Sikerek és tervek

2015

Stratégiai együttműködési megállapodás Magyarország Kormányával

„Az év befektetője”

2014

A European Business Awards „The Employer of the Year” kategória magyar győztese

Superbrands

2012

YURA AWARD (Your Region Your Future) első helyezett

2008

„Az év befektetője”

HR

Német anyavállalatunk, a T-Systems International révén nemzetközi projekteket és a legújabb és legmagasabb színvonalú ICT technológiát biztosítjuk, így nálunk a szakmai kihívás garantált.

10 éve folyamatosan növekszünk, kollégáink számára adott annak a lehetősége, hogy akár hosszú távú karriert építsenek vállalatunknál. Megbecsüljük és fejlesztjük a tudást: nagy hangsúly fektetünk arra, hogy nyelvi és szakmai továbbképzéseket biztosítsunk.

Külön öröm számunkra, hogy munkatársaink is jól érzik itt magukat, szívesen ajánlják barátaiknak, ismerőseiknek az IT Services Hungary-t, mint kiváló munkahelyet.

Karrier IT Services Hungary Kft. állások

Cégünk óriási növekedésen megy keresztül, ezért több száz lehetőségünk közül válaszd a leginkább hozzád illőt és építs karriert a legnagyobb Magyarországi IT vállalatnál.

Aktuális lehetőségeink

Kapcsolat

E-mail cím:
Telefonszám:

IT Services Hungary Kft.

E-mail Cím: [email protected]
Telefonszám: +36 (1) 456-5400
Weboldal: https://www.it-services.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/ITServicesHungary
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/351621

IT Services Hungary Kft.

1117 Budapest, Neumann János u. 1/c.

Útvonaltervezés

IT Services Hungary Kft.

1138 Budapest, Váci út 117-119.

Útvonaltervezés

IT Services Hungary Kft.

7621 Pécs, Nagy Lajos király útja 11.

Útvonaltervezés

IT Services Hungary Kft.

Szeged, Rókusi krt. 2-10, 6724 Magyarország

Útvonaltervezés

IT Services Hungary Kft.

4034 Debrecen, Vágóhíd u. 2., I. épület

Útvonaltervezés

IT Services Hungary Kft.

4032 Debrecen, Tudáspark (Vezér utca)

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok

Előregisztráció!