Bemutatkozás

Az ügyfeleink digitális transzformációját segítő, platformfejlesztéssel és tanácsadással foglalkozó nemzetközi IT vállalat vagyunk. Komplex informatikai megoldások mellett stratégiai tanácsadást nyújtunk világszinten piacvezető cégeknek. Ügyfeleink között megtalálhatóak a világ leginnovatívabb startupjai ugyanúgy, mint évszázados hagyományokkal rendelkező multinacionális cégek.

Az EPAM központja Pennsylvaniában található, a cég pedig ma már több, mint 38 ezer munkavállalót foglalkoztat a világ 35 országában, 4 kontinensen.

Fő tevékenységünk a nemzetközi, piacvezető ügyfelek digitális transzformációját elősegítő informatikai platformok fejlesztése, szoftveralapú komplex megoldások bevezetése a kapcsolódó tanácsadási tevékenységekkel együtt. Ügyfeleink a világ legjelentősebb, Forbes 500-ban jegyzett vállalatai.

Az egyik legdinamikusabban fejlődő, számos elismeréssel rendelkező IT vállalat vagyunk, egyike azon csupán négy technológiai cégnek, amely 2013 óta minden évben szerepel a Forbes Leggyorsabban Növekvő vállalatainak 100-as listáján. 2020-ban sorban másodjára felkerültünk a TOP IT szolgáltató vállalatok közé a a fenti listán, 50 helyet javítva immár a 21. helyen!

Ez a stabil háttér és a felhalmozott szakmai tudás olyan lehetőségeket biztosít számunkra, melynek birtokában szinte bármilyen digitális kihívásra képesek vagyunk hatékony megoldást nyújtani, bárhol a világon.

Magyarországon három városban (Budapest, Debrecen, Szeged), több mint 1700 kvalifikált szakemberrel vagyunk jelen.

Az EPAM-ot 1993-ban alapította Arkadiy Dobkin és Leo Lozner. A két programozó innovatív gondolkodásmódjának és egyedi megoldásainak köszönhetően, a kezdetben 3 fős vállalkozás 10 éven belül egy 536 főt foglalkoztató, elismert nemzetközi szoftverfejlesztő vállalattá nőtte ki magát. 2004-ben a magyarországi alapítású Fathom Technologies összeolvadt az EPAM Systemmel, ezzel megteremtve az EPAM kelet-közép-európai fejlesztési központját.

A részvények 2012-es tőzsdei bevezetésére kollégáink száma már a tízezret is meghaladta, ezzel párhuzamosan pedig kezdetét vette sikertörténetünk: eredményeinknek köszönhetően az EPAM beírta magát az IT szektor és a Wall Street történelemkönyvébe.

Mára a korábbi szoftverfejlesztő cégből egy komplex digitális megoldásokat szállító informatikai szolgáltatóvá váltunk. Vállalatunk a stratégiai tervezéstől kezdve, a BI- és Big Data megoldásokon át, egészen a végleges implementációig képes támogatni ügyfeleit, földrajzi elhelyezkedéstől, és iparágtól függetlenül. Jövőnk szintén ebbe az irányba mutat.

Az EPAM nem egy klasszikus értelemben vett multinacionális cég, hanem egy startup kultúrával bíró modern gondolkodású szervezet, amely a hatékonyságra törekszik. Szervezeti- és projekt-szempontból is flexibilis, lapos hierarchiával rendelkező, „vízfej” nélküli vállalat vagyunk.

Egy inspiráló szakmai környezet, ahol gyakorlatilag bármit megvalósíthatsz a sokszínű kihívásoknak köszönhetően. Megízlelheted a startup jellegű fejlesztések izgalmas, nyüzsgő és dinamikus világát, vagy akár tapasztalatot szerezhetsz az évszázados hagyományokat őrző, kiegyensúlyozott és konzervatívabb pénzügyi projektekben is.

Rendkívül izgalmas lehet az is, hogy szervezetünk nem technológiai alapon, hanem accountok szerint van felosztva, emiatt a kapcsolódó területeken is számos tapasztalatra tehetsz szert – átlátva a fejlesztések teljes folyamatát.

A világszerte megtalálható EPAM irodák a projektek és a kultúra szempontjából egységesek, viszont dinamikájukat tekintve egyediek, így mindenki számára lehet izgalmas környezetet találni házon belül.

Az EPAM-nál nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi szerepvállalásra: iskolásokat és egyetemistákat támogatunk az eKIDS programmal, valamint környezetvédelmi kezdeményezéseket és social innovation projektek valósítunk meg. Ezek jellemzően alulról épülő kezdeményezéseken alapulnak, önkénteseinknek köszönhetően.

Sikerek és tervek

Negyedévszázados története során az EPAM számtalan kiemelkedő eredményt ért el és ezernyi sikeres projektet implementált. Kis túlzással alig van olyan internetfelhasználó, aki legalább közvetetten ne használt volna általunk fejlesztett alkalmazást vagy technológiát.

Leginkább mégis arra vagyunk büszkék, hogy egyre több tenderen kívüli megkeresést kapunk. Felkéréseket komplett digitális transzformációra, amire korábbi ügyfeleink ajánlásai alapján az érdeklődők minket tartanak a legalkalmasabbnak.

Szintén sikernek éljük meg, hogy számos technológiai-informatikai kezdeményezést támogatunk, szakembereink több neves konferencián előadóként szerepelnek . Ingyenes platformot (https://community-z.com/) és szakmai támogatást biztosítunk különböző közösségi célok megvalósításához valamint tech közösségek kovácsolásához.

Cégkultúránkat a jövőben is a fentiek szellemiségében szeretnénk továbbfejleszteni.

HR

A rugalmas szervezet, a változatos ügyfélkör és a sokszínű projektek miatt bárki megtalálhatja nálunk a számítását kortól, nemtől vagy érdeklődési körtől függetlenül, legyen az új dolgokra  teljesen nyitott vagy éppen tradícionálisabb gondolkodású.

Az állandó tanulási vágy azonban egy olyan közös pont a hazai- és nemzetközi irodákban, ami feltétlenül szükséges ahhoz, hogy be tudj kerülni az EPAM-os vérkeringésbe. A cégkultúrát leginkább a „hungry, smart, humble” hármas testesíti meg.

Munkatársainkat nemcsak szakmailag támogatjuk, hanem a munka-magánélet egyensúlyának elérésében is. Az EPAM fejlesztői között találhatsz feltalálót vagy élsportolót, de előfordult már olyan eset is, amikor egy Guinness-rekord eléréséhez nyújtottunk támogatást egy elszánt kollégánknak.

A mindennapokban a kézzel fogható tudás és tapasztalat számít a legfontosabb kritériumnak, ezért a felvétel során konkrét oktatási vagy intézményi elvárásunk sincs a jelöltekkel szemben. Külföldi ügyfelek révén viszont alapvető az angol nyelvű kommunikáció képessége, de ettől se ijedj meg, mert ingyenesen elérhető képzésekkel segítjük az esetleg esen megkopott tudásod a gyakorlatban is alkalmazhatóvá tenni .

Közösségünk szívesen megosztja bárkivel a felhalmozott tudást, aki rendelkezik az ehhez szükséges szemlélettel és tudásszomjjal.

Az EPAM-nál sokrétű tapasztalatra tehetsz szert akár néhány év alatt is, hiszen jelenleg több mint 100 különböző technológiát alkalmazunk a fejlesztések során! Másfél év után akár a külföldi karriered is elkezdheted tudatosan építeni, amire egy külön online felület áll a rendelkezésedre.

Többféle szakmai támogatást is nyújtunk meglévő és jövőbeli kollégáinknak:

 • Mentorprogram: 4-6 hónapos, dedikált mentorral támogatott szakmai képzés azoknak, akik már tudnak programozni, de a belépéshez nem elég a tudásuk. A képzésre egy klasszikus felvételi eljárással lehet bekerülni, a modulok elvégzése után pedig állásajánlat vár a résztvevőkre.
 • Mentorálás: Senior kollégáink belső mentorálási programok keretében osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a fejlődni vágyó kollégákkal
 • Egyéb online képzések: Minden munkavállalónk számára biztosítottak a legismertebb online oktatófelületek által nyújtott IT képzések. Dedikált trénereink és tudásbázisunk által mindenki megtervezheti saját fejlődésének útját és mikétnjét.
 • Nyelvoktatás: Munkanyelvünk az angol; számtalan tanulási lehetőség biztosított az intenzív nyelvóráktól kezdve, egészen az online képzéseken át, a saját könyvtárunkig.

Szakmai érvek mentén bármilyen rövid-, közép- vagy hosszútávú képzés finanszírozására nyitottak vagyunk, ha az releváns a munkakör kapcsán.

A jelentkezés után egy többkörös kiválasztási folyamatra számíthatsz, ahol alaposan és objektíven felmérjük a képességeidet és a tudásodat:

 1. Klasszikus recruiter körrel indítunk, ahogy máshol is megszokhattad.
 2. Ezt követi egy, a technikai tudást felmérő kör, ahol a szakmai kompetenciákat teszteljük.
 3. Resource manager méri fel a képességeidet a harmadik etapon.
 4. Végül, de nem utolsósorban a csapattagokkal és az ügyféllel találkozhatsz, ahol kiderül: tényleg működik-e a kémia.

Sikeres pályázat esetén a megfelelő anyagi és morális megbecsülésen túl számos exkluzív kompenzációval fejezzük ki elégedettségünket:

 • Rendszeresen megrendezett hazai és nemzetközi rendezvények, ahol valódi közösséggé formálódhatnak a csapattagok.
 • Rugalmas munkavégzés
 • Egyéni igények alapján (szülők, sportrajongók, stb.) választható kompenzációs csomagok rendkívüli kedvezménnyel
 • Technológiai- és soft skill képzések átlag feletti támogatása, legyen szó meetupról vagy akár önfejlesztésről.

Karrier EPAM állások

Kapcsolat

E-mail cím: jobs_hu@epam.com
Telefonszám: +36 1 327 7400

EPAM

E-mail Cím:
Telefonszám: +36 1 327 7400
Weboldal: https://www.epam.hu
Facebook: https://facebook.com/Epam.Hungary
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/epam-systems

Budapest

Budapest, Bókay János utca 44

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok