Bemutatkozás

Cégünk felhőalapú szoftverek és mobilalkalmazások megalkotásával és saját termékek létrehozásával foglalkozik elsősorban külföldi cégek számára, néhány hazai ügyféllel.

A fiatalokból álló budapesti központú mobil app-, webfejlesztő és designer csapatunk olyan felhő alapú szoftverek és mobilalkalmazások megalkotásával foglalkozik, amely valamilyen lakossági-, vagy üzleti problémára kínál megoldást. Többnyire külföldi, jellemzően svájci és német vállalatok elképzeléseit segítünk megvalósítani köszönhetően a Zürichben lévő irodánknak, de hazai vállalatok részére is fejlesztünk informatikai rendszereket.

Mindemellett saját termékek fejlesztésén is dolgozunk:

Webuni.hu: 3 évvel ez előtt indítottuk el a Webuni.hu nyílt online oktatási platformot, amelyen keresztül mára közel 20.000 felhasználó tanult országszerte. – www.webuni.hu

A Salesguide online training rendszer, amivel a vállalatok fejleszthetik a viszonteladóik tudását a termékről, piacról és a vásárlókról.

A szervezeti felépítés tudatosan lapos. Egyes projektek megoldására a csapatokat úgy állítjuk össze, hogy minden terület (frontend, backend, design, projektmenedzsment, stb.) képviselve legyen és a munka mindenki számára élvezetes és hatékony legyen.

Az Innostart folyamatosan fejlődik. Nem csak méretben vagy tudásban, de szakmai kihívásban is. Célunk, hogy partnereink kiszolgálása mellett saját termékeink fejlesztése és külföldi terjesztése mindinkább nagyobb hangsúlyt kapjon.

A projektek megvalósítása során elengedhetetlen a hatékony és őszinte kommunikáció, amely nagy előnye a vállalati struktúránknak. A munkafolyamatainkat, a projektek levezénylését mindig úgy építjük fel, hogy a munka minden résztvevője meg tudja osztani megoldását munkamegbeszéléseken, fórumokon, kommunikációs felületeken.

Modern irodánk lehetőséget ad, hogy a nyitott munkaterek mellett el tudj vonulni a saját világodba, ha nyugalomra van szükséged.

A rendszeres, spontán és szervezett események mellett, közös élmény számunkra a szabadidős tevékenységek és a sport is. Munkatársaink közösen több sportágban is együtt képviseltetik magukat, legyen az foci, kézilabda, futás vagy téli sportok.

Csapatunk a közösen elvégzett munkában és az elérhető közös sikerekben hisz. Azon dolgozunk, hogy a vállalat folyamatos fejlődése mellett tudjunk izgalmas projekteket, szakmai fejlődési lehetőséget, közösséget és élményt biztosítani a munkatársainknak.

Hallgatunk munkatársainkra és segítünk elérni az egyéni célokat is. Ezt példázza az is, hogy munkatársaink több sikeres saját projektet tudtak elindítani (üzleti vállalkozások, weboldalak, játékok, stb.), a saját projekt inkubációs programunkban.

Sikerek és tervek

További saját termékek fejlesztésén és megvalósításán dolgozunk.

A Webuni.hu több startup verseny sikeres résztvevője már a kezdetektől fogva, de az igazi eredmény, hogy a rendszeren keresztül folyamatosan bővülő felhasználó közösség tanul.

HR

Szakmai, baráti, dolgos, közösségi, nyitott, pozitív. Ezek vagyunk mi.

Fiatal csapatunk főleg a BME és az ELTE végzett vagy végzős tehetségeire épít, így megtalálható a senior és junior fejlesztő szint nálunk egyaránt. Célunk, hogy a projektek megvalósítása során a junior fejlesztő is olyan szakmai kihívás elé álljon, amely lehetőséget ad a fejlődésre.

Mentorprogramunk során a junior fejlesztők munkáját senior munkatársak segítik egyénileg, de a vállalati struktúrának köszönhetően mindig segítünk egymásnak egy adott kihívás megoldásában.

Lehetőséget adunk, sőt támogatjuk anyagliag munkatársaink tanulását, belső képzéseket indítunk, valamint aktív résztvevői vagyunk a budapesti tech konferenciáknak, közösségeknek.

Az elszánt és lelkes pályakezdő, valamint junior fejlesztőket egyéni mentorprogramok során segítjük karrierjük elindításában.

Egyetemi kapcsolatainknak hála, igyekszünk a hazai és külföldi egyetemek tehetséges frissdiplomásait, végzőseit elérni, de a közös munka során a szakmai tudás és tapasztalat számít, nem a diploma. Legtöbb munkatársunkkal csapatunk tagjainak pozitív ajánlása révén kezdtük meg a közös munkát.

Mentorprogramunk során a junior fejlesztők munkáját senior munkatársak segítik egyénileg, de a vállalati struktúrának köszönhetően mindig segítünk egymásnak egy adott kihívás megoldásában.

Lehetőséget adunk, sőt támogatjuk anyagliag munkatársaink tanulását, belső képzéseket indítunk, valamint aktív résztvevői vagyunk a budapesti tech konferenciáknak, közösségeknek.

Munkatársaink elkötelezettek a cég mellett, ezt mutatja az is, hogy csapatunk egy részével már a kezdetektől fogva együtt dolgozunk.

Kapcsolat

Gonda Benjámin

E-mail cím: gonda.benjamin@innostart.hu
Telefonszám: +36207769524

Innostart Kft.

E-mail Cím: hello@innostart.ch
Telefonszám: +36303508630
Weboldal: www.innostart.ch
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/innostart-group

Innostart Kft.

1115 Budapest Thallóczy Lajos utca 27.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok