Bemutatkozás

A 250 feletti iparági vezető stratégiai és megoldásokat kínáló partnerhálózatunk közös együttműködése biztosítja, hogy a megfelelő megoldással és a megfelelő csapattal kerekedjen felül a komplex, kritikus üzleti kihívásokon.

A 200 feletti iparági vezető stratégiai megoldásokat kínáló partnerhálózatunkkal való közös együttműködés biztosítja, hogy a megfelelő megoldással és a megfelelő csapattal kerekedjünk felül a komplex, kritikus üzleti kihívásokon, valamint széleskörű megoldásokat nyújtva lehetővé teszi az innováció gyorsítását, és az ügyfelek hatékonyabb kiszolgálását világszerte.

A következő 9 letisztult szolgáltatási portfóliót kínáljuk ügyfeleink számára:

 • Konzultáció
 • Ipari szoftver és szolgáltatások
 • Üzleti folyamat szolgáltatások
 • Adattárház
 • Alkalmazás szolgáltatások
 • Vállalati és felhő alkalmazások
 • Felhő, workload, platformok és ITO
 • Biztonság
 • Munkahely és mobilitás

A CSC és Hewlett Packard Enterprise, Enterprise Services – Vállalati Szolgáltatás üzletágának – összeolvadásából létrejövő DXC Technology hosszú és büszke történelemmel dicsekedhet innováció, szolgáltatás és értékek terén.

1959-ben Roy Nutt és Fletcher Jones számítógépes elemzők 100 dollárt gyűjtöttek össze a CSC megalapítására, mellyel számítógépgyártókat láttak el komplex programokkal, operációs rendszerekkel. A következő öt évtized alatt a CSC gyorsan növekedett, kormányzatoknak és vállalatoknak is szolgáltatásokat nyújtva világszerte.

1962-ben Ross Perot megalapította az Electronic Data System vállalatot Dallas városában, Texasban. Az EDS, az IT kiszervezés úttörőjeként, Perot kezdeti 1000 dolláros befektetéséből nőtte ki magát egy globális vállalattá, mely 500 millió utasnak segített repülőgépre felszálláskor, 13 milliárd hitelkártya tranzakciót dolgozott fel, és 2,4 milliárd egészségügyi tranzakciót hajtott végre. 2008-ban a Hewlett Packard megvásárolta az EDS-t, és hamarosan megalakult a HP Enterprise Services, melynek küldetése a vállalati átalakulás és a mérhető üzleti eredmények elérésére összpontosult. 2015 novemberében a Hewlett Packard 2 vállalatra oszlott – HP Inc. és Hewlett Packard Enterprise –, és az Enterprise Services a HPE részévé vált.

Történelmük során a CSC és a HPE Enterprise Services is a folyamatos fejlődésről, és a folyamatosan változó technológiai világgal való lépéstartásról volt híres – ezen felül az ügyfelek számára új perspektívák nyújtásáról, melyek az innováción és iparági vezető vállalatok tudásán alapulnak.

Ma, a két egymást kiegészítő üzlet stratégiai egyesüléséből létrejött a világ egyik vezető, független, teljeskörű IT szolgáltatásokat nyújtó vállalata. 25 milliárd dolláros éves bevétellel és közel 6000 ügyféllel, több mint 70 országban, a DXC Technology egyedileg pozícionáltan vezeti a digitális transzformációkat – nagyobb értéket teremtve az ügyfelek, partnerek és részvényesek számára; mindemellett új fejlődési lehetőségeket nyújtva az alkalmazottainak.

A DXC Technology segít ügyfeleinek a változásokkal való megbirkózásban.

Világos és magabiztos vízióval rendelkezünk a jövő koordinálásáról, és számtalanszor legyőztük már az innováció nyújtotta kihívásokat.

Sikerünk az ügyfeleinktől kiérdemelt bizalmon alapul. Ügyfeleinkkel vállvetve dolgozunk együtt, hogy megoldást nyújtsunk komplex kihívásokra, az üzleti kockázatok minimalizálása és a lehetőségek maximalizálása mellett. Világszintű tehetségeink az ügyfeleink csapatának részévé válnak, innovációt kínálva és a megfelelő technológiát alkalmazva a szervezetük számára. Ezen felül rugalmas és fejlődőképes ügyfélkapcsolatokat építünk, melyek bizalmon, gyorsaságon és magabiztosságon alapulva segítik az új kihívások legyőzését.

Törekszünk arra, hogy a teljesítmény kultúráját támogassuk, párosítva az integritással. A következő értékek irányítják ösztöneinket és tetteinket (angolul CLEAR values):

 • Ügyfélközpontúság
 • Vezetői képesség
 • Végrehajtási kiválóság
 • Folyamatos törekvés
 • Eredmények

A DXC projektmenedzsment tapasztalata, alkalmazás menedzsment, rendszerintegrációs és támogatási módszertani háttere és gyakorlati tapasztalata garancia az Ügyfeleink által kitűzött célok sikeres eléréséhez.

A DXC Technology Vállalati felelősség programja előmozdítja vállalatunk növekedését a DXC értékének növelésével, részvényeseink, ügyfeleink, a közösségek és munkatársaink számára.

A DXC Vállalati felelősség szabályzatok, elvek és minősítések célja, hogy a vállalat transzparens legyen a fenntarthatóságra való törekvés terén, tisztelve a környezetet, alkalmazottainkat, ellátási láncunkat és a közösségeket, melyekben üzleti tevékenységet folytatunk.

Minősítéseink

A DXC folyamatosan használja és fejleszti a globális minőségi és biztonsági folyamatait, biztosítva az ügyfeleink számára kialakított globális folyamatok fejlesztésének konzisztenciáját. Minősítéseink listája megtalálható a DXC weboldalán.

Emberi jogok nyilatkozata

A DXC elkötelezetten védi alkalmazottait az emberi jogok megsértésével szemben, menedzsmentünk szignifikáns erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a politikáink és eljárásaink az elkötelezettségünkkel összhangban legyenek.

A DXC Emberi jogok nyilatkozata megerősíti elkötelezettségünket az emberi jogok érdekében. A globális munkaerőnk éves továbbképzést kap a DXC Etikai kódexéről és magatartási standardokról, elvárjuk, hogy egyenlően kezeljék egymást, bármiféle megkülönböztetés nélkül. Fenntartjuk a legmagasabb etikai szabályokat és üzleti vezetési elveket, valamint minden esetben az adott ország törvényeit betartva működünk, melyben üzleti tevékenységet folytatunk.

Környezetvédelmi céljaink és tervünk

A DXC-nél erős környezetvédelmi hitelesítésekkel rendelezünk. Az érintettek nagymértékű bevonásával megállapítottuk legfontosabb materiális környezeti hatásainkat és meghatároztuk a 3 évre szóló globális céljainkat, melyek tekintetében folytatjuk az energiahasználat, szén-dioxid kibocsátás, hulladéktermelés és vízhasználat csökkentését. Ezen felül folytatjuk az ISO14001 és ISO50001 standardek használatát globálisan.

Aktualitások és hírek

2019-12-02

A technológia nem elég üzleti gondolkodás nélkül

A cég szakértő csapata arra hívta fel a figyelmet, hogy a technológia önmagában mit sem ér – ha nem társul […]
2019-10-14

Lassan nyitnak a hazai cégek a Big Data felé

A Business Intelligence és a Big Data a világon a legdinamikusabban fejlődő digitális irányzatok közé tartoznak. Napról napra temérdek adatot […]
2019-06-06

Nem elég aktív az IT szakma #akadalymentesITs

Az idén első alkalommal megrendezett IT Összefogás kezdeményezésünkhöz 6 cég csatlakozott, hogy változást indítsanak el az esélyegyenlőség megteremtéséért a weben. […]
2019-05-02

A DXC segít a nyílt forráskódú weboldalak akadálymentesítésében

Igaz, hogy a képernyőolvasó szoftverek nagyban megkönnyítik a látássérültek dolgát, de a weboldalakon található egyéb tartalmakkal (képekkel, gifekkel) ezek a […]

Sikerek és tervek

HR

A DXC Technology-nál alkalmazottaink minden nap keményen dolgoznak, hogy megalapozzanak és fenntartsanak egy tisztességes, teljesítmény alapú kultúrát, minden tevékenység esetében. Együtt törekszünk a becsületes és magas teljesítmény elérésére, abban a hitben, hogy egyik a másik nélkül elfogadhatatlan számunkra. Tudva, hogy a tisztesség elengedhetetlen a DXC számára – sőt, legalább annyira fontosnak tartjuk, hogyan viszünk véghez valamit, minthogy véghez vigyük –, biztosítja ügyfeleinket, üzleti partnereinket, alkalmazottainkat és befektetőinket, hogy büszkék lehetnek a DXC-vel való kapcsolatukra és megbecsüljük a belénk fektetett bizalmat.

A fenti okok miatt a DXC igazgatóságának és menedzsmentjének minden tagja biztosítja személyes elkötelezettségét értékeink és az tisztesség erős kultúrája iránt. Az etikus viselkedésért felelős Ethics and Compliance Office (ECO) jelen van szerte a világban, függetlenül ad jelentést a vezetőség számára és rendelkezik minden erőforrással és felhatalmazással a hatékony működéshez. Az ECO felelős a DXC értékeinek és az Üzletviteli szabályzat betartásáért, illetve SpeakUp! programért.

Alapértékek – A DXC alapértékei fontos szerepet töltenek be a versenytársaktól való elkülönülésben és a vállalat sikerében. Meghatározzák, kik vagyunk és mit teszünk; alapértékeink meghatározzák és megkülönböztetik a DXC Technology teljesítményét és hírnevét.

Üzletviteli szabályzat – A DXC Üzletviteli szabályzata állandó elvárásokat és kötelezettségvállalásokat állít, melyeket a vállalatért, egymásért, ügyfeleinkért, részvényeseinkért és a közösségekért vállalunk, ahol élünk és üzletvitelt folytatunk. Az Üzletviteli szabályzat egyaránt vonatkozik mindenkire, aki a vállalatnál, a vállalattal vagy a vállalat érdekében dolgozik.

SpeakUp! – A DXC alapértékei és Üzletviteli szabályzata egyértelmű elvárásokat állít az alkalmazottakkal szemben, szükség szerinti tanácsadás és kötelezettségszegés jelentése mellett. A szabályzat egyértelműen kijelenti, hogy lehetőség van kérdések feltételére és kötelezettségszegések jelentésére megtorlás nélkül. A SpeakUp! program lehetőséget nyújt nyitott, bizalmas és – amennyiben a törvény engedi – névtelen csatornákon való kérdések feltételére és aggodalomra okot adó tevékenységek jelentésére:

 • Bármely közvetlen vagy magasabb szinten lévő menedzsernél,
 • A Humán Erőforrás vezetőnél vagy a DXC HR szervezetének tagjánál,
 • A jogtanácsosnál vagy a DXC jogi osztályának bármely tagjánál,
 • Az etikus üzletmenetért vagy a megfelelősségért felelős vezetőnél vagy az Etikai és Megfelelősségi Iroda bármely tagjánál,
 • Belső audit során vagy vállalati biztonságért felelős csoportnál vagy személynél,
 • OpenLine vonalon, mely a DXC folyamatosan rendelkezésre álló, bizalmas, anonim, díjmentes és web-alapú tanácsadó és bejelentő csatornája.

A DXC Technology egy valódi globális vállalat: Munkatársaink több mint 70 országban élnek, több nyelvet beszélnek és a világ szinte minden kontinenséről származó ügyfelekkel dolgoznak együtt.

Hiszünk az egyenlőségben. Embereink egyedisége adja a mi páratlanságunkat. Befogadó kultúránk erősíti eredményeinket, és együtt a világ leginnovatívabb technológiáit vezetjük be.

A DXC elhivatott a biztonságos munkakörülmények biztosítása mellett, dedikált programok segítségével védjük munkatársaink, ügyfeleink, partnereink és látogatóink egészségét, biztonságát és jóllétét. Számos kulcsfontosságú központunk rendelkezik az Occupational Health & Safety Management System OHSAS18001 specifikációval. A DXC Környezetvédelmi, egészségügyi és biztonsági programja (EH&S) biztosítja a regionális egészségügyi és biztonsági előírásoknak való megfelelést, valamint a legjobb gyakorlatok alkalmazását a munkahelyi balesetek minimalizálására és egy biztonságos munkahelyi környezet kialakítására a DXC munkatársainak és harmadik felek számára. Kijelölésre kerültek a biztonsági menedzserek és regionális EH&S képviselők, akik megalapozzák és fenntartják a helyi és regionális egészségügyi és biztonsági előírások betartását.

Ezen felül, minden munkatárs kötelezettsége, hogy tisztában legyen a DXC egészségügyi és biztonsági előírásaival, hogy jelentse a nem biztonságos gyakorlatokat, berendezéseket és körülményeket a menedzsment számára.

Karrier DXC Technology állások

Kapcsolat

Simon Krisztina

E-mail cím: krisztina.simon@dxc.com
Telefonszám:

DXC Technology

E-mail Cím: hungary.comms@dxc.com
Telefonszám: +3612798000
Weboldal: www.dxc.technology
Facebook: facebook.com/dxchungary/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/16198010/

DXC Technology (Enterprise Services Magyarország Kft.)

Budapest

Útvonaltervezés

DXC Technology (Enterprise Services Magyarország Kft.)

Vasvár

Útvonaltervezés

DXC Technology (Enterprise Services Magyarország Kft.)

Rábahídvég

Útvonaltervezés

DXC Technology (Enterprise Services Magyarország Kft.)

Miskolc

Útvonaltervezés

DXC Technology (Enterprise Services Magyarország Kft.)

Debrecen

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok

Egyéb üzleti alkalmazások