Iparág/szektor
IT részleg mérete
Kiemelt technológiák és módszertanok
Elhelyezkedés
Munkavégzéshez szükséges nyelv

Bemutatkozás

Vállalati tartalmak digitalizálását, az ügymeneti és háttér munkafolyamatok automatizálását, az adatok különböző rendszerek közti áramoltatását, és a vállalat kimenő dokumentumainak automatizált előállítását nyújtjuk.

Te is biztos sűrűn találkozol olyan dologgal, aminek megszületéséhez hozzájárultunk, például, amikor lekéred a számlakivonatot az internetbankodból, vagy amikor az anyukád befizeti a sárga csekkjét a postán.

 • 1998: Alapítás- PrintSoft Hungary néven. Profil: dokumentumalapú üzleti folyamatok optimalizálása.
 • 2002: Ügyfelünk az ELMŰ, TIGÁZ
 • 2003: Piacra kerül az első saját fejlesztésű, átfogó és hatékony Customer Communications Management szoftverünk (Flow Logic).
 • 2006: Az OTP az ügyfelünk. Feladatunk a nagy-tömegű dokumentum-előállítási folyamataik racionalizálása.
 • 2007: Piacvezető a Customer Communications Management szolgáltatásunk az áram- és gázszolgáltató piacán
 • 2008: Capturing projektjeink által már a teljes dokumentum-életciklus mentén nyújtunk megoldásokat.
 • 2010: Létrehozzuk a világ egyik legnagyobb Saperion archívumát több mint 1.5 mrd dokumentummal.
 • 2014: Berlini irodánkkal megerősítjük jelenlétünket a nemzetközi piacon.
 • 2017: Bevezetjük a saját fejlesztésű üzleti folyamatok automatizálására, IT rendszerek integrálására készült megoldásunkat (DOX Enterprise).
 • 2018: Magyarország 100 „legszerethetőbb” munkahelye közt tartanak minket számon
 • 2020: Már 5 országban szolgáltatunk.

Jövőképünk

Egy egyszerűbb, átláthatóbb világ, ahol minden információ elérhető az – arra jogosult – irodai dolgozók számára, akkor és ott, ahol szükséges.

Küldetésünk

Ügyfeleinkkel, partnereinkkel, munkatársainkkal együttműködve, közösen gondolkodva, nyíltan kommunikálva, a mi szaktudásunkat az ő kompetenciáikkal kiegészítve testreszabott megoldásokat szállítunk. Minden ügyfél más. Egyediségükből kiindulva a különböző rendszereket összehangoljuk, hogy tökéletesebbet alkossunk. Arra fókuszálunk, hogy az egyszerű kezelhetőség élményét nyújtsuk mind a megrendelő, mind a felhasználó számára a folyamatos fejlődést szem előtt tartva.

Célunk, hogy a jelenlegi „jó” cégünkből egy kiválót varázsoljunk.

A cég legfontosabb értékei

 • Együttműködés

Munkatársainkat együttműködésre ösztönözzük, teret adva a saját ötletek megvalósításának.

 • Nyílt kommunikáció

A harmonikus együttműködés érdekében a tiszta kommunikációra alapozunk mind ügyfeleinkkel, mind házon belül. Az őszinteség a hitelesség alapja.

 • Fejlődés

Kollégáink olyan kihívásokkal találkoznak, amelyek megalapozzák későbbi szakmai fejlődésüket. Az ő személyes sikereik a csapatunk sikerei is egyben.

 • Rugalmasság

Semmi sem állandó, csak a változás maga. Kölcsönös támogatással meg tudunk felelni a változó világunk által támasztott követelményeknek. A rugalmas hozzáállás elengedhetetlen.

 • Fókusz

Összetett problémákat rövid átfutással, információs túlterheltség mellett oldunk meg. Orientált, célratörő gondolkodásmód nélkül ez nem működik.

 • Felelősségvállalás

Megoldásaink befolyással vannak emberek életére. A saját és csapattársaink munkájáért vállalt felelősség meghatározó abban, hogy milyen irányba. Ezt mindig szem előtt tartjuk.

2018-ban indultunk először a „Szerethető munkahelyek” versenyen, és bejutottunk a 100 legszerethetőbb KKV közé. 2019-ben is elnyertük ezt a díjat.

De ebben a témában, inkább a munkatársainkat idéznénk:

 • „Itt egy hónap alatt fejlődtem annyit a fejlesztésben, mint az egyetemen két év alatt. Szinte minden téren haladtam előre, amióta itt vagyok.” — Roland, fejlesztő
 • „A legfontosabb, hogy itt megbecsülik a munkámat. De az is számít, hogy itt nincs kötött munkaidő. A cégméretből adódóan pedig családias a hangulat.”— Péter, fejlesztő
 • „Csapatban dolgozunk. Itt pedig olyan a légkör, hogy senki nem szólja le a másik ötleteit, hozzászólásait, így nincs akadálya a közös gondolkodásnak.”— András , Fejlesztő

Egy bizalomra épülő, közös értékrend kapcsolja itt össze a csapatot, ahol a nyílt kommunikáció nem csupán szlogen. Rendszeresen vannak olyan események, ahol a vezetőség megosztja merre tart a cég, és ahol van lehetőség eszmecserére. De ezen felül annak is van fóruma, hogy a munkatársak anonim módon osszák meg gondolataikat. A “nyitott ajtó politika” a vezetőség minden tagjára érvényes és időről időre munkavállalói elégedettségi felmérést is szervezünk.

 • Mindemellett sok energiát fektetünk a csapatépítésbe. Évente egyszer-kétszer „elutazós” csapatépítőt tartunk, de kisebb kiruccanások havi szinten vannak. Nem is beszélve a hónap utolsó napján tartott rendszeres sörpéntekekről. Ezeket az összejöveteleket idén a COVID részben felülírta, de a jövőben szándékozunk visszatérni a régi rutinhoz.
 • Irodánk egy klasszikus, modern irodaházban található, mégsem személytelen. A nyílt tér mellett, a családias hangulatot az „elvonuló” szobák és persze az óriás konyha adja. A 40 m2-es helységben korlátlan tea- és kávéfogyasztási lehetőség, TV, csocsó, PlayStation várja a munkatársakat.

Végül a könnyű megközelíthetőség sem mellékes. Irodánk Buda frekventált környékén, a Déli pályaudvarnál található. Tömegközlekedéssel, de akár autóval is könnyen elérhetőek vagyunk.

Aktualitások és hírek

2020-11-30

Bonyolult fejlesztések az egyszerűség álarca mögött

Nagyvonalúan írhatnánk akár azt is, hogy trendi, hogy csillog-villog, hogy még a következő világjárványtól is megment. Persze mindezeknek a valósághoz […]

Sikerek és tervek

Nehéz kiemelni, hogy fennállásunk óta mik voltak a legnagyobb sikerek, hisz 22 év már történelem, és a sikeresség megítélése is változik idővel. Nem egy start-up vagyunk, akinek hitelessége megteremtéséhez muszáj versenyeken indulnia, tehát valószínű sok díjat tudhat magáénak.

A mi sikerünk abban rejlik, hogy van egy területe az informatikának, aminek mi vagyunk Magyarországon az egyetlen specialistái. Persze mások is valószínűleg meg tudják csinálni, de nem úgy és nem ugyanolyan hatékonysággal. Ez a kompetencia pedig olyan nagy ügyfeleknek jelent értéket, mint az OTP, az NKM, az Uniqa, a MOL és még sorolhatnánk jó pár bankot, biztosítót, közművet.

Ügyfelek folyamatos megbízásai, és az, hogy üzleti kapcsolatunkat felvállalva elismerően nyilatkoznak rólunk a weboldalunkon, talán a legpozitívabb visszacsatolás, amit bármely vállalkozás sikernek könyvelhet el.

Saját fejlesztésű termékeinket folyamatosan fejlesztjük, és magunk mellett olyan ún. 3rd party gyártókat vonnunk be, képviselünk, amelyek világszinten elismertek a maguk területén. Igyekszünk abba az irányba elmozdulni, hogy ügyfeleink „low-code” tudják alkalmazásainkat konfigurálni, azaz könnyebben tudják a saját üzleti logikáikat megvalósítani. Azonban megoldás portfóliónk csak részben alapul a saját fejlesztésű termékekre. Másrészben olyan világszínvonalú gyártók szoftvermegoldásait implementáljuk az ügyfeleink igényeinek megfelelően, melyek a legmodernebb technológiákat alkalmazzák. A fejlődés tehát soha nem áll meg. Többek között ez is az IT egyik szépsége.

HR

Alapvetően minden csapattag nagyon lelkiismeretes, felelősséget vállaló és alázatos a munkájában. A cégünknél a belső motiváció, ami hajtja a munkatársakat. Továbbá nagyon sokszínű a csapat, van, aki a munkája mellett pl. jógát oktat. Ha egy szóval kellene jellemezni magunkat, a család lenne az.

Cégünkben lapos szervezet van, alapvetően nem nagyon érezhetőek az alá-fölé rendeltségi viszonyok, hiszen főleg mátrixként működünk a projekten együtt. A pozíciók között azért nincs átjárhatóság, mert mindenki univerzális, tehát az adott munkakörben más-más szerepkörökhöz tartozó feladatokat is elvégez, ami inkább arra mutat, hogy a horizontális fejlődésre van nálunk lehetősége mindenkinek.

Nálunk az ügyfelek miatt kevésbé szervezhető a munka, illetve a termékek jellegéből fakadóan, de abszolút rugalmasan és támogatóan kezeljük a magánélet fontosságát.

Volt már a múltban gyakornoki programunk, és a következő évtől egy teljesen új formában szeretnénk újraindítani. Fontos számunkra, hogy minden életkorú kolléga legyen a szervezetünkben. Ennek köszönhetően az „érett fiatalság” az átlagéletkor a cégnél, ami azt jelenti, hogy egy a hullámhossz, az igények, stb. Vannak senior kollégák is, de talán ők a legdinamikusabbak. Teljesen egyensúlyi állapotban működünk e tekintetben.

Karrier Innodox Technologies Zrt. állások

Kapcsolat

Mueller Lili

E-mail cím: Lili.Mueller@innodox.com
Telefonszám:

Innodox Technologies Zrt.

E-mail Cím: office@innodox.com
Telefonszám: +36 1 870 0220
Weboldal: https://www.innodox.hu
Facebook: https://www.facebook.com/innodox

Innodox Kft.

1123 Budapest, Nagyenyed u. 8.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok

BI / DW / adatbányászat
Tervezés / rendszerszervezés