Cégtípus
Iparág/szektor
IT részleg mérete
Kiemelt technológiák és módszertanok
Munkavégzéshez szükséges nyelv

Bemutatkozás

Az ügyfeleink digitális transzformációját segítő, platformfejlesztéssel és tanácsadással foglalkozó nemzetközi IT vállalat vagyunk. Komplex informatikai megoldások mellett stratégiai tanácsadást nyújtunk világszinten piacvezető cégeknek. Ügyfeleink között megtalálhatóak a világ leginnovatívabb startupjai ugyanúgy, mint évszázados hagyományokkal rendelkező multinacionális cégek.

Az EPAM központja Pennsylvaniában található, a cég pedig ma már több mint 35 ezer munkavállalót foglalkoztat globálisan.

Az egyik legdinamikusabban fejlődő IT vállalat vagyunk. Az elmúlt 32 negyedévben folyamatosan 20 százalék feletti növekedést értünk el, amire mindössze 4 cég volt képes az egész világon.

Ez a stabil háttér és a felhalmozott szakmai tudás olyan lehetőségeket biztosít számunkra, melynek birtokában szinte bármilyen digitális kihívásra képesek vagyunk hatékony megoldást nyújtani, a világon bárhol.

Magyarországon három helyszínen (Budapest, Debrecen, Szeged), és 1700 magasan kvalifikált szakemberrel vagyunk jelen.

Az EPAM-ot 1993-ban alapította Arkadiy Dobkin és Leo Lozner. A két programozó innovatív gondolkodásmódjának és egyedi megoldásainak köszönhetően, a kezdetben 3 fős vállalkozás 10 éven belül egy 536 főt foglalkoztató, elismert nemzetközi szoftverfejlesztő vállalattá nőtte ki magát. 2004-ben a magyarországi alapítású Fathom Technologies összeolvadt az EPAM Systemmel, ezzel megteremtve az EPAM kelet-közép-európai fejlesztési központját.

A részvények 2012-es tőzsdei bevezetésére kollégáink száma már a tízezret is meghaladta, ezzel párhuzamosan pedig kezdetét vette sikertörténetünk: eredményeinknek köszönhetően az EPAM beírta magát az IT szektor és a Wall Street történelemkönyvébe.

Mára a korábbi szoftverfejlesztő cégből egy komplex digitális megoldásokat szállító informatikai szolgáltatóvá váltunk. Vállalatunk a stratégiai tervezéstől kezdve, a BI- és Big Data megoldásokon át, egészen a végleges implementációig képes támogatni ügyfeleit, földrajzi elhelyezkedéstől, és iparágtól függetlenül. Jövőnk szintén ebbe az irányba mutat.

Az EPAM nem egy klasszikus értelemben vett multinacionális cég, hanem egy modern gondolkodású szervezet, amely a hatékonyságra törekszik. Szervezeti- és projekt-szempontból is flexibilis, lapos hierarchiával rendelkező, „vízfej” nélküli vállalat vagyunk.

Egy inspiráló szakmai környezet, ahol gyakorlatilag bármit megvalósíthatsz a sokszínű kihívásoknak köszönhetően. Megízlelheted a startup fejlesztések izgalmas, nyüzsgő és dinamikus világát, vagy akár tapasztalatot szerezhetsz az évszázados hagyományokat őrző, kiegyensúlyozott és konzervatívabb pénzügyi projektekben is.

Rendkívül izgalmas lehet az is, hogy szervezetünk nem technológiai alapon, hanem accountok szerint van felosztva, emiatt a kapcsolódó területeken is számos tapasztalatra tehetsz szert – átlátva a fejlesztések teljes folyamatát.

A világszerte megtalálható EPAM irodák a projektek és a kultúra szempontjából egységesek, viszont dinamikájukat tekintve egyediek, így mindenki számára lehet izgalmas környezetet találni házon belül.

Az EPAM-nál nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi szerepvállalásra: iskolásokat és egyetemistákat támogatunk az eKIDS programmal, valamint környezetvédelmi kezdeményezéseket és social innovation projektek valósítunk meg. Ezek jellemzően alulról épülő kezdeményezéseken alapulnak, önkénteseinknek köszönhetően.

Sikerek és tervek

Negyedévszázados története során az EPAM számtalan sikert ért el és ezernyi sikeres projektet implementált. Kis túlzással alig van olyan internetfelhasználó, aki legalább közvetetten ne használt volna általunk fejlesztett alkalmazást vagy technológiát.

Leginkább mégis arra vagyunk büszkék, hogy egyre több tenderen kívüli megkeresést kapunk. Felkéréseket komplett digitális transzformációra, amire korábbi ügyfeleink ajánlásai alapján az érdeklődők minket tartanak a legalkalmasabbnak.

Évről évre egyre több munkatársunk jubileumát ünnepelhetjük meg, akik már 10-15 éve dolgoznak a közös célokért. Sőt, 2020 folyamán több 20 éves jubileum is aktuális lesz az EPAM budapesti irodájában. Ennél pozitívabb és hitelesebb visszaigazolást aligha kaphatnánk a munkaerőpiacról!

Szintén sikernek éljük meg, hogy számos technológiai-informatikai kezdeményezést támogatunk. Ingyenes rendezvényhelyszínt, szakmai támogatást és light cateringet (üdítő, nasi, pizza) biztosítunk különböző közösségi célok megvalósításához.

Cégkultúránkat a jövőben is a fentiek szellemiségében szeretnénk továbbfejleszteni.

HR

A rugalmas szervezet, a változatos ügyfélkör és a sokszínű projektek miatt bárki megtalálhatja nálunk a számítását kortól, nemtől vagy érdeklődési körtől függetlenül, legyen teljesen nyitott vagy éppen konzervatívabb gondolkodású.

Az állandó tanulási vágy azonban egy olyan közös pont a hazai- és nemzetközi irodákban, ami feltétlenül szükséges ahhoz, hogy be tudj kerülni az EPAM-os vérkeringésbe. A cégkultúrát leginkább a „hungry, smart, humble” hármas testesíti meg.

Munkatársainkat nemcsak szakmailag támogatjuk, hanem a munka-magánélet egyensúlyának elérésében is. Az EPAM fejlesztői között találhatsz feltalálót vagy élsportolót, de előfordult már olyan eset is, amikor egy Guinness-rekord eléréséhez nyújtottunk támogatást egy elszánt kollégánknak.

A mindennapokban a kézzel fogható tudás és tapasztalat számít a legfontosabb kritériumnak házon belül, ezért a felvétel során konkrét oktatási vagy intézményi elvárásunk sincs a jelöltekkel szemben. Külföldi ügyfelek révén viszont alapvető kritérium az angol nyelvű kommunikáció képessége.

Közösségünk szívesen megosztja bárkivel a felhalmozott tudást, aki rendelkezik az ehhez szükséges szemlélettel és tudásszomjjal.

Az EPAM-nál sokrétű tapasztalatra tehetsz szert akár néhány év alatt is, hiszen jelenleg több mint 100 különböző technológiát alkalmazunk a fejlesztések során! Másfél év után, akár a külföldi karriered is elkezdheted tudatosan építeni, amire egy külön online felület áll a rendelkezésedre.

Többféle szakmai támogatást is nyújtunk meglévő és jövőbeli kollégáinknak:

 • Mentorprogram: 6 hónapos, dedikált mentorral támogatott szakmai képzés azoknak, akik már tudnak programozni, de a belépéshez nem elég a tudásuk. A képzésre egy klasszikus felvételi eljárással lehet bekerülni, a modulok elvégzése után pedig állásajánlat vár a résztvevőkre.
 • EPAM Akadémia: Tapasztalt szakembereknek szóló, magas szintű képzés, technológiaváltáshoz, vagy egy programozói nyelv teljes elmélyítéséhez. 3 hónapos intenzív oktatás, ami alatt teljes értékű fizetést kaphatsz.
 • Egyéb online képzések: Minden munkavállalónk számára biztosítottak a legismertebb online oktatófelületek által nyújtott IT képzések.
 • Nyelvoktatás: Munkanyelvünk az angol; számtalan tanulási lehetőség biztosított a csoportos nyelvóráktól kezdve, egészen az online képzéseken át, a saját könyvtárunkig.
 • Candidate Home School: a weboldalunkon összegyűjtöttük azokat az online tréningeket, amik segítenek az interjú felkészüléshez

Szakmai érvek mentén bármilyen rövid-, közép- vagy hosszú távú képzés finanszírozására nyitottak vagyunk, ha az releváns a munkakör kapcsán.

A jelentkezés után egy 3-4 körös kiválasztási folyamatra számíthatsz, ahol alaposan és objektíven felmérjük a képességeidet és a tudásodat:

 1. Klasszikus recruiter körrel indítunk, ahogy máshol is megszokhattad.
 2. Ezt követi egy, a technikai tudást felmérő kör, ahol a szakmai kompetenciákat teszteljük.
 3. Resource manager méri fel a képességeidet a harmadik etapon.
 4. Végül, de nem utolsósorban a csapattagokkal és az ügyféllel találkozhatsz, ahol kiderül: tényleg működik-e a kémia.

Sikeres pályázat esetén a megfelelő anyagi és morális megbecsülésen túl számos exkluzív kompenzációval fejezzük ki elégedettségünket:

 • Rendszeresen megrendezett hazai és nemzetközi rendezvények, ahol valódi közösséggé formálódhatnak a csapattagok.
 • Az ülőmunkát ellensúlyozó mozgásformák megismertetése és elsajátításának támogatása (jóga, gerinctorna, masszázs).
 • Egyéni igények alapján (szülők, sportrajongók, stb.) választható kompenzációs csomagok rendkívüli kedvezménnyel
 • 8 hetes nyári tábor EPAM-os gyerekek részére, színes programokkal
 • EPAM sportcsapatok és szabadidős kezdeményezések támogatása
 • Technológiai- és soft skill képzések átlag feletti támogatása, legyen szó meetupról vagy akár önfejlesztésről.

Karrier EPAM állások

Kapcsolat

Vénusz Zsófia

E-mail cím: Zsofia_Venusz@epam.com
Telefonszám: +36 30 853 0125

EPAM

E-mail Cím:
Telefonszám: +36 1 327 7400
Weboldal: https://www.epam.com
Facebook: https://facebook.com/Epam.Hungary
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/epam-systems

Budapest, Corvin One, Futó u. 47-53, 1082

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok

Üzemeltetés
BI / DW / adatbányászat
Módszertanok