Bemutatkozás

A Cellum átfogó mobilfizetési megoldásokat kínál partnereinek – többek között bankoknak, mobiltelefon-szolgáltatóknak, kereskedőknek, webáruházaknak, közlekedési vállalatoknak, közműcégeknek és állami szereplőknek.

A Cellum Európa egyik vezető nemzetközi mobiltárca-szolgáltatója. Portfóliójában partnerei által márkázható (white label), illetve modulként beépíthető (SDK-alapú), banki szintű biztonságot kínáló mobiltranzakciós megoldások találhatók. A cég PCI DSS 3.1 Level 1 megfelelési tanúsítvánnyal rendelkezik, amit a régió mobilfizetéssel foglalkozó cégei közül elsőként szerzett meg, így megfelel a legnagyobb nemzetközi kártyatársaságok legfontosabb biztonsági szabványának.

A cégcsoport már másfél évtizede dolgozik a világ élvonalában, nemzetközi viszonylatban is meghatározó tapasztalatokat szerezve. Ügyfelei között számos pénzintézet, telekommunikációs szolgáltató, kormányzati szereplő és kereskedelemmel foglalkozó vállalat található.

Cégcsoportunk története 2000-ben kezdődött, eleinte SIM-alapú megoldásokat készítettünk. 2005-ben mi fejlesztettük ki a magyarországi mobilszolgáltatók carrier billing rendszerét, ami a fogyasztók felé MobilVásárlás néven került bevezetésre.

A vállalatcsoportunk nagyszabású nemzetközi terjeszkedésbe kezdett 2011-ben, több leányvállalatot alapítottunk Európában, Észak-Amerikában és Ázsiában is. Szintén ebben az évben mutattuk be okostelefon-alapú mobiltárcánkat, ami Magyarországon elsőként MasterCard Mobile néven került bevezetésre. Később hasonló mobiltárcákat szállítottunk az Erste Bank, OTP Bank és a Telenor számára, illetve külföldi országokban is folyamatosan terjeszkedünk.

A Cellum hisz abban, hogy mobiltechnológai innovációival az egész világon egyre több és több ember számára teheti biztonságosabbá és kényelmesebbé a hétköznapokat. Célunk az elektronikus fizetési szolgáltatások mindenki számára elérhetővé tétele, a mobilfizetési megoldások népszerűsítése és a készpénzmentesítés elősegítése.

A Cellum kisméretű, családias hangulatú cégként kezdte, és másfél évtized után is igyekszünk megőrizni ezt a startup-jellegű légkört. Nyitott, barátságos, közvetlen környezetet tartunk fenn, mert így könnyebben áramlanak az ötletek, jobban megy az innováció.

Rendszeresen tartunk csapatépítő programokat, pl. sportolás, kirándulás, bowling, stb. Képeket a mindennapjainkból az Instagramon találsz.

A nemzetközi terjeszkedésünk ellenére igyekszünk Magyarországon tartani a tudásintenzív állásokat, munkatársaink hűségét nagyra értékeljük.

Munkánk egymás kölcsönös tiszteletére épül. Hiszünk a munkahelyi egyenlőségben, ennek érdekében vállalásokat tettünk. 2013-ban pedig az elsők között csatlakoztunk a Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez.

Sikerek és tervek

2005: közvetlen mobilszolgáltatói számlázásra épülő rendszer (MobilVásárlás) kifejlesztése

2010: Fradi szurkolói kártya implementációja

2011: 4 millió dolláros tőkebevonás, MasterCard Mobile bevezetése

2012: mobiltárca bevezetése Bulgáriában

2014: újabb mobiltárcák bevezetése Magyarországon és Thaiföldön, amerikai leányvállalat alapítása

2015: SDK-alapú termék bevezetése, leányvállalat Szingapúrban, MasterPass rendszer bevezetése Magyarországon

Részletesebben lásd a honlapunkon.

2014: Figyelő – Legjobb startupok, 3. hely

2015: Citi Mobile Challenge – PwC Innovation Award

2016: ITBusiness Awards – különdíj

Részletesebben lásd a honlapunkon.

Új technológiák beépítése a meglévő háttérrendszerbe, EMV tokenizáció bevezetése, HCE-alapú érintésmentes fizetés, hűségprogramok kiterjesztése mobiltelefonra, új mobiltárcák indítása és agresszív terjeszkedés Délkelet-Ázsiában.

HR

Nálunk a szakma “nagy öregei” is fiatalok, a közép-korosztály 6-8 éves komoly szakmai tapasztalattal bír, a fiatalok pedig azonnal kapnak lehetőséget a mélyvízben úszásra, így hamar beleérnek a csapatba, de valamennyiünkre a folyamatos tanulás jellemző leginkább.

Cégünk Európa egyik vezető nemzetközi mobiltárca-szolgáltatójaként olyan nemzetközi szinten is élenjáró termékek fejlesztésével foglalkozik, amely egyedi, a munkaerőpiacon komoly értéknek számító tudást igényel és értékes tapasztalatot ad munkatársai számára.

Élő, magas színvonalú munkát igénylő projekteken nap mint nap mélyítheted a tudásodat, specialistává válhatsz. DevOps megközelítésben dolgozunk, így folyamatosan rálátsz, megérted más területek munkáját is, élő része vagy a teljes értékteremtő folyamatnak.

A junior kollégákat mentoráljuk, rendszeres belső képzéseket tartunk és a külsős szakmai konferenciákon, képzéseken való részvételt támogatjuk.

Lelkes, tanulni vágyó szakmai munkájukra igényes munkatársakkal szeretünk dolgozni. Évente kétszer a szakmai vezetők értékelik a teljesítményedet és közösen új egyéni célokat, elérendő szinteket határozunk meg a kollégákkal.

  • Nem a fióknak dolgozunk, amit mi csinálunk, azt tényleg sokan ismerik, használják, havi 2 millió mobilfizetési tranzakció fut rendszereinken
  • Fitten tartjuk és folyamatosan eddzük szakmai tudásodat
  • Komoly támogatást kapsz a kollégáktól, szoros együttműködésben dolgozhatsz több terület képviselőivel
  • Vidám, szabadidejében is összejáró csapatban, jó környezetben dolgozhatsz, gyakran sportolunk, társasozunk együtt, évente több csapatépítő rendezvényt szervezünk
  • Fontosnak tartjuk a szakmai fejlődésedet, és abban, amiben Te vagy a legprofibb, Te is képezheted a többieket
  • Versenyképes bérrel, rugalmas munkavégzési lehetőségekkel várunk
  • Nemzetközi terjeszkedésünk szakmai kitekintést és lehetőségeket adhat Neked is

Karrier Cellum Group állások

 

Kapcsolat

Pápai Edit

E-mail cím: edit.papai@cellum.com
Telefonszám: +36-20-938-5251

Cellum Group

E-mail Cím: contact@cellum.com
Telefonszám: +36-23-814-633
Weboldal: http://cellum.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/cellumgroup/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/cellumgroup

Cellum Group

Budapest - VII. kerület

Útvonaltervezés

Cellum Group

Budaörs

Útvonaltervezés

Cellum Group

Szeged

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok