Iparág/szektor
IT részleg mérete
Kiemelt technológiák és módszertanok
Elhelyezkedés
Munkavégzéshez szükséges nyelv

Bemutatkozás

Az ELPRO svájci alapítású, a nemzetközi piacon jelen lévő vállalat. Megoldásainkkal ügyfeleink a környezeti feltételek változását tudják monitorozni, többek között az erre érzékeny alapanyagok és termékek gyártása, raktározása és szállítása közben.

Az ELPRO innovatív környezeti monitoring megoldások svájci gyártója a gyógyszeripar, a biotechnológia és az egészségügy területén. Cégünk nemcsak a legmodernebb adatgyűjtőket kínálja, hanem komplex megfigyelő rendszereket, valamint intelligens adatbázis-megoldásokra épülő dokumentációs rendszereket is átfogó GxP-támogatással.

Megoldásainkkal a környezeti változók széles spektruma monitorozható (többek között a relatív páratartalom, a nyomás, a szén-dioxid szintje), a leginkább elterjedt eszközeinkkel pedig akár -200°C és +200°C között is lehet mérni a hőmérsékletet, emellett van olyan termékünk is, amely akár +400°C-ig is bevethető, ezáltal valóban a legextrémebb körülmények között is biztonságban tudhatják ügyfeleink árucikkeiket.

220 kollégánk nem csak Svájcban dolgozik, de értékesítési és technikai támogató munkatársaink Amerikában, Kanadában, Angliában, Németországban, a Benelux államokban, Dániában és Szingapúrban is elérhetők.

Belső fejlesztő csapatunk Svájcban 20 fős, ezen kívül jelenleg egy hasonló létszámú külső csapat (melynek nagy része szoftverfejlesztő) is támogatja munkánkat ezen a téren. Belső csapatunk nagyjából ötöde foglalkozik szoftverfejlesztéssel, elsősorban Microsoft alapokon, a többi munkatársunk pedig beágyazott rendszerekkel dolgozik.

2020-ban pedig megnyitottuk budapesti irodánkat is ELPRO Systems Kft. néven, azzal az egyelőre legfontosabb céllal, hogy a fejlesztési feladatok egészét házon belül tudjuk ellátni.

Főbb termékeink:

  • ECOLOG Plug&Play: vezetékes és vezeték nélküli kapcsolattal is 50 mérőpont adatait képes összegyűjteni
  • ECOLOG Unlimited: közvetlenül az ügyfelek infrastrukúrájával, illetve adatbázisával integrálva akár több ezer mérőpont monitorozására is képes
  • ELPRO Cloud: elsősorban kisebb gyógyszeripari vállalatok, klinikai laboratóriumok számára fejlesztettük ki. Vezeték nélküli, kifejezetten a hőmérséklet mérésére szolgáló eszköz.
  • LIBERO Indikátorok: gyógyszeripari termékek hőmérsékletét méri a teljes ellátási lánc folyamatában, Bluetooth vagy USB összeköttetéssel működnek, de valós idejű nyomonkövetést (NB IoT, WiFi, stb..) is lehetővé tesznek.

Ügyfeleink részéről egyre nagyobb igény van cloud megoldásokra, amely vállalatunk egyik erősödő irányvonala.

Természetesen termékeink nem csak a mérésre, adatok összegyűjtésére szolgálnak, de jelzik azt is, ha beavatkozásra van szükség. Gondoljunk csak arra, hogy bizonyos COVID-vakcinák is nagyon szigorú hőmérsékleti körülmények között tárolhatók, szállíthatók csak.

Jövőképünk

A következő években egyértelműen az egyedi ügyféligények minél professzionálisabb szintű megvalósítására szeretnénk helyezni a hangsúlyt. Az olyan piacvezető gyógyszeripari vállalatokkal, mint például a Roche, a Böhringer Ingelheim, a Johnson&Johnson vagy Novo Nordisk a jövőben is szeretnénk fenntartani szoros együttműködésünket, hosszú távú célunk, hogy ezen ügyfelek stratégiai partnerként tekintsenek ránk, akik nem csak egy-egy terméket szállítanak, hanem komplex megoldáscsomagokat.

Nézd meg különleges, animációs videónkat, amelyben a cég stratégiájáról tudhatsz meg többet!

Csapatszellem, nyitottság és tisztelet.

Ezek azok az értékek, amelyek meghatározzák mindennapjainkat.

Szervezeti felépítésünk lapos, így a szükséges döntéseket gyorsan meg tudjuk hozni. Annak a hívei vagyunk, hogy munkatársaink bármikor kérdezhetnek vezetőinktől, többek között vállalatunk fejlesztési vezetője is két másik kollégával osztja meg szobáját.

Cégünk jelenlegi épülete 5-6 éve készült el, érdekesség, hogy annak a garázsnak a közelében van, ahol 1986-ban megalapították az ELPRO-t, tehát térben sem kerültünk távol gyökereinktől.

Arra biztatjuk kollégáinkat, hogy ha problémát vagy hibát látnak, akkor rögtön jelezzék. Ezzel többek között elérhetővé válik, hogy gyorsan tanuljunk a saját hibáinkból.

Nagyon fontos számunkra a professzionalizmus, magas szintű munkát várunk el munkatársainktól, de emellett tisztában vagyunk azzal is, hogy hibák előfordulhatnak. Igyekszünk ezeket megfelelően kezelni.

Magyarországi irodánk vezetője olyan kollégánk, akivel maximálisan megbízunk egymásban, és aki már több ízben bebizonyította, hogy összetartó, egymást támogató és egymást tiszteletben tartó csapatot tud építeni.

Böngéssz YouTube csatornánk videói között, amely által még átfogóbb képet kaphatsz rólunk!

Aktualitások és hírek

2021-02-24

Akiknek a -200 fok sem akadály- svájci fejlesztések egy egészségesebb világért (2. rész)

Előző cikkünkben ott hagytuk abba, hogy milyen technológiákkal, milyen pozíciókkal várja az ELPRO a hazai szakembereket, nézzük meg, hogy milyen […]
2021-02-22

Akiknek a -200 fok sem akadály – svájci fejlesztések egy egészségesebb világért (1. rész)

Amikor egy új vállalat nyitja meg hazánkban kapuit, teljesen természetes, hogy számos kérdés felvetődik a potenciális kollégákban: mennyire stabil alapokon […]

Sikerek és tervek

Magyarországon tervezzük egy új, kreatív, nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő szoftverfejlesztő csapat felépítését közel 25 kollégával. Ezzel  három fejlesztési projektünk kerülne itthonra, továbbá  mobilfejlesztési megoldásaink fejlesztését szintén hazai munkatárainkra bíznánk.

HR

Hiszünk abban, hogy mind csapatként, mind vállalatként akkor lehetünk sikeresek, ha szenior és junior kollégák egyaránt erősítik csapatunkat, kiegészítve egymás szakmai ismereteit, egyéb kompetenciáit.

Büszkék vagyunk arra, hogy vannak olyan kollégáink, akik több évtizede velünk vannak.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy tavalyi évben kinevezett ügyvezetőnk egy fiatalos vonalat képvisel, aki nem csak a vállalat stratégiai kérdéseire figyel, de ugyanúgy hangsúlyt helyez az emberi kapcsolatokra, és azok minőségére is az ELPRO-n belül.

Ne felejtsük el a bowlingozást sem, amely immáron hagyománnyá vált svájci irodánkban. Legyen szó karácsonyi vacsoráról, sportnapról, grillezésről, a bowling mérkőzések kihagyhatatlanok.  Kíváncsian várjuk, hogy a hazai irodában mi lesz az, ami beépül a cég életébe. 🙂

Az ELPRO-nál, méretünkből adódóan elsősorban a szakmai fejlődési út a megszokott, management, people management jellegű karrierutak kevésbé elképzelhetőek.

A fejlesztéshez kapcsolódó szerepek teljes vertikuma megtalálható lesz hazai csapatunkban (tesztelő, junior-szenior fejlesztő, architekt, scrum master), az ezek közötti átjárás természetesen lehetséges, hiszen nagyra értékeljük a lojalitást.

Microsoft Gold partnerek vagyunk, így támogatjuk a különböző minősítések megszerzését, ahogy az oktatásokon való részvételt is.  Lényegében minden olyan képzés elérhető kollégáink számára, amelyek kapcsolódnak szakmai feladataikhoz.

Kiválasztási rendszerünk – ha lehet ilyet mondani – meglehetősen hagyománykövető.

Magyarországi új csapatunk felépítésénél potenciális kollégaként először hazai ügyvezetőnkkel fogsz találkozni, majd egy következő körben fejlesztési vezetőnkkel vagy videómegbeszélésben, vagy élőben (bizonyos pozíciók esetében pedig emellett egy szakmai teszt is várja a pályázókat).

Új munkatársaink kiválasztásánál a megfelelő szakmai ismeretek megléte csak a mérleg egyik oldala. Legalább ugyanennyit nyom latba az, hogy milyen az adott jelölt személyisége, hogy mennyire érezzük úgy, hogy be tudna illeszkedni csapatunkba.

Amellett, hogy rengeteg érdekes szakmai feladattal várunk, az őszinteség jegyében azt is szeretnénk kiemelni, hogy mindemellett lehetnek olyan időszakok, amikor kevésbé izgalmas feladatokat kell elvégezni (pl. régebbi termékekhez kapcsolódó feladatok), amelyek azonban szintén fontosak az ügyfelek megtartásában, ezáltal cégünk sikerességében.

Karrier ELPRO Systems Kft. állások

Kapcsolat

Rózsa Gergely

E-mail cím: hu@elpro.com
Telefonszám: +36707448333

ELPRO Systems Kft.

E-mail Cím: hu@elpro.com
Telefonszám:
Weboldal: https://www.elpro.com/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/elpro-buchs-ag/

ELPRO Systems Kft.

First Clients Capital Square

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok

Üzemeltetés
BI / DW / adatbányászat