Iparág/szektor
IT részleg mérete
Elhelyezkedés
Munkavégzéshez szükséges nyelv

Bemutatkozás

Az alapítás óta nyílt forráskódú rendszerek személyre szabásával foglalkozunk. Olyan webes fejlesztésekre szakosodtunk, ahol nagy mennyiségű tartalom struktúrálása, megjelenítése van fókuszban. Az online értékesítéstől a közösségi médián át az online tanulásig változatos kihívásokkal foglalkoztunk az elmúlt évtizedben.

Erős, egyedi és tudatos szervezeti kultúrával rendelkező informatikai vállalkozás vagyunk és megbízóinkat is ennek a szellemiségében értékeljük vagy választjuk ki.

Ügyfeleinkkel hosszú távú együttműködés kialakítására törekszünk, egy csapatként fókuszálva a végfelhasználói igényekre. Olyan ügyeken szeretünk dolgozni, aminek látjuk az értékét és értelmét. Az új projekteket a csapattagok érdeklődését is figyelembe véve válogatjuk be, a végső döntést pedig együtt hozzuk arról, hogy melyik megkeresésre adunk ajánlatot.

Két hetes sprintekben dolgozunk, és a saját ritmusunkhoz igazítjuk munkáinkat és szerződéseinket. Minden második szerdán leállunk, egy teljes napot szánunk arra, hogy lezárjuk a sprintet, és elindítsuk a következőt. Évek óta fejlesztjük a folyamatainkat és a szokásainkat, hogy egy olyan munkakörnyezetben dolgozhassunk, ahol tervezett módon vonjuk be egymást, és az elmélyülés elsődleges prioritást élvez.

Fontosnak tartjuk, hogy hosszú távú, bizalomteli kapcsolatokat alakítunk ki a megbízóinkkal és együttműködő partnereinkkel. A teljesítményt a scrumból ismert komplexitási pontban mérjük. Az egymáshoz viszonyítás helyett az emberek a saját kompetenciájuk és ambíciójuk szerint tesznek vállalásokat.

Az értelem, elmélyülés, kapcsolatok és teljesítmény mellett igyekszünk hatni a pozitív érzelmekre is azzal, hogy biztonságos, élvezhető munkakörnyezetet biztosítunk. A közös kajálások, friss gyümölcs minden héten és a rendszeres sörözések is mind hozzájárulnak a jó hangulathoz.

A 2008-as gazdasági válság derekán alapítóink azt a szakmai célt tűzték ki maguk elé, hogy hatékony és versenyképes alternatívát keresnek a multinacionális vállalatok komplikált, rugalmatlan és túlárazott termékeivel szemben. E szándékuknak köszönhetően egy Szegeden megrendezett DrupalCon rendezvényt követően életre is hívtuk az Integral Visiont.

A szakmai rendezvény hangulata és az összegyűlt mintegy 500 fős együttműködő közösség ereje rögtön a hatalmába kerített bennünket. Elhatároztuk, hogy létrehozzuk az Integral Vision-t, és Drupal céget építünk. Felhagytunk a múltunkkal és belevágtunk elképzelésünk megvalósításába.

Az elmúlt tíz évben a Drupal a website építő CMS-ből egy Symphony-ra épülő robusztus fejlesztői keretrendszerré nőtte ki magát. A Drupal mellett egyéb technológiákkal is foglalkozunk, az utóbbi években kiemelt figyelmet kapott a Node.JS, MongoDB és a Vue.js.

Legfontosabb célkitűzésünk egy olyan közösség megteremtése volt, ahol mindenki szabadon létezhet és merev, hierarchikus rendszerek nélkül teljesedhet ki szakmailag.

Szeretnénk egy olyan csapatnak megmaradni, amely:

 • a sikereket nem csak anyagi javakban, hanem az egyéni és közösségi jólléten keresztül is méri,
 • értékteremtő megoldásokat szállít és valóban hasznos részét képezi a társadalomnak,
 • előtérbe helyezi az egyének szabadságát és ambícióit.

A cégen belül mindenki a saját útját járhatja. A vállalásokat,  tapasztalatokat és esetleges problémákat azonban kéthetente megvitatjuk közösen, hogy átlátható legyen a folyamat és tanulhassunk egymástól vagy egymás hibáiból. Ez a módszer lehetővé teszi akár a távoli munkavégzést vagy egy szokatlanul rugalmas munkarendet is. Amikor igényeljük, coach segíti közösségünk tagjainak fejlődését.

Elméletben már megvalósult cégünk elképzelése és létrejött nálunk egy szabad szellemi műhely. A gyakorlatban azonban tudjuk, hogy ez egy olyan tanulási folyamat része, ami sohasem érhet véget.

Aktualitások és hírek

2020-01-30

A zsiráf, a robot és a kulcstartó – automatizáció egy fejlesztőcégnél

Kulcstartó,  egy kisvállalatnál A két név mögött valóban kollégák rejlenek. Nem is akármilyenek. Megbízhatóak, precízek, hatékonyak, elvégzik a “nemszeretem” feladatokat. […]
2019-08-27

Ahol a fejlesztők döntik el, min dolgozzanak

Van olyan cég, ahol a vezetőség elkötelezett a közös döntések, a nagyfokú egyéni szabadság, a szavahihetőség és a felelősségvállalás mellett. […]
2019-06-21

A legjobb magyar webfejlesztő cégek

Hallottatok már a Clutch.co-ról? Ha nem, akkor röviden bemutatnánk, ugyanis az ő listájuk alapján mutatjuk be a legjobb 10 magyar […]
2019-06-06

Nem elég aktív az IT szakma #akadalymentesITs

Az idén első alkalommal megrendezett IT Összefogás kezdeményezésünkhöz 6 cég csatlakozott, hogy változást indítsanak el az esélyegyenlőség megteremtéséért a weben. […]
2019-05-21

Zanza.tv: 6 millió oldalletöltés 0 forint hirdetéssel

„Valós igényekre fókuszáló IT projektben részt venni, ami értéket teremt a közösség számára és piacvezető platformként képes hatást gyakorolni a […]

Sikerek és tervek

A Drupal egy évtized alatt sokat változott és fejlődött, de mi máig az egyik legéletképesebb platformnak tartjuk a piacon, ami képes kiszolgálni az egyedi igényeket akár multinacionális vállalatok integrált megoldásaként is.

Számtalan egyedi, színes és sikeres projektet tudunk magunk mögött, például:

 • fejlesztések EU-s startupoknak,
 • amerikai ingatlanportál integrált webalkalmazása,
 • osztrák vasúti IT fejlesztések,
 • finn agroportál webfejlesztési feladatai,
 • organikusan is több millió letöltést eredményező hazai e-learning projekt.

Feladataink több mint fele nemzetközi projektekből származik, melyekre nagyon büszkék vagyunk. A jövőbeli növekedés egyik lehetséges motorjaként tekintünk a további nemzetközi terjeszkedésre. Ennek oltárán azonban semmiféleképpen sem vagyunk hajlandók feláldozni a szervezeti kultúránkban eddig elért eredményeket, amik az Integral Vision egyediségét adják.

Büszkék vagyunk rá, hogy közösségünk

 • szavazással dönti el, milyen projektet vállalunk el vagy utasítunk vissza, mindenkinek vétójogot biztosítva a végleges döntés kapcsán és ebben még sosem csalódtunk,
 • a szemináriumok vagy előadások alkalmával is számos pozitív visszajelzést kap a munkamódszerinkről, akár nagyvállalati környezetből is,
 • képes elkerülni a hazai piacon elterjedt outsourcing tevékenységet, ami gyengíthetné egységünket  és belső kultúránkat.

HR

Organikusan fejlődő cég vagyunk, közösen döntünk stratégiai kérdésekben, és a munkavégzésben is arra törekszünk, hogy ott szülessenek a döntések, ahol az érdemi munka történik. A vezetők szolgáltatásokat nyújtanak az embereknek. Arra törekednek, hogy védett két hetes iterácókban lehessen elmélyülni a feladatokban. Ahhoz, hogy ez a rendszer fenntartható legyen, elsődleges fontossággal bír a körültekintő toborzási folyamat. A kvalifikáció során a két legfontosabb pillérnek az alábbiakat tartjuk:

 1. Beleillik-e a jelentkező jelleme és karaktere a csapatba?
 2. Kompetens-e szakmailag a jövőbeli projektek kapcsán az új kolléga?

Ha szükséges, akkor a technológiai kompetenciákkal kapcsolatban tudunk rugalmasak lenni, hiszen a cégen belüli mentorálás kiválóan működik. Megváltoztatni viszont senkit sem szeretnénk, tehát, ha nem illik bele csapatunkba az új jelölt, akkor tisztelettel, de határozattan elutasítjuk a jelentkezést.

Ezzel együtt nagyon szeretjük a sokféleséget. Munkatársaink között található lelkes bringás, filozófus, színházkedvelő és autórajongó is. Tapasztalatunk szerint kizárólag a heterogén csapatok képesek hatékonyan kezelni a komplex problémákat.

A csapaton belül nagyon fontos támpontnak tartjuk a bizalom kialakítását, amit legfőképpen az eredményeken keresztül lehet építeni, transzparens működéssel.

Közösségünk tagjai elvárják egymástól a szavahihetőséget, a hibák és problémák felvállalását valamint az önreflexiót is, azaz mindenki vállalja döntéseiért a felelősséget.

Céges kultúránkkal ellentétesnek tartjuk a túlzott personal brandinget és a környezethibáztató jellemet. A szuperhősök helyett fejlődésre nyitott csapatjátékosokat keresünk, akik kollektív szemléletben akarják formálni és megváltani a világot.

Az Integral Vision közösségének tagjaként a saját utadat járhatod, miközben számos új képességet sajátíthatsz el. A hagyományos junior/senior értékrend szerint is – amit a hétköznapokban csak informálisan használunk – folyamatos szakmai fejlődést biztosítunk az izgalmas projekteken és képzéseken keresztül.

Egyedi cégkultúránknak köszönhetően pedig pszichológiai-, filozófiai- és kommunikációs szempontból is rengeteg tapasztalatot szerezhetsz, ami a magánéletedre is pozitív hatást gyakorolhat.

A személyes céljaid mentén, éves ciklusokra tagolva lesz lehetőséged az erősségeidet kiaknázni.

A jelentkezés részeként egy átfogó technológiai tudást felmérő tesztet kell kitöltened, amivel megbecsüljük a jelenlegi szakmai képességeidet (kb. 20 perc). A válaszokon túl egy személyes találkozó alkalmával a gondolkodásmódodra is kíváncsiak vagyunk. Ennek része, hogy a tesztben adott válaszaidat szóban is alá kell támasztani.

A tapasztaltabb jelentkezőkkel korábbi – nyílt forráskódú – munkákról és megoldásokról is elbeszélgetünk, ahol a sikerekből merített inspirációkat és a kudarcokból szerzett tapasztalatokat is érdeklődéssel hallgatjuk.

A második találkozás általában egy szerdai sprint forduló alkalmával történik, ahol a csapatot és az agilis módszereinket is megismerheted.

A végső döntést pedig nem egy személyzeti szakember vagy menedzser, hanem maga a csapat fogja kimondani, egyöntetű szavazással.

A korrektség jegyében a “szavazás” előtti meetingen személyesen megismerheted a csapattagokat, hogy számodra is minden információ transzparens legyen a döntésedhez. Nálunk a bemutatkozás kétirányú folyamat, ahol a munkáltató és a potenciális jelölt is egyenrangú félként ismerheti meg egymás elképzeléseit és igényeit.

Nagy előnyt jelenthet, ha agilis környezetből érkezel hozzánk és kiváló az angoltudásod, hiszen nagy valószínűséggel találkozni fogsz a munkád során külföldi ügyfelekkel, de egyik sem alap elvárás, mert mindkét tudás fejlesztését házon belül is támogatjuk.

Karrier Integral Vision állások

Az Integral Vision csapata Php fejlesztőt keres! Jelentkezés itt!

Kapcsolat

Kulcsár Zsolt

E-mail cím: zsolt.kulcsar@integralvision.hu
Telefonszám: +36305605507

Integral Vision

E-mail Cím:
Telefonszám:
Weboldal: https://integralvision.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/pg/integralvision.hu

1042 Budapest, Árpád út 51-53

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok