Bemutatkozás

A Grepton Informatikai Zrt. magyar tulajdonú, Magyarországon működő információtechnológiai vállalkozás, a hazai IT-szektor egyik legismertebb és legkeresettebb megoldásszállítója. Szakterületei a Microsoft, Java és Oracle alapú fejlesztések, az üzleti intelligencia, a rendszertámogatás, valamint a kutatás-fejlesztés és az innováció.

A Grepton a legmodernebb technológiák csúcsmegoldásainak professzionális alkalmazója. A cég ügyfélkommunikációs, adattárházas, rendszerintegrációs és térinformatikai megoldásait a hazai biztosítási, telekommunikációs és egyéb ágazatok multinacionális szereplői is használják. Kreatív műhelyében a jövő innovatív, virtuális, a kiterjesztett, valamint a kevert valósággal kapcsolatos technológiájával foglalkoznak. Jelenleg is több olyan zöldmezős fejlesztési projekt zajlik a cégnél, melyek fókuszában az AR/VR/MR technológiák és a mesterséges intelligencia áll. A Greptonnál jelenleg 80 munkatárs dolgozik.

A Grepton Informatikai Zrt. 2001-ben került bejegyzésre. Tevékenysége a kezdetekben az 1977-ben létrehozott Protomix Kft. szoftverüzletágára épült. A cég életében a mérföldkő a 2013-as év volt, ekkor a korábban kizárólag Microsoft technológiára épülő szolgáltatási portfoliót Java és Oracle kompetenciával bővítették.

A virtuális technológia az ipari automatizáció meghatározó alapköve. A cégnél folyamatosan zajló K+F projektekben megszerzett tudás segítségével a Grepton a magyar ipari forradalom 4.0 meghatározó szereplője lesz.

A Grepton elkötelezett a szaktudás megszerzésének maximális támogatása, továbbfejlesztése és megtartása mellett. A céget a minőség, a technológiai sokszínűség és a szakértelem jellemzi. A Grepton nem csupán egy konzervmegoldás-szállító: olyan fejlesztéseket kínál, amelyekre a partnereiknek egy adott helyzetben éppen szükségük van. A vállalkozás legfőbb erőssége a személyre szabott szolgáltatás.

A cégstruktúrát az úgynevezett lapos szervezeti modell jellemzi: a vezérigazgató közvetlen irányítása alatt négy üzletági vezető dolgozik, akik a projektvezetők, a fejlesztők és a tesztelők munkáját felügyelik. A cégen belül kiépített tudásmegosztó rendszernek köszönhetően a munkafolyamatok szabadság és betegség esetén is zavartalanul működnek, hiszen a munkatársak az üzemeltetés, vagy fejlesztés alatt álló rendszerek többségét cselekvőképesen ismerik.

Aktualitások és hírek

2019-05-08

Két magyar fejlesztő benyomásai a CES-ről

A múltkori cikkben elmesélték, hogyan került a cégük, a Grepton Zrt. a világ legnagyobb tech-show-jának kiállítói közé, hogy milyen projekttel […]
2019-04-04

Hogyan fogadták a magyar AR/VR terméket a CES-en?

Mi is az a CES? A világ legnagyobb tech-kiállítását valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk. Az IT-szakemberek mellett az átlagos felhasználók […]
2019-02-22

A home office, és minden, amit tudnod kell róla

Egyre elterjedtebb (és igen népszerű) itthon is a home office, azaz az otthoni munkavégzés lehetősége, főleg olyan területeken, amihez elég […]
2019-01-07

Hat magyar vállalat képviselteti magát a CES-en

Idén január 9-11. között kerül megrendezésre a Las Vegas-i székhelyű Consumer Electronics Show (CES). 2018-ban több mint 4400 vállalat vett […]

Sikerek és tervek

Olyan okos megoldásokat fejlesztünk a meteorológia, az agrárium, az építőipar és egyéb szakterületeken, amelyek segítik az ágazatokban zajló folyamatok tervezhetőségét. MacroExpert számára fejlesztett Meteo rendszer az OMSZ adatok alapján lehetővé teszi, hogy a regisztrált biztosítók káresemények vizsgálatakor le tudják ellenőrizni az adott időszakra vonatkozó időjárási eseményeket, csökkentve ezzel a biztosítási csalások kockázatát. A biztosító társaságok egy adott időszakra és környékre vonatkozó időjárási eseményeket vizsgálhatják, a rendszer ezeket statisztikaszerűen és térképen is megjeleníti. A rendszert Magyarország majdnem minden biztosító társasága használja.

A Smart Communications Ltd. 2004-ben úttörőként megalkotta az ügyfél kommunikációs (CCM) megoldások új generációját, és a mai napig vezető szerepet tölt be az iparágban, mint az egyetlen felhő/hibrid-felhő alapú megoldás a Gartner mágikus négyzetben. A Grepton Zrt. 2015 óta a Smart Communications Ltd. kiemelt rendszer integrációs partnere lett, a CEE régióban egyedüliként. Az utóbbi években cégünk a gyártóval közösen több sikeres hazai és nemzetközi bevezetési, migrációs és integrációs projektet hajtott végre, nagyobb referenciák: Allianz Hungária Zrt, Allianz Poland, Allianz Romania, Deutsche Bank, Thomson Reuters.

HR

A Grepton a megoldó emberek munkahelye: mi nem keressük a problémát, de ha szembejön, nem térünk ki előle, megoldjuk. Nálunk nem az a lényeg, hány kódszót tudsz leírni egy nap alatt, hanem az, hogy milyen gyorsan, kreatívan reagálsz egy üzleti helyzetre. Ez megtanulható. Tőlünk.

A cég tudástárában több évtizedes szakmai tapasztalat van. Várunk mindenkit, aki gazdagítani tudja a szakmai és emberi értéktárunkat, de természetesen a tehetséges pályakezdőkkel is szívesen megosztjuk a tudásunkat.

Ha megvan benned az egészséges szakmai érdeklődés, nem lesz korlátja a fejlődésednek. A tudás átadásának és befogadásának képessége alapelvárás a cégünknél, csak élned kell vele. A vezetés részéről minden évben megkapod az előrehaladásodhoz elengedhetetlenül szükséges visszajelzéseket a munkádról, teljesítményedről, így azt is tudni fogod, milyen irányokban érdemes erősítened magad, valamint a vezetőség is szívesen veszi a Te meglátásaidat és észrevételeidet is a projektekkel, folyamatokkal kapcsolatban.

A tudásvágy a Greptonnál a legfontosabb érték. Nálunk mindent megtanulhatsz, amit szeretnél, szabadon választhatsz.

A mi tesztünk a beszélgetés. Egy óra alatt kiderül, képes vagy-e megtalálni a helyed a csapatunkban.

Hol tudsz eredményesebben dolgozni, közösségben vagy esetleg otthon? Döntsd el! Minden megoldható, hiszen a terminál szerver a szobádból is elérhető! Érezd jól magad, legyél sikeres a szakmai és a magánéletedben egyaránt. A munkahelyi feltételeket ehhez mi biztosítjuk, a többi rajtad áll.

Az IT szektor fókuszában eddig a tranzakciós rendszerekből kinyerhető információk előállítása volt a cél. A Grepton új úton indult el, az információk közötti összefüggéseket akarjuk feltérképezni. Mi egy platformfüggetlen tudás megszerzésén dolgozunk. Ebben vagyunk jók, és még valamiben: imádunk közösen bulizni, billiárdozni, csocsózni. Minden alkalmat megragadunk egy jó kis csapatépítésre!

Karrier Grepton Informatikai Zrt. állások

Tesztelő

JSE/J2EE, Servlets, JSP, Struts2, JPA, JDBC, Tomcat, Oracle SQL fejlesztői ismeretek

.NET fejlesztő

Legalább 3 év szoftverfejlesztési gyakorlat, .NET 4.0/4.5, WCF ismerete, MS SQL Server 2012/2014/2016 ismerete

O365 rendszermérnök

Microsoft Cloud (O365, M365, Azure) projektek rendszermérnöki támogatása (migráció, bevezetés, finomhangolás)

Kapcsolat

Ilkei Péter

E-mail cím: [email protected]
Telefonszám: +36306074070

Grepton Informatikai Zrt.

E-mail Cím: [email protected]
Telefonszám: +36 1 204-7730
Weboldal: http://grepton.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/greptonzrt/?fref=ts

Grepton Informatikai Zrt.

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok

Előregisztráció!