Bemutatkozás

A Deutsche Telekom IT Solutions a Deutsche Telekom magyarországi leányvállalata, Magyarország legnagyobb informatikai szolgáltatója. Többek között rendszerintegrációs és üzemeltetési területeken nyújtunk különböző szolgáltatást hazai és nemzetközi ügyfeleinknek.

Magyarország legnagyobb ICT munkaadója (4.500 fő), egyedülálló módon az ICT Outsourcing szolgáltatás teljes portfólióját nyújtja jelentős nemzetközi ügyfélkörrel és nemzetközi piaci tapasztalattal.

A Deutsche Telekom IT Solutions 2006-ban nyitotta meg budapesti irodáját, azóta a főváros mellett már Debrecenben, Pécsen és Szegeden is rendelkezik telephellyel. Az évek alatt rengeteget bővült a cég méretben és kompetenciában egyaránt. Ma már szinte mindenki megtalálhatja nálunk a számítását, és a jövőben igyekszünk tovább növelni az elérhető területek számát.

Deutsche Telekom IT Solutions számára kiemelt fontosságú a társadalmi felelősségvállalás, ezért számos területet támogatunk.

Figyelmet fordítunk a környezettudatos működésre, valamint Magyarország legnagyobb ICT munkaadójaként a társadalmi szerepvállalásban is próbálunk az élen járni. Kollégáink önkéntes munka keretein belül gyakran segédkeznek kórházak, iskolák felújításában, valamint számítógépes parkok és wifi hálózatok kiépítésében. Az ezekhez szükséges tárgyi eszközök beszerzését pályázattal támogatjuk, évente 5 millió forint értékben.

Karitatív tevékenységeket is végzünk, évente több alkalommal szervezünk jótékonysági vásárokat és gyűjtéseket. Az elmúlt években pedig több alapítványnak is nyújtottunk anyagi támogatást 1-1 millió forint értékben.

Aktualitások és hírek

2019-10-15

Rendszerszemlélettel a tesztelés és a fejlesztés határvonalának összemosódása ellen

Az IT szektorban rettenetesen gyorsan változnak a követelmények és az elvárások. Mint minden más szakmának, a szoftvertesztelésnek és a fejlesztésnek […]
2019-10-15

Hol a határ az etikus hackelés és a grey-hat hackerek között?

Az etikus hacker pozíció napjainkban egyre elterjedtebbé válik az informatikusok között. Vannak, akik csak hobbiból, és fejlődési céllal végzik ezt […]
2019-09-18

Törj be az IT pályára!

Olyanra láthattunk már példát, hogy fizikusok fejlesztőknek álltak. Talán elsőre nem tűnik rokonterületnek, az azonban mégis azonos, hogy a fejlesztők […]
2019-06-06

Nem elég aktív az IT szakma #akadalymentesITs

Az idén első alkalommal megrendezett IT Összefogás kezdeményezésünkhöz 6 cég csatlakozott, hogy változást indítsanak el az esélyegyenlőség megteremtéséért a weben. […]
2018-07-24

Üzleti intelligencia alkalmazások – mi ez pontosan, és miért fontos neked?

Az üzleti intelligencia nem (csak) annyit jelent, hogy intelligens módon állunk az üzlethez, a fejünket használva. A Wikipédia definíciója szerint […]
2018-06-14

Neked fontos a segITség?

Akkor olvass tovább – körülnéztünk, hogyan vesznek részt a munkáltatók a világ jobbá tételében. Hogyan teheti jobbá a munkáltatód a […]

Sikerek és tervek

2018

“Innováció a motivációban – a legjobb baranyai munkahely” díj

2017

Az év legsikeresebb ICT-cége

2015

Stratégiai együttműködési megállapodás Magyarország Kormányával

„Az év befektetője”

2014

A European Business Awards „The Employer of the Year” kategória magyar győztese

Superbrands

2012

YURA AWARD (Your Region Your Future) első helyezett

2008

„Az év befektetője”

HR

Német anyavállalatunk, a Deutsche Telekom révén nemzetközi projekteket és a legújabb és legmagasabb színvonalú ICT technológiát biztosítjuk, így nálunk a szakmai kihívás garantált.

13 éve folyamatosan fejlődünk, kollégáink számára adott annak a lehetősége, hogy akár hosszú távú karriert építsenek vállalatunknál. Megbecsüljük és fejlesztjük a tudást: nagy hangsúly fektetünk arra, hogy nyelvi és szakmai továbbképzéseket biztosítsunk.

Külön öröm számunkra, hogy munkatársaink is jól érzik itt magukat, szívesen ajánlják barátaiknak, ismerőseiknek a Deutsche Telekom IT Solutions-t, mint kiváló munkahelyet.

Karrier Deutsche Telekom IT Solutions állások

Cégünk Magyarország legnagyobb legnagyobb ICT munkaadója, ezért nálunk mindig rengeteg nyitott pozíciót találsz, a legkülönfélébb területeken. Csatlakozz, és építs karriert nálunk!

Aktuális lehetőségeink

Kapcsolat

Szenes Marianna

E-mail cím: marianna.szenes@external.t-systems.com
Telefonszám: +36 52 50 4812

Deutsche Telekom IT Solutions

E-mail Cím: FMB-TS-ITSH-Info@t-systems.com
Telefonszám: +36 (1) 456-5400
Weboldal: https://www.deutschetelekomitsolutions.hu
Facebook: https://www.facebook.com/ITServicesHungary
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/351621

IT Services Hungary Kft.

1097 Budapest, Tóth Kálmán utca 2/b

Útvonaltervezés

IT Services Hungary Kft.

7621 Pécs, Nagy Lajos király útja 11.

Útvonaltervezés

IT Services Hungary Kft.

Szeged, Rókusi krt. 2-10, 6724 Magyarország

Útvonaltervezés

IT Services Hungary Kft.

4032 Debrecen, Tudáspark (Vezér utca)

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok