Iparág/szektor
IT részleg mérete
Kiemelt technológiák és módszertanok
Elhelyezkedés
Tevékenység
Munkavégzéshez szükséges nyelv

Bemutatkozás

A Cognizant Technology Solutions Hungary üzleti és technológiai szolgáltatásokat nyújtó amerikai-indiai cég hazai leányvállalata. Globális, dinamikusan fejlődő és multinacionális IT anyavállalattal, ami erős változásmenedzsment képességének köszönhetően hatékony választ képes adni ügyfelei digitalizációval kapcsolatos szakmai kihívásaira. A Cognizant szerepel a „Forbes Top 100 Digital Companies” listáján.

A világ leginnovatívabb informatikai platformjainak tanácsadójaként feladatunk ügyfeleink digitális átállásának támogatása és az IT megoldások komplex implementálása. Az igényspecifikációtól kezdve az architektúra megalkotásán, a megoldástervezésen, fejlesztésen és tervezésen keresztül, egészen a tesztelésig, betanításig és alkalmazásüzemeltetésig. Service Desk szolgáltatásaink közel 30 nyelven érhetők el.

Magyarországon 1000 magasan kvalifikált munkavállalót foglalkoztatunk, akik nem csupán szolgáltatást végeznek, hanem ügyfeleink nemzetközi csapataiba integrálódva válnak részeseivé a globális folyamatoknak.

A Cognizant egy amerikai nagyvállalat belső IT részlegeként jött létre, mint leányvállalat 1994-ben. Az anyavállalattal való sikeres együttműködésen felbuzdulva kezdtük el később a külső cégek informatikai és technológiai tanácsadását. Számukra outsourcing tevékenységen keresztül adjuk át a korábban megszerzett tudást és tapasztalatot.

2008-ban nyitott meg budapesti irodánk, amikor egy elismert nemzetközi gyógyszergyár kiszervezte a klinikai kutatások adatmenedzsment folyamatát a Cognizant számára. Büszkék vagyunk rá, hogy e üzletágunk azóta is kiválóan működik.

Vállalatunk életében egyre inkább fókuszba kerül a komplett digitális átállások támogatása és előzetes prognózisaink szerint ez a trend a jövőben is erősödni fog.

Úgy véljük a globális folyamatokban egyre nagyobb teret fog nyerni az automatizálás, a felhőalapú szolgáltatásokban rejlő lehetőségek kiaknázása és a kiberbiztonság kérdése, így versenyképességünk megőrzésének érdekében a fenti területekre kiemelt figyelmet szeretnénk fordítani a jövőben.

A globális folyamatokat nem csupán követjük, hanem gyakran aktívan részt is veszünk az életre hívásukban. Sok esetben fordul elő, hogy már akkor dolgozunk egy diszruptív technológia fejlesztésének implementációján, mielőtt azt megismerné a nyilvánosság.

Ultramodern IX. kerületi irodánkban napi kapcsolatban vagyunk nemzetközi ügyfeleinkkel, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a nemzetközi világgazdasági folyamatok pozitív és negatív hatásai is rögtön érezhetőek a munkánk során. A Cognizant ereje abban rejlik, hogy híresen jól képes reagálni a szakmai kihívásokra és a világ változásaira.

Elsősorban kiváló IT képességgel rendelkező programozókat és angolul folyékonyan beszélő munkatársakat keresünk, akik esetében egyre nagyobb előnyt jelent a üzleti affinitás is.

A közösséget, tudásmegosztást támogató, multikulturális közegben jól működő csapat kiépítése és hosszú távú megtartása a célunk Budapesten, melynek tagjait az élet minden területén támogatni szeretnénk a fejlődésben.

Aktualitások és hírek

2020-02-17

Hogyan segítenek a külső szakértő cégek a digitális transzformációban?

A Statista mérései szerint globálisan 2000 és 2019 között a vállalatok 92,5 billiárd USD értékben bíztak meg külső szakértő cégeket […]

Sikerek és tervek

HR

Munkatársaink döntő többsége diplomás és változatos nyelvi és egyéb kompetenciákkal bírnak. Érettebb gondolkodású emberek, akik képesek a gazdasági változások okozta kihívásokat menedzselni és ebben példát mutatni az ügyfelek és új belépők számára is. Kollégáink nemcsak szakmailag, hanem a magánéletben is szeretnek önzetlenül segíteni másoknak (volunteer tevékenység).

A budapesti iroda dolgozóinak 72 százaléka magyar anyanyelvű, 3 százaléka indiai, 24 százaléka pedig 50-féle egyéb országból érkezett külföldi szakember, akiknél a közös nyelvet a technológia és az angol jelenti. A kifejezetten IT szaktudással foglalkozó kollégák aránya 10 százalék, ami egy 100 fős csoportot jelent.

A Cognizant fejlesztőjeként az első naptól kezdve bekapcsolódhatsz a világ körforgásába és ez nálunk nem csupán egy jól csengő szlogen. Napi szinten fogsz részt venni nemzetközi konferenciabeszélgetéseken, ahol akár a világ legismertebb cégeinek képviselőivel is kapcsolatba léphetsz, ha bizonyítottad szakmai rátermettségedet az ügyfelek számára.

Megismerkedsz majd a legújabb technológiákkal, amelyek kapcsán generalista és specialista jellegű tudás is szerezhetsz. A magas ügyfélelégedettség miatt a legtöbb esetben fix ügyfelekkel fogsz dolgozni, így teljesen integrálódni tudsz majd a projektekbe.

A jelentkezés után egy izgalmas nemzetközi interjú vár rád, ahol a technológiai tudásodat, megszerzett képességeidet és csapatba való integrációd lehetőségét fogjuk felmérni.

A Cognizant Akadémia folyamatosan támogatni fogja a fejlődésedet, legyen szó szakmai vagy egyéb képességek megszerzéséről. Olyan nemzetközileg is elismert tananyagokhoz kaphatsz hozzáférést, mint például a Harvard vagy Stanford University online képzései, vagy éppen az Udemy e-learning rendszere: nemzetközi kutatásokkal a robotika és data science témakörében. A fejlődésedet továbbá egy egyénileg kialakított karrierarchitektúra (képzés- és karriertervezés) is segíti.

Sőt, ha nyitott vagy rá, akár projekt alapú rövidebb külföldi utazások alkalmával is tapasztalatokat szerezhetsz vagy külföldön, más munkakörben is kipróbálhatod magadat, amelynek megszervezéséről egy belső mozgásokat menedzselő csapat gondoskodik.

Karrier Cognizant Hungary állások

Kapcsolat

Nyárádi Ágnes

E-mail cím: agnes.nyaradi@cognizant.com
Telefonszám: +36 30 207 10 46

1095 Budapest Soroksári út 44.

Soroksári út 44.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok