Iparág/szektor
IT részleg mérete
Kiemelt technológiák és módszertanok
Elhelyezkedés
Munkavégzéshez szükséges nyelv

Bemutatkozás

Az AutSoft, a hazai technológiai szektor elismert szoftverfejlesztő vállalataként a fenntartható digitális jövő építésén dolgozik. Kiemelkedő szaktudású munkatársakkal innovatív alkalmazásokat és technológiai megoldásokat alkotnak.

Az AutSoft 2011-ben a Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék (BME AUT) tudásbázisán jött létre.

2019 óta Zrt-ként működik, jelenleg 150 munkatársat foglalkoztat.

A szoftverfejlesztő munkatársak programokat készítenek saját know-how-ra alapozva és megrendelésre alkotnak alkalmazásokat, valamint konzultánsként segítenek például teljesítményproblémák leküzdésében, kódminőség-vizsgálatban, biztonsági problémák megoldásában.

Az AutSoft ügyfélkörét tekintve a kis- és középvállalatoknak, valamint a nagyvállalatoknak is szolgáltat, továbbá kiemelt szoftverfejlesztő partnerként van jelen főként a pénzügy, a gyártó és egyéb további iparágakban.

Az egyedülálló szoftverfejlesztési szolgáltatásokkal és kiemelkedő kutatási háttérrel rendelkező AutSoft Zrt. középtávú céljai között szerepel a külföldi piaci jelenlét növelése, valamint a saját termékfejlesztés és termékértékesítés megerősítése.

Az AutSoft elkötelezett támogatója a magyar informatika oktatás minőségének fejlesztésének és az informatikát érintő szakmák népszerűsítésének.

Sikerek és tervek

Az AutSoft eddigi működését is az ügyféligények minél pontosabb megismerésére és hatékony kiszolgálására optimalizálta. A 2020-ban megszerzett ISO27001-es információbiztonsági tanúsítvány mellett az ISO9001-es tanúsítvány megerősítette, hogy a cég mindezt elkötelezetten magas minőségi színvonalon teszi.

A tanúsítvány megszerzése igazolja, hogy az AutSoft megfelel a nemzetközi minőségirányítási követelményeknek. Jól definiált, összefüggő és mérhető folyamatok mentén működik, melyek egy összefüggő és irányítható rendszert alkotnak. A cég hatékony és tudatos tervezés alapján határozza és valósítja meg céljait, figyelembe véve és kezelve a kockázatokat is.

HR

A kollégák kompetencia-alapú divíziókban, csoportvezetők vezetésével dolgoznak a mindennapok során. Az ún. Chapter meetingeken hasznos, naprakész ismereteket tudnak szerezni, illetve rálátást nyerhetnek a társterületek működésére és részt vehetnek egyedi innovációs megoldások kialakításában.

A BME Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszékének legjobb hallgatói kapnak lehetőséget gyakornokként az AutSoftnál. A BME AUT arról közismert, hogy a legjobb informatikusokat képezi Magyarországon, a mobilfejlesztések színvonalában pedig kiemelkedő és egyedülálló, hiszen ott már a múlt század, pontosan 1998 óta folyik ilyen jellegű oktatás. A BME és az AutSoft közötti átjárás éppen ezek miatt garanciája annak, hogy a cég minőségi munkát vár el dolgozóitól és minőségi munkát ad ki kezei közül a megrendelőinek.

Kiváló munkatársaiban testesül meg a cég szellemi tőkéje, és ez egyben a minőségi munka garanciája.

Cégen belül van átjárás az egyes pozíciók között. Azok, akik vezetővé akarnak válni, akkor tehetik meg ezt, ha alkalmasnak találtatnak a kiszemelt feladatkör betöltésére.

  • Izgalmas projektek és feladatok
  • Rugalmas munkarend
  • Otthoni munkavégzés
  • Legújabb technológiák
  • Csapatépítés, sportesemények
  • Pihiszoba, PS és csocsó
  • Gyümölcsnapok
  • Modern üzleti környezet

Karrier AutSoft állások

Aktuális állásajánlataink itt érhetők el.

Kapcsolat

Sára Anna

E-mail cím: sara.anna@autsoft.hu
Telefonszám: +36 70 428 5317

AutSoft

E-mail Cím: info@autsoft.hu
Telefonszám: +36709073300
Weboldal: https://www.autsoft.net/
Facebook: https://www.facebook.com/autsoftltd/

AutSoft

1117 Budapest, Gábor Dénes utca 4.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok