Bemutatkozás

Az Audi Hungaria Zrt. az 1993-as alapítása óta Magyarország és a kelet-közép-európai régió egyik meghatározó vállalatává fejlődött. A világ legnagyobb motorgyára mellett egy teljes gyártási folyamatot lefedő járműgyár is működik Győrben. A gyártás mellett 2001 óta rendelkezünk műszaki fejlesztéssel is, ahol szakembereink a járműhajtás- és a járműfejlesztés területeken high-tech körülmények között fejleszthetik prémium termékeink minőségét. Munkatársi létszámunk ma meghaladja a 11 500 főt.

Az Audi Hungaria Zrt. az 1993-as alapítása óta Magyarország és a kelet-közép-európai régió egyik meghatározó vállalatává fejlődött. A világ legnagyobb motorgyára mellett egy teljes gyártási folyamatot lefedő járműgyár is működik Győrben. A gyártás mellett 2001 óta rendelkezünk műszaki fejlesztéssel is, ahol szakembereink a járműhajtás- és a járműfejlesztés területeken high-tech körülmények között fejleszthetik prémium termékeink minőségét. Munkatársaink létszáma ma meghaladja a 11 500 főt. https://audi.hu/hu/profil/

A fiatal szakemberek az Audi Hungariánál nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is megismerkedhetnek az új technológiákkal. Vonzó bérek és munkakörülmények mellett személyes és szakmai fejlődési utakat, nyelvtanulási lehetőségeket kínál a vállalat, de a munkatársak a konszern világszerte működő járműgyáraiban is kipróbálhatják magukat.  Az Audi Hungaria szerves részeként működő Információmenedzsment felel az üzleti folyamatokat támogató IT megoldások bevezetéséért, és azok stabil, minőségi működéséért.

Az Információmenedzsmenten belül működő, a Motorgyártást támogató osztály feladata a különböző megoldások tervezése, fejlesztése és bevezetése, az egyes szakterületek szakmai támogatása és a különböző motorgyári rendszerek, alkalmazások üzemeltetése. Fókuszban a jövőbe mutató moduláris termelés támogatása áll, mely az újonnan épülő elektromotor gyárban valósul meg.

1993-as alapításunk óta mi lettünk:

A világ legnagyobb motorgyára

Az Audi TT bölcsője és az A3 modellek hazája

Az egyetlen magyarországi autógyár, ahol a gyártás mellett a műszaki fejlesztés is helyet kap

Olyan prémium termékek karosszéria gyártója, mint a Lamborghini Huracan

Hogy miként értük ezt el? (Vállalatunk története)

Az Audi Hungaria Zrt. fejlődése egy igazi sikertörténet. Különösen az elmúlt években történt jelentős előrelépés. Ez a vállalat következetes stratégiai irányultságának eredménye, amely az Audi Hungaria már meglévő, valamint az AUDI AG és a Volkswagen konszern stratégiáiból kiindulva került kialakításra. https://audi.hu/hu/profil/strategia-2020/

Sikerek és tervek

Az információmenedzsment küldetése a legjobb IT megoldások megteremtése az Audi Hungaria számára.  A következő kulcsszavak jellemzik részlegünket: Megbízható, biztonságos, innovatív, kompetens, költséghatékony

Stratégiánk kiemelt témái jelenleg a legmagasabb rendelkezésre állás és teljesítmény biztosítása a lehető legnagyobb IT biztonság elérése  mellett, illetve egyre több innovatív Industry 4.0 megoldás alkalmazása.

Az Audi Hungaria Motor Kft. a hazai motor és járműgyártásban elért sikerei mellett fontos, hogy az IT szegmensben  az Audi Hungaria a VW-Konszern legrugalmasabb és leggazdaságosabb telephelye. Célunk, hogy az IT TOP-darabár (IT költségek/autó vagy motor) továbbra is az Audi Hungarianál legyen a legalacsonyabb, és ezzel biztosítsuk vállalatunk sikerességét.

HR

A fiatal szakemberek az Audi Hungariánál nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is megismerkedhetnek az új technológiákkal. Vonzó bérek és munkakörülmények mellett személyes és szakmai fejlődési utakat, nyelvtanulási lehetőségeket kínál a vállalat, de a munkatársak a konszern világszerte működő járműgyáraiban is kipróbálhatják magukat.  Az Audi Hungaria szerves részeként működő Információmenedzsment felel az üzleti folyamatokat támogató IT megoldások bevezetéséért és azok stabil, minőségi működéséért.

Az Audi Hungariánál dolgozó IT szakemberek azt értékelik leginkább, hogy egy startuphoz képest más dimenziókban gondolkodhatnak. Komplex kihívások, változatosság, rendszerszemléletű feladatok várják őket. Előnynek élik meg azt is, hogy a munkavégzés helye Budapest helyett Győr, egy élhető város, ahol a kollégák a szabadidejüket is szívesen töltik együtt, mert a nagyvállalati technológia és high-tech munkakörnyezet barátságos hangulatot, jó társaságot „takar”.

Az Audi Hungaria számos karrierlehetőséget kínál az elhivatott, céltudatos és kiemelkedő szaktudással rendelkező munkatársainak. A fejlődés lehetséges irányai az egyéni kompetenciáktól függenek. A vezetői ambíciókkal rendelkező, felelősségteljes kollégáknak szól a belső vezetői-utánpótlás programunk.

Az igazi szakmai elmélyülésre a specialista munkakör nyújt lehetőséget. A stratégiai jelentőségű szakterületek jelölik ki a meglévő kollégák közül azokat a magas tanulási hajlandósággal rendelkező munkatársakat, akik a külső munkaerőpiacról nehezen megszerezhető tudással rendelkeznek. A specialisták feladata többek közt a konszernen belüli trendek, technológiák elsajátítása és adaptálása az Audi Hungaria irányába.

Munkatársaink számára lehetőséget biztosítunk vállalaton belüli új karrier utak kipróbálására.

Szakmai és nem szakmai továbbképzések:

Lehetőséget biztosítunk kollégáink számára a szakmai és nem szakmai továbbképzéseken, valamint nyelvi képzéseken való részvételre. Szervezeti egységünk, az Audi Akademie Hungaria, számos területen támogatja a munkatársak fejlődését. Bővebb információ: www.audi-akademie.hu/hu/

Az évente kétszer történő személyes teljesítményértékelés során kerülnek meghatározásra munkatársaink személyes és területi céljai, illetve. ekkor történik meg az előző féléves eredmények kiértékelése.

High-tech munkakörnyezet, prémium termékek – munkatársainknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy ötleteikkel könnyebbé, hatékonyabbá tegyék mindennapi munkájukat, munkakörnyezetüket pedig igyekszünk egyszerre inspirálóvá és biztonságossá tenni. A Győrben gyártott motorok, autók világszintű elismertsége közös öröm számunkra.

Ahhoz, hogy a legjobbak lehessünk, kiváló munkahelyeket kellett felépítenünk:

  • Progresszív filozófia
  • Magas technikai színvonalú irodák
  • Kreativitást serkentő környezet
  • Korszerű és ergonomikus berendezések

A vállalati munkakörnyezet egyik fontos eleme a gyár területén a megfelelő étkezési ellátás biztosítása, melyet munkatársaink kedvező árakon vehetnek igénybe.

Karrier Audi Hungaria Zrt. állások

Legfrissebb állásajánlataink itt érhetőek el!

Kapcsolat

E-mail cím:
Telefonszám:

Audi Hungaria Zrt.

9027 Győr, Audi Hungaria u. 1.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok

Előregisztráció!