Bemutatkozás

Egyedi üzleti alkalmazások fejlesztését, portálépítést, üzleti intelligencia, adattárház és professzionális tesztelési szolgáltatásokat kínálunk hazai és nemzetközi ügyfeleink számára.

Kollégáink több éves szakmai tapasztalattal, közel 200 MCP vizsgával, számos szakmai és projekt management minősítéssel rendelkeznek. Csapatunk mintegy 65 főből áll, melyből közel 55 fő aktívan a fejlesztéseken dolgozó szakember.

A Grape Solutions Zrt. alapvetően az alábbi területeken rendelkezik IT megoldásokkal:

  • Banki és biztosítói belső folyamatokat támogató szoftverek
  • Gyógyszeripari, egészségügyi intézmények ügyviteli folyamatait és Vezetői Információs Rendszerét megvalósító megoldások
  • Teljes körű üzleti intelligencia megoldások (adatkinyeréstől a megjelenítésig)
  • EU-s és nonprofit szervezetek egyedi igényeinek megfelelő célszoftverek
  • Belső portál/intranet fejlesztések
  • Kalkuláció és szabályvezérlés intenzív jóváhagyó (kockázatkezelési) rendszerek fejlesztése
  • E-commerce site-ok fejlesztése

Cégünk a kezdeti követelmény-felméréstől és specifikáció véglegesítéstől az implementáción/fejlesztésen át a rendszer stabilizáció/tesztelésig, valamint az éles működést támogatásig bezárólag teljeskörű szoftver életciklus menedzsmentet kínál Ügyfelei részére.

Cégünk ISO szabvány szerinti, intézményesített és átlátható működése jelenti számunkra a sikeres és eredményes piaci jelenlétet; cégünk alapvetően a SW fejlesztő – tesztelő – projekt vezető – üzleti elemző és értékesítő szerepkörökkel látja a mindennapi feladatokat; egy komplexebb projekt esetében egy vezető fejlesztő (csapatvezető) munkatárs fogja össze a folyamatos fejlesztési feladatokat, segítve az eredményes rendszer bevezetést. Az egyes munkakörök közötti átjárás az egyes munkatársak egyéni motivációinak megfelelően abszolút támogatott cégünknél, kifejezetten bátorítjuk az adott kereteken belüli munkakör rotációt.

A Grape Solutions Zrt. 2006 óta szolgálja kedves Ügyfeleit, alapítása óta fő tevékenységére, az egyedi üzleti alkalmazás-fejlesztésre fókuszál; az utóbbi években a kezdeti heterogén technológiai meghatározottságról folyamatosan a Microsoft technológiák felé ment el a cég kompetenciája (úgy mint programozási nyelv és mint mögöttes platform technológia), illetve a kompetencia repertoár folyamatosan kibővült üzleti intelligencia, valamint portál és webes front alkalmazás-fejlesztési kompetenciákkal és referenciákkal, mindezt a teljes körű Gold MS certifikátunk támasztja alá.

A Grape Zrt. folyamatosan törekszik Ügyfelei minél magasabb színvonalú kiszolgálására; ennek megfelelően cégünk kiemelten fontosnak tartja az innovatív, diszruptív technológiák mihamarabbi, akár a piacon elsőként való elsajátítását és alkalmazását (lásd pl. Microsoft Azure felhőszolgáltatás alapján host-olt, ún. Software as a Service (SaaS) alkalmazások fejlesztése, automatikus, robotizált ügyfélszolgálati kiszolgáló alkalmazások fejlesztése, vagy éppen az okoseszközökön keresztüli adatgyűjtés, elemzés és vizualizáció). Terveink között szerepel minél több kész megoldás bevezetése a dinamikus, külpiacokon való eredményes terjeszkedés multinacionális, határokon átívelő IT szolgáltatások nyújtásával.

Cégünk az eredmény-orientáltság mellett az emberségességben hisz; munkatársai részére a lehetőségekhez mérten és munkaköröktől függően természetesen biztosít távoli (otthoni) munkavégzési lehetőséget és mindent megtesz annak érdekében, hogy cégünk több legyen munkatársak összességénél, és egy igazi csapat alakuljon ki, ahol a munkatársak privát oldalról is jobban megismerhetik egymást, ezzel is elősegítve a munkavégzés harmóniáját, egymás iránti toleranciát és elfogadást, valamint a testületi szellemet.

Minden évben elvonulunk tetszőleges helyszínekre csapatépítő tréningekre, aminek a célja a rekreáció, a feltöltődés, az egymáshoz közelebb kerülés, ezáltal megvalósítva a csapatkohéziót.

Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre és fontosnak tartjuk megünnepelni azoknak a munkatársainknak a munkáját, akiknek mindezek köszönhetők. Bízunk benne, hogy ezek az alkalmak a többi munkatársat is inspirálják a további közös sikerek elérésében. Munkahelyünkön többnyire az open office munkavégzés érvényesül; emellett természetesen biztosítunk tárgyalókat és egyéb helyiségeket azoknak, akik inkább kicsit félrevonulnának, és így mélyülnének el a feladatokban.

Cégünk a hétköznapok feszített, stresszel terhelt munkatempóját igyekszik a lehetőségekhez képest legjobban mérsékelni, az eredményesség fenntartása mellett. Munkatársainknak számos, a cég kapuin belüli napvégi, illetve hétvégi kikapcsolódást kínálunk. Emellett kiemelten fontosnak tartjuk cégünk munkatársainak szellemi tőkéjét és értékét, amit folyamatos belső és külső training-eken való részvételi lehetőséggel igyekszünk segíteni. A jó atmoszféra, a baráti jellegű kollegialitás, a munka-élet egyensúlyra való aktív odafigyelés, a lojalitás és ezzel a munkatárs megtartás kiemelten fontos számunkra. Változatos munkáink, projektjeink hozzájárulnak munkatársaink spektrumának szélesítéséhez, heterogén és széleskörű tapasztalatok megszerzéséhez.

Cégünk fő erősségei meglévő és leendő munkatársaink számára a kellemes, családias atmoszféra, a szakmai elismerés (év végi rendszeres díjazás és egyéb extra szakmai elismerések). Ezen felül törekszünk a Grape, mint brand folyamatos erősítésére: állásbörzéken, valamint social media jelenléttel kívánjuk cégünk piaci erejét tovább növelni.

A Grape Zrt. kiemelten fontosnak tartja a munkahelyen túlmutató, környezettel való aktív kapcsolattartást. Az üzleti életben és a társadalmi szerepvállalásunk során is a segítségnyújtásra és támogatásra építünk, lehetőséghez mérten segítünk azokon, akik rászorulnak. A sportos életmód és a rekreációs programok teljes mellszélességgel támogatottak cégünknél (nagyon sokan járnak kerékpárral a munkahelyünkre, csökkentve a karbon lábnyomot).

Szakmai tevékenységünket igyekszünk jó célokra is felhasználni, legutóbb az Add Tovább Közösség számára készítettünk ellentételezés nélkül egy Facebook site-ot, amellyel segítünk a rászoruló gyermekek és családjaik számára karácsonyi ajándékot gyűjteni.

Aktualitások és hírek

2018-07-24

Üzleti intelligencia alkalmazások – mi ez pontosan, és miért fontos neked?

Az üzleti intelligencia nem (csak) annyit jelent, hogy intelligens módon állunk az üzlethez, a fejünket használva. A Wikipédia definíciója szerint […]

Sikerek és tervek

Ahogyan azt már említettük, pionírek vagyunk a legújabb, digitális transzformációt és diszrupciót eredményező megoldások fejlesztésében és implementálásában, a legújabb Microsoft cloud technológiákon képesek vagyunk olyan IT megatrendeknek megfelelő alkalmazások fejlesztésére, mint az IoT (internet of Things), Big Data, vagy éppen Machine Learning; megoldásainkban a technológiai megfeleltetés mellett kiemelt hangsúlyt helyezünk az iparági kontextus megértésére, abban való szaktanácsadásra.

Büszkék vagyunk cégünk teljes körű Microsoft certifikáltságára, illetve üzleti intelligencia megoldás szállítóként az egyedüli vendor vagyunk a teljes CEE régiós piacon, aki Microsoft Black-belt minősítéssel rendelkezik.

Élen járunk a piacon a diszruptív technológiák alkalmazásában, büszkék vagyunk szakmai díjainkra, elismeréseinkre (Microsoft, Invitech).

Pionírek vagyunk a magyar és külföldi vállalatok cloud transzformációs journey-eiben, elsők között fejlesztünk a Microsoft Azure felhő alapú platformjára alkalmazásokat (SaaS), kiemelten büszkék vagyunk arra, hogy a társadalmi törődést összekötöttük az innovatív fejlődéssel (Microsoft felhőben futó kórházi megoldás). Megoldásaink jelentős része immáron határon átnyúló szolgáltatásként segíti multinacionális céges mindennapos üzleti működését.

Folyamatosan pályázunk olyan elismerésekre, mint pl. az Invitech Innomax díj, valamint a Microsoft Tech Award és nagy öröm számunkra, hogy ezeket a korábbi években sikerült is elnyernünk.

Emellett komoly szakmai minősítésekkel rendelkező szakértőink rendszeresen meghívott előadóként vesznek részt különböző szakmai-üzleti fórumokon (pl. Budapest Data konferencia, Microsoft Future Decoded konferencia).

HR

Nagyban építünk a tapasztaltabb kollégák szakmai tudására, büszkék vagyunk arra, hogy legtöbben közülük a céggel együtt “öregedtek”. Ennek eredményeként egy rombuszra hasonlító szervezet vagyunk – ami nem feltétlenül a legegészségesebb. Hogy ezen változtassunk, egyre jobban nyitunk afelé, hogy rátaláljunk az igazán tehetséges junior munkatársakra, akik képesek önállóan dolgozni.

Budapesten főként fejvadászokkal hirdetünk, de a belső ajánlásoktól sem zárkózunk el. A kiválasztási folyamatunk viszonylag szigorú, ugyanis nemcsak a szakmai tudás a fontos, hanem az is, hogy a jelölt a megfelelő attitűddel is rendelkezzen. Azokat az embereket keressük, akikben látjuk, hogy a belső tűz hajtja őket, mikor a megoldások felkutatásáról van szó. Az pedig mindig plusznak számít, ha az illető motivált a tanulásra is.

Egy-egy projekt befejezésével mindig van értékelés, ahol az emberi tényezők is előkerülnek, de minimum negyedévente kapnak visszajelzést a kollégák. Évente legalább egy development plan is van, ahol munkatársaink elmondhatják, hogy mi érdekli őket, mit szeretnének a jövőben csinálni.

Karrier Grape Solutions Zrt. állások

Kapcsolat

Samu Alexandra

E-mail cím: Samu.Alexandra@grape.hu
Telefonszám: 0618809200

Grape Solutions Zrt.

E-mail Cím: info@grape.hu
Telefonszám: 0618809200
Weboldal: http://grape.hu/hu/
Facebook: https://www.facebook.com/grapesolutionshungary/?fref=ts
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/grape

Grape Solutions Zrt.

1023 Árpád fejedelem útja 26-28.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok