Bemutatkozás

Az épületek tervezésének és megvalósításának általános gyakorlatában a BIM – épületinfomációs modellezés alapú munkamenet támogatása innovatív IT megoldásokon keresztül.

A magyar fejlesztésű ARCHICAD a világ egyik vezető BIM-alapú (épületinformációs modellező) építészeti tervezőszoftvere, amely gyorsan és rugalmasan kezeli a különböző tervezési munkafolyamatokat, biztosítva az adatok és információk felhő-alapú tárolását és interaktív megosztását akár különböző országok vagy földrészek munkaállomásai között. Az ARCHICAD legújabb verziója a korábbiaknál sokkal gyorsabb feldolgozást és dokumentációkezelést tesz lehetővé, teljesen megújult grafikai kezelőfelülete jelentősen megkönnyíti és támogatja az építészek munkáját.

Budapesti irodánkban több mint 300 munkatárs dolgozik. Legtöbben a fejlesztés területén tevékenykednek programozói, tesztelői és lokalizációs munkakörökben. A friss diplomás munkavállalók pár hónapon belül már önállóan dolgoznak, teljes értékű programozóként, majd folyamatos előrelépési és fejlődési lehetőségeket megragadva pár éven belül már fejlesztési projekteket vihetnek, illetve vezetők is lehetnek.

Az épületek tervezésének és megvalósításának általános gyakorlatában a BIM – épületinfomációs modellezés alapú munkamenet támogatása innovatív IT megoldásokon keresztül.

Cégünk a Graphisoft Park egyedülálló zöldövezetében található.  Sokan érkeznek kerékpárral vagy használják ki a park adta lehetőségeket egy kis futásra napközben. Modern irodánkban vannak kisebb létszámú szobák, ahol csendben dolgozhatunk, ám ugyanúgy megtalálhatóak a közösségi terek, ahol együtt kávézhatunk, csocsózhatunk, dartsozhatunk vagy épp grillezhetünk a tetőteraszon a munka után. Mindemelett elkötelezetten dolgozunk, hogy termékünk meghódítsa az egész világot.

Mi a GRAPHISOFT-nál egy olyan világcégnek dolgozunk, amelynek Budapesten van a stratégiai központja. Így a cég fejlődési irányát meghatározó döntések a mi közreműködésünkkel, Magyarországon születnek, miközben innovációinkkal globális piacon, a világ 108 országában versenyzünk. Olyan, mintha nap mint nap itthonról a Szilícium-völgybe járnánk dolgozni.

Büszkék vagyunk arra, hogy nemzetközivé nőtt magyar alapítású cégünk több mint 30 éve innovatív megoldásokkal segíti az építőipar szereplőinek munkáját. Összetartó csapatunk az ország egyik legjobb munkakörnyezetét biztosító Graphisoft Parkban, kreatív feladatok megoldásán dolgozik.

Aktualitások és hírek

2020-11-30

Bonyolult fejlesztések az egyszerűség álarca mögött

Nagyvonalúan írhatnánk akár azt is, hogy trendi, hogy csillog-villog, hogy még a következő világjárványtól is megment. Persze mindezeknek a valósághoz […]

Sikerek és tervek

 • MacUser’s “Best New CAD Software” (1992)
 • Computer Graphics World’s “Best Architectural CAD Software” (1993)
 • The European Information Technology Prize Winner (1994)
 • Top Gun Contest’s Winner (1996)Cadence Editors’ Choice Award (1999)
 • World Economic Forum’s Technology Pioneer Award (2000)
 • Cadence Editors’ Choice Award (2001)
 • Cadalyst Labs’ “All Stars” Editors’ Choice Award (2002)
 • The Wall Street Journal’s Technology Innovation Award (2004)
 • Constructech’s Hottest Companies Award (2006)
 • Ernst & young “Entrepreneur of the Year” Award (2007)
 • Construction Computing Awards “Environmental Product of the Year” (2009)
 • Architosh “Best of AIA Show” Award (2012)
 • Construction Computing Awards “BIM Product of the Year” (2012)
 • Construction Computing Awards “Mobile Technology of the Year” (2013)

HR

Cégünkre jellemző a családias hangulat, valamint az összetartó és segítő csapatmunka. Támogató hozzáállásunkat az is bizonyítja, hogy az újonnan érkező munkatársak mellé egy tapasztaltabb mentort rendelünk, aki segít eligazodni a szakmai kihívások között, illetve közreműködik abban, hogy az új kollégák mihamarabb kiismerjék magukat a több mint tízmillió soros forráskóddal rendelkező ARCHICAD világában.

A GRAPHISOFT-nál minden korosztály képviselteti magát a munkatársak között. Elsősorban egyetemistákat, illetve pályakezdőket keresünk, akik a nálunk töltött évek alatt válnak egyre tapasztaltabb programfejlesztővé, technikai vezetővé vagy csapatvezetővé. Munkatársaink kisebb, 5-10 fős csapatokban dolgoznak egy-egy projekt köré csoportosulva. Munkánkra jellemző az interaktív fejlesztési módszer, de előszeretettel kóstolunk bele az agilis, illetve a scrum módszertanokba is.

Azok a legsikeresebb munkatársak nálunk, akiknek szenvedélye a kódolás; akik szeretik azt, ha valódi problémákat kell megoldaniuk kreativitásukat használva; és akik nem riadnak vissza a felelősségtől.

Cégünknél egyetemista diákokat is foglalkoztatunk gyakornoki program keretében körülbelül heti 15-20 órában. Gyakornokaink közül sokan nálunk maradnak az egyetem elvégzése után munkatársként.

Munkatársaink egyre komplexebb fejlesztői feladatokat kapnak, később lehetőségük van fejlesztési projektek szakmai koordinálására, vezetésére is. Akik vezetők szeretnének lenni, azoknak a csapatvezetői pozíció egy remek karrier lehetőség, ahol már több ember munkáját irányíthatják. Mivel világszerte 11 leányvállalatunk van, a senior kollégáknak, vezetőknek megvan a lehetősége külföldi utazásra, ügyféltalálkozókra.

A képzés kiemelt fontosságú a GRAPHISOFT-nál. Fejlesztőink rendszeresen részt vesznek különféle szakmai online tréningeken, ahol kódolási tudásukat mélyíthetik, illetve lehetőség van hazai és külföldi szakmai konferenciákon való részvételre is. A cégen belül is szervezünk számukra minden évben szakmai továbbfejlesztő képzéseket külsős partner oktatóink segítségével.

Vezetőink számára egy átfogó vezetőképző programot biztosítunk, ahol elsajátíthatják az emberek vezetésével kapcsolatos elméletet, feladatokat, készségeket.

A még egyetemen tanuló szakemberek számára részmunkaidős gyakornoki pozíciókat ajánlunk, a pályakezdőket pedig teljes munkaidős állásokkal várjuk. A kiválasztási folyamat egy személyes beszélgetésből áll, ahol szakmai kérdéseket is felteszünk. Gyakran előfordul, hogy a személyes beszélgetés végén ajánlatot teszünk a jelentkezőknek. A szakmai kérdések során igyekszünk a jelentkezők gondolkodását, kreativitását felmérni, mert azt gondoljuk, hogy a programozás maga tanulható. Azok a jelöltek, akik otthon, akár hobbiból is programoztak már valamit, előnnyel indulnak.

A munkatársaink minden év elején egyeztetik a legfontosabb szakmai elvárásokat és a projekteket a vezetőikkel. Ezeket írásban is rögzítjük, hogy biztosítsuk az átláthatóságot. Félévkor és év végén mindenki átbeszéli a vezetőjével az elért eredményeket, az esetleges hiányosságokat és a következő lépéseket annak érdekében, hogy teljesítményünk egyre jobb legyen. Ezen formális megbeszéléseken kívül számos egyéb alkalom van az elvárások egyeztetésére egyéni megbeszélések, csapatgyűlések vagy egyéb értekezletek során.

Fejlesztőink kötetlen munkaidőben dolgoznak, ami azt jelenti, hogy ésszerű keretek között a napi nyolc órát szinte bármikor ledolgozhatják munkatársaink a nap folyamán.

Cégünk termékét, az ARCHICAD-et 16 nyelvre fordítjuk le, és a világ több mint 100 országában értékesítjük. Az ARCHICAD 30 éve jelent meg a világpiacon, és azóta is az első helyeket foglalja el saját kategóriájában. Olyan biztos alapokon nyugvó vállalat vagyunk, ahol a szoftvergyártás minden egyes lépése megfigyelhető és megtanulható az adatgyűjtéstől kezdve, a termék stratégia kialakításán át, a tervezésig, fejlesztésig, tesztelésig és a lokalizációig.

Termékünket C++ programnyelven készítjük, és büszkék vagyunk arra, hogy 30 év programozási tapasztalata áll a hátunk mögött. Ha tehát a C++ programozók elitjébe szeretnél tartozni, akkor a mi profi programozóinktól rengeteget tanulhatsz, és sok egyedülálló praktikát elleshetsz.

Mivel termékünk frissített verzióját minden évben kiadjuk, munkatársaink viszonylag hamar láthatják munkájuk gyümölcsét az új termékverzióban, illetve nagyon gyorsan értesülnek a piac reakcióiról is a fejlesztésekkel kapcsolatban.

Karrier GRAPHISOFT SE állások

C++ Programfejlesztő Gyakornok

C++ programnyelv magas szintű ismerete, legalább heti 20 órás munka vállalása órarenddel összeegyeztetve.

IT Infrastructure Architect

Provides system design and administration functions on Microsoft products on premises and in the cloud too (Azure VM, SaaS, Paas, AAD, O365, AD, SCCM, SCOM, Intune, etc.).

Kapcsolat

Mező Erika

E-mail cím: emezo@graphisoft.com
Telefonszám: +36 20 935 9309

GRAPHISOFT SE

E-mail Cím: talent@graphisoft.com
Telefonszám: +36 1 437 3000
Weboldal: www.graphisoft.hu

Technológiák és módszertanok