Bemutatkozás

A Grepton Informatikai Zrt. magyar tulajdonú, Magyarországon működő információtechnológiai vállalkozás, a hazai IT-szektor egyik legismertebb és legkeresettebb megoldásszállítója. Szakterületei a Microsoft, Java és Oracle alapú fejlesztések, az üzleti intelligencia, a rendszertámogatás, valamint a kutatás-fejlesztés és az innováció.

A Grepton a legmodernebb technológiák csúcsmegoldásainak professzionális alkalmazója. A cég ügyfélkommunikációs, adattárházas, rendszerintegrációs és térinformatikai megoldásait a hazai biztosítási, telekommunikációs és egyéb ágazatok multinacionális szereplői is használják. Kreatív műhelyében a jövő innovatív, virtuális, a kiterjesztett, valamint a kevert valósággal kapcsolatos technológiájával foglalkoznak. Jelenleg is több olyan zöldmezős fejlesztési projekt zajlik a cégnél, melyek fókuszában az AR/VR/MR technológiák és a mesterséges intelligencia áll. A Greptonnál jelenleg 80 munkatárs dolgozik.

A Grepton Informatikai Zrt. 2001-ben került bejegyzésre. Tevékenysége a kezdetekben az 1977-ben létrehozott Protomix Kft. szoftverüzletágára épült. A cég életében a mérföldkő a 2013-as év volt, ekkor a korábban kizárólag Microsoft technológiára épülő szolgáltatási portfoliót Java és Oracle kompetenciával bővítették.

A virtuális technológia az ipari automatizáció meghatározó alapköve. A cégnél folyamatosan zajló K+F projektekben megszerzett tudás segítségével a Grepton a magyar ipari forradalom 4.0 meghatározó szereplője lesz.

A Grepton elkötelezett a szaktudás megszerzésének maximális támogatása, továbbfejlesztése és megtartása mellett. A céget a minőség, a technológiai sokszínűség és a szakértelem jellemzi. A Grepton nem csupán egy konzervmegoldás-szállító: olyan fejlesztéseket kínál, amelyekre a partnereiknek egy adott helyzetben éppen szükségük van. A vállalkozás legfőbb erőssége a személyre szabott szolgáltatás.

A cégstruktúrát az úgynevezett lapos szervezeti modell jellemzi: a vezérigazgató közvetlen irányítása alatt négy üzletági vezető dolgozik, akik a projektvezetők, a fejlesztők és a tesztelők munkáját felügyelik. A cégen belül kiépített tudásmegosztó rendszernek köszönhetően a munkafolyamatok szabadság és betegség esetén is zavartalanul működnek, hiszen a munkatársak az üzemeltetés, vagy fejlesztés alatt álló rendszerek többségét cselekvőképesen ismerik.

Aktualitások és hírek

2020-04-14

A home office, és minden, amit tudnod kell róla

Vagy legalábbis képzeltük addig, ameddig a világ fele rá nem kényszerült a munkavégzés ezen formájára- egyelőre megjósolhatatlan ideig. Jóból is […]
2019-05-08

Két magyar fejlesztő benyomásai a CES-ről

A múltkori cikkben elmesélték, hogyan került a cégük, a Grepton Zrt. a világ legnagyobb tech-show-jának kiállítói közé, hogy milyen projekttel […]
2019-04-04

Hogyan fogadták a magyar AR/VR terméket a CES-en?

Mi is az a CES? A világ legnagyobb tech-kiállítását valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk. Az IT-szakemberek mellett az átlagos felhasználók […]
2019-01-07

Hat magyar vállalat képviselteti magát a CES-en

Idén január 9-11. között kerül megrendezésre a Las Vegas-i székhelyű Consumer Electronics Show (CES). 2018-ban több mint 4400 vállalat vett […]

Sikerek és tervek

Olyan okos megoldásokat fejlesztünk a meteorológia, az agrárium, az építőipar és egyéb szakterületeken, amelyek segítik az ágazatokban zajló folyamatok tervezhetőségét. MacroExpert számára fejlesztett Meteo rendszer az OMSZ adatok alapján lehetővé teszi, hogy a regisztrált biztosítók káresemények vizsgálatakor le tudják ellenőrizni az adott időszakra vonatkozó időjárási eseményeket, csökkentve ezzel a biztosítási csalások kockázatát. A biztosító társaságok egy adott időszakra és környékre vonatkozó időjárási eseményeket vizsgálhatják, a rendszer ezeket statisztikaszerűen és térképen is megjeleníti. A rendszert Magyarország majdnem minden biztosító társasága használja.

A Smart Communications Ltd. 2004-ben úttörőként megalkotta az ügyfél kommunikációs (CCM) megoldások új generációját, és a mai napig vezető szerepet tölt be az iparágban, mint az egyetlen felhő/hibrid-felhő alapú megoldás a Gartner mágikus négyzetben. A Grepton Zrt. 2015 óta a Smart Communications Ltd. kiemelt rendszer integrációs partnere lett, a CEE régióban egyedüliként. Az utóbbi években cégünk a gyártóval közösen több sikeres hazai és nemzetközi bevezetési, migrációs és integrációs projektet hajtott végre, nagyobb referenciák: Allianz Hungária Zrt, Allianz Poland, Allianz Romania, Deutsche Bank, Thomson Reuters.

HR

A Grepton a megoldó emberek munkahelye: mi nem keressük a problémát, de ha szembejön, nem térünk ki előle, megoldjuk. Nálunk nem az a lényeg, hány kódszót tudsz leírni egy nap alatt, hanem az, hogy milyen gyorsan, kreatívan reagálsz egy üzleti helyzetre. Ez megtanulható. Tőlünk.

A cég tudástárában több évtizedes szakmai tapasztalat van. Várunk mindenkit, aki gazdagítani tudja a szakmai és emberi értéktárunkat, de természetesen a tehetséges pályakezdőkkel is szívesen megosztjuk a tudásunkat.

Ha megvan benned az egészséges szakmai érdeklődés, nem lesz korlátja a fejlődésednek. A tudás átadásának és befogadásának képessége alapelvárás a cégünknél, csak élned kell vele. A vezetés részéről minden évben megkapod az előrehaladásodhoz elengedhetetlenül szükséges visszajelzéseket a munkádról, teljesítményedről, így azt is tudni fogod, milyen irányokban érdemes erősítened magad, valamint a vezetőség is szívesen veszi a Te meglátásaidat és észrevételeidet is a projektekkel, folyamatokkal kapcsolatban.

A tudásvágy a Greptonnál a legfontosabb érték. Nálunk mindent megtanulhatsz, amit szeretnél, szabadon választhatsz.

A mi tesztünk a beszélgetés. Egy óra alatt kiderül, képes vagy-e megtalálni a helyed a csapatunkban.

Hol tudsz eredményesebben dolgozni, közösségben vagy esetleg otthon? Döntsd el! Minden megoldható, hiszen a terminál szerver a szobádból is elérhető! Érezd jól magad, legyél sikeres a szakmai és a magánéletedben egyaránt. A munkahelyi feltételeket ehhez mi biztosítjuk, a többi rajtad áll.

Az IT szektor fókuszában eddig a tranzakciós rendszerekből kinyerhető információk előállítása volt a cél. A Grepton új úton indult el, az információk közötti összefüggéseket akarjuk feltérképezni. Mi egy platformfüggetlen tudás megszerzésén dolgozunk. Ebben vagyunk jók, és még valamiben: imádunk közösen bulizni, billiárdozni, csocsózni. Minden alkalmat megragadunk egy jó kis csapatépítésre!

Karrier Grepton Informatikai Zrt. állások

.NET fejlesztő

Legalább 3 év szoftverfejlesztési gyakorlat, .NET 4.0/4.5, WCF ismerete, MS SQL Server 2012/2014/2016 ismerete

Tesztelő

JSE/J2EE, Servlets, JSP, Struts2, JPA, JDBC, Tomcat, Oracle SQL fejlesztői ismeretek

Javascript fejlesztő

Frontend oldali JavaScript fejlesztés, részvétel agilis szoftverfejlesztői csapatmunkában, elkészített programok fejlesztői tesztelése

IT Sales Manager

Új üzleti lehetőségek keresése, új ügyfelek felkutatása, meglévő ügyféligények felmérése, generálása, értékesítési folyamat irányítása, sikeres lezárása

Kapcsolat

Ilkei Péter

E-mail cím: PIlkei@grepton.hu
Telefonszám: +36306074070

Grepton Informatikai Zrt.

E-mail Cím: mail@grepton.hu
Telefonszám: +36 1 204-7730
Weboldal: http://grepton.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/greptonzrt/?fref=ts

Grepton Informatikai Zrt.

1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok