Bemutatkozás

A Deloitte a világ egyik vezető üzleti tanácsadó cége, kulcstevékenységünk a könyvvizsgálat, adótanácsadás és üzleti tanácsadás, de ügyvédi irodánkkal, kiberbiztonsági központunkkal partnereink még teljesebb kiszolgálását is lehetővé tesszük.

Nem vagyunk klasszikus informatikai cég, ennek ellenére IT szakemberek számára is izgalmas karrierlehetőségeket kínálunk többek között a következő területeken: adatelemzés és big data, IT audit, kiberbiztonság, üzletviteli technológia-fejlesztés.

A Deloitte Technológia, média és telekommunikáció (TMT) csoportja kiváló szakemberek gárdáját fogja egybe, akik szaktértelmükkel folyamatosan segítik a különféle szerkezetű és méretű vállalatok eligazodását a digitális világban.

Célunk, hogy hatással legyünk a jövőre.

A Deloitte-ot egy cél vezérli: az, hogy maradandó értéket teremtsen.

Napról napra azon munkálkodunk, ami a legfontosabb – mind az ügyfeleink, mind a munkatársaink, mind pedig a társadalom számára.

Ügyfeleinknek egyedi szolgáltatásokat nyújtunk, melyek során innovatív megoldásokat kínálunk, komplex problémákat oldunk meg, és biztosítjuk a fenntartható fejlődést.

Tehetséges szakembereinket arra ösztönözzük, hogy kiemelkedő értéket közvetítsenek ügyfeleink felé, cserébe pedig páratlan karrierlehetőséget, valamint befogadó és együttműködésen alapuló vállalati kultúrát kínálunk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi szerepvállalásra, emellett erősítjük a piac iránti bizalmat, öregbítjük a szakma hírnevét és támogatjuk a közösségeket.

Tisztesség, kiemelkedő értékteremtés az ügyfelek számára, egymás iránti elkötelezettség és a kulturális sokféleség ereje – ezek azok a közös értékeink, amelyek által vezérelve valódi, maradandó hatással vagyunk a jövőre.

A Deloitte az emberek és a vállalati kultúra miatt jó munkahely. Minden ember egyedi, és ezt mi értékeljük – a legjobbak és legokosabbak dolgoznak nálunk, akik büszkék a saját és mások sikereire. Vállalati kultúránk kulcsszavai az elfogadás, együttműködés, magas teljesítmény és lehetőség.

Aktualitások és hírek

2018-07-04

IT szakmák a színfalak mögött: Mit csinál az informatikai biztonsági szakértő?

A múlt héten írtunk arról, hogy mit csinál egy gazdasági informatikus, a mai cikkünkben pedig az informatikai biztonsági szakértő szakmáról […]

Sikerek és tervek

A Deloitte Touche Tohmatsu Limited a világ egyik legnagyobb szakmai szolgáltató szervezete, melynek tagvállalatai és azok leányvállalatai – közel 225 000 munkatárs szellemi tőkéjére támaszkodva – magas színvonalú könyvvizsgálati, tanácsadási valamint adótanácsadási, vállalati kockázati és jogi szolgáltatások széles skáláját kínálják ügyfeleik számára.

A globális hálózat 2015-ös árbevétele 35,2 milliárd USD.

A Deloitte-ot egy cél vezérli: az, hogy maradandó értéket teremtsen. Ez a közös cél meghatározza identitásunkat, segít átvészelni a mindennapok nehézségeit, és összeköt bennünket. Ez a közös cél ad okot a piaci jelenlétünkre.

HR

A Deloitte az emberek és a vállalati kultúra miatt jó munkahely. Minden ember egyedi, és ezt mi értékeljük – a legjobbak és legokosabbak dolgoznak nálunk, akik büszkék a saját és mások sikereire. Vállalati kultúránk kulcsszavai az elfogadás, együttműködés, magas teljesítmény és lehetőség.

Az előrelépés nem csak egy-két lépcsőt jelent: a Deloitte Magyarország cégtulajdonosainak 80%-a pályakezdőként nálunk indította a karrierjét.

Vállalatunk sikerét és szolgáltatásaink értékét legnagyobb mértékben munkavállalóink tudása, szakmai felkészültsége határozza meg. A Deloitte elsődleges érdeke és célja, hogy a partnerek, vezetők és munkavállalók számára a legmegfelelőbb és az elérhető legjobb fejlődési és tanulási lehetőségeket biztosítsa. Vállalatunk a munkavállalók karrierépítését és folyamatos szakmai fejlesztését befektetésnek tekinti, hiszen így tudnak saját szakterületükön folyamatosan az élvonalban maradni.

Jól megalapozott teljesítményértékelési rendszerünk a hatékony és sikeres működésünk mozgatórugója.

Kollégáinknak folyamatos visszajelzést biztosítunk, a személyes counseling rendszer pedig mindenkit biztosít arról, hogy soha ne maradjon egyedül, ha akadályba ütközne.

A teljesítményértékelési rendszer éves periódussal működik.

Karrier Deloitte Hungary állások

Kapcsolat

Vida Gábor

E-mail cím: gvida@deloittece.com
Telefonszám:

Deloitte Hungary

1068 Budapest Dózsa György út 84/c

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok