Bemutatkozás

Cégünk elektronikus jogi támogatást nyújt, elsősorban fizetési meghagyások, bírósági és végrehajtási folyamatok tömeges lebonyolításához. Mindezt egy általunk fejlesztett keretrendszer segítségével, melyet objektumorientált programozással, Ruby nyelven fejlesztünk. Fontos kiemelni, hogy a mi munkánk informatikai szakmai hátteret és egyben ehhez kapcsolódó tanácsadást nyújt, melynek alapja a rendszerszintű gondolkodás és nincs közvetlen közünk az egyes behajtási feladatokhoz.

Cégünk elektronikus jogi támogatást nyújt, elsősorban fizetési meghagyások, bírósági és végrehajtási folyamatok tömeges lebonyolításához. Mindezt egy általunk fejlesztett keretrendszer segítségével, melyet objektumorientált programozással, Ruby nyelven fejlesztünk.

Fontos kiemelni, hogy a mi munkánk kizárólag informatikai szakmai hátteret és egyben ehhez kapcsolódó tanácsadást nyújt, melynek alapja a rendszerszintű gondolkodás, és nincs közvetlen közünk az egyes behajtási feladatokhoz.

Technológiai szempontból a digitális aláírások előállítása az egyik legérdekesebb feladatunk, mely számos jogi kérdéshez elengedhetetlen.

Főbb ügyfeleink között megtalálhatók pénzintézetek, követeléskezelő cégek, közművek és közösségi közlekedési cégek.

Mi mindig az adott szolgáltatási szerződések tartalmához igazodva, az eltérő üzleti igények figyelembevételével alakítjuk ki a különböző rendszereket. A projektek izgalmasságát és az igazi kihívást az jelenti számunkra, hogy bár egységes verziókövető rendszerről van szó, természetesen nincs két egyforma eset és egyediek az ügyféligények is.

Egy 2009-ben megjelent és 2010-ben hatályba lépett jogszabályváltozásnak köszönhetően ügyfeleinknek be kellett vezetni a fizetési meghagyások elektronizálását. Cégünk ekkor jött létre olyan informatikai, jogi és számviteli tudással rendelkező szakemberek közreműködésével, akikkel lehetségessé vált ennek a területnek a támogatása. Munkánk a törvényi változásokhoz igazodva fejlődött és ezzel együtt egyre több feladatot látunk el, mely természetesen növekedést hozott a cégünknek.

Büszkék vagyunk arra, hogy ez a kizárólagos magyar tulajdonban lévő vállalkozás folyamatosan nyereséget tud termelni és dinamikus növekedésünknek köszönhetően ennek a területnek egyre inkább az egyik vezető szereplőjévé kezdünk válni.

A fő célunk, hogy megtartsuk a piacvezető pozíciónkat. Szeretnénk a különböző rendszereket egy egységes platformra hozni, hogy az intézmények közötti kommunikáció minél hatékonyabb legyen.

Cégünkre a családias és nyitott szellemiség jellemző, a problémákat lehetőség szerint azonnal igyekszünk orvosolni.

A távmunka alapvetően nem jellemző ránk, mert a kollégáink folyamatosan konzultálnak egymással. A fejlesztőink hetente egyszer egy külön napot tartanak arra, hogy a technológiai kérdéseket megvitassák és ezáltal egymást is fejlesszék.

Két legfontosabb értékünk a közös célokban való gondolkodás és az átláthatóság. Ez a gyakorlatban úgy nyilvánul meg, hogy a céges célok mellett a kollégák egyéni céljait is hasonló fontossággal kezeljük. Világosan látható jövőképet vázolunk fel és nálunk az összes folyamat mindenki számára átlátható.

Fontosnak tartjuk, hogy a kollégáink munkáját megbecsüljük, és ehhez igyekszünk megteremteni számukra a kiszámítható egzisztenciális hátteret, hogy ne kelljen a jövőjük miatt aggódniuk.

Sikerek és tervek

Leginkább az ügyfeleinkre és a nekik végzett munkánkra vagyunk büszkék. Referenciáink közé tartozik többek között a BKK, CIB Bank, Erste Bank, Intrum Justitia, Generali, Creditexpressz, Takarékbank, de számos ügyvédi irodát is segítünk.

2017 márciusában elindítottuk legújabb, JBK Light szolgáltatásunkat, mellyel széles ügyfélkör elérésére törekszünk.

Objektumorientált szemléletet, a Ruby programnyelvet és a Ruby on Rails keretrendszert alkalmazzuk – melynek köszönhetően úgy érezzük, “szerethetőbb” a munka amit végzünk – folyamatos technológiai újításokkal. Viszonylag rövid időn belül Javascript-ről a jQuery-re tértünk át, majd az AngularJS keretrendszerre váltottunk a frontend oldalon.

HR

Fontosak számunkra a szenior kollégáink, de ismerve a jelenlegi nehéz munkaerőpiaci helyzetet, igyekszünk lehetőséget adni a kezdőbb fejlesztőknek, részt venni a kinevelésükben, hogy minél jobban végezzék majd a későbbiekben munkájukat. A fejlesztési feladatokat nem osztjuk meg frontend és backend szerepekre, így a kollégák általában egy-egy üzleti megoldás vagy modul teljes kivitelezéséért felelnek, és azt eléggé magukénak érezhetik.

Az új ügyféligényekhez kapcsolódóan mindig adódik lehetőség újabb nyílt forráskódú eszközök megismerésére, és alapvetően minden új projektet egy nagyon alapos és tudatos tervezési folyamat előz meg.

Néhány negatív tapasztalatnak köszönhetően kialakult nálunk egy rendszer és bizonyos esetekben mérjük a jelentkezőink algoritmikai képességeit és más kompetenciáit, de természetesen ez attól is függ, hogy ki milyen pozícióra pályázik, és milyen tapasztalattal rendelkezik. Nem minden munkatársunkra igaz, hogy van diplomája, de alapvetően elmondható tapasztalat, hogy átfogóbb szemlélettel rendelkeznek azok, akik korábban, egyetemi keretek között sajátították el tudásuk alapjait.

Figyelünk arra, hogy meglegyen az egyensúly a magánélet és a munka között, ezért, a hétvégéket igyekszünk maximálisan tiszteletben tartani és hétköznap elvégezni a feladatokat.

Olyan embereknek lehet érdekes a cégünk, akik kis létszámú csapatban jobban érzik magukat és ezzel együtt vágynak a sokszínű feladatokra. A kreativitást, komplexitást és kihívást keresők nálunk megtalálhatják a számításukat. Lehetőleg minden feladatunkba szeretünk betekintést adni, frontend és backend oldalon is átfogó tudást szerezhetnek az itt dolgozók.

Nyitottak vagyunk az új ötletekre, az építő jellegű szakmai vitákra, és bármilyen szintű pozícióból tehetnek javaslatot az IT-s kollégák. Igyekszünk a legjobb megoldásokat közösen megtalálni, amire mindenki szívesen rábólint.

Karrier e-Jogsegéd Kft. állások

Senior webfejlesztő szakemberek, és alvállalkozók jelentkezését is várjuk

Kapcsolat

Kelemen Sándor

E-mail cím: kelemen.sandor@ejogseged.hu
Telefonszám: +36307209772

e-Jogsegéd Kft.

E-mail Cím: info@ejogseged.hu
Telefonszám:
Weboldal: https://www.ejogseged.hu/

e-Jogsegéd Kft.

1135 Budapest, Kisgömb u. 6/1.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok