Bemutatkozás

Az Audi Hungaria Zrt. az 1993-as alapítása óta Magyarország és a kelet-közép-európai régió egyik meghatározó vállalatává fejlődött. A motor- és a járműgyártás mellett a vállalat szerves részét képezi a műszaki fejlesztés, ahol szakembereink a járműhajtás- és járműfejlesztés területeken high-tech körülmények között fejleszthetik prémium termékeink minőségét. Mindemellett a gyár fontos részét képezi a szerszámgyár, a logisztika, a minőségbiztosítás és fontos szerepet kap a környezetvédelem is.  Munkatársi létszámunk ma meghaladja a 13 000 főt.

A győri Audi Hungaria Zrt. az 1993-as alapítása óta Magyarország és a kelet-közép-európai régió egyik meghatározó vállalatává fejlődött. A motor- és a járműgyártás mellett a vállalat szerves részét képezi a műszaki fejlesztés, ahol szakembereink a járműhajtás- és járműfejlesztés területeken high-tech körülmények között fejleszthetik prémium termékeink minőségét. Munkatársi létszámunk 2019-ben meghaladja a 13 000 főt.

A fiatal szakemberek az Audi Hungariánál nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is megismerkedhetnek az új technológiákkal. Vonzó bérek és munkakörülmények mellett személyes és szakmai fejlődési utakat, nyelvtanulási lehetőségeket kínál a vállalat, de a munkatársak a konszern világszerte működő járműgyáraiban is kipróbálhatják magukat.  Az Audi Hungaria szerves részeként működő Információmenedzsment felel az üzleti folyamatokat támogató IT megoldások bevezetéséért, és azok stabil, minőségi működéséért.

Az Információmenedzsmenten belül működő, a Motorgyártást támogató osztály feladata a különböző megoldások tervezése, fejlesztése és bevezetése, az egyes szakterületek szakmai támogatása és a különböző motorgyári rendszerek, alkalmazások üzemeltetése. Fókuszban a jövőbe mutató moduláris termelés támogatása áll, mely a 2018-ban elindult elektromotor gyárban valósul meg.

Az 1993-as alapításunk óta mi lettünk:

– Az Audi TT bölcsője valamint további prémiumkategóriás modellek gyártója (Audi Q3, A3 Limousine),

-Az egyetlen magyarországi autógyár, ahol a gyártás mellett a műszaki fejlesztés is helyet kap

-Olyan luxus modellek karosszériaelemeinek gyártója, mint a Lamborghini Huracan

Hogy miként értük ezt el? (Vállalatunk története)

Az Audi Hungaria Zrt. fejlődése egy igazi sikertörténet. Különösen az elmúlt években történt jelentős előrelépés. Ez a vállalat következetes stratégiai irányultságának eredménye, amely az Audi Hungaria már meglévő, valamint az AUDI AG és a Volkswagen konszern stratégiáiból kiindulva került kialakításra. https://audi.hu/hu/profil/strategia-2020/

Aktualitások és hírek

2021-05-06

„Az egyetemi padokból egy másik iskolába kerültem.” – Gyártáskritikus alkalmazások üzemeltetése az Audi Hungariánál

Az Audi Hungaria győri telephelyén nem gördülne le prémium minőségben napi 750 autó a gyártósorról, ha nem lenne biztosítva az […]
2018-11-06

Jelentkezz Szolgáltatásfelelős mérnöknek az Audi Hungaria IT Security területére (X)

Az Audi Hungaria munkatársai többek között az IT biztonsági projektek és incidensek, a rizikómenedzsment, továbbá a gyártás területén működő IT-rendszerek […]
2018-09-28

Mérettesd meg magad – az Audi Hungariánál is! (x)

Az információmenedzsment munkatársai többek között az SAP rendszerek támogatásáért felelősek, valamint a vállalat szerves részeként felelnek a szakterületek stabil és […]

Sikerek és tervek

A vállalat szerves részeként működő Információmenedzsment felel az üzleti folyamatok szakterületeket felölelő stabil és minőségi működéséért. Munkatársaink ennek érdekében nap, mint nap a legmodernebb technológiák segítségével támogatják ügyfeleinket feladataik elvégzésében. Kitartóan törekszünk az aktuális megoldások optimalizálására és szolgáltatásaink folyamatos javítására ügyfeleink számára.

Stratégiánk kiemelt témái jelenleg a legmagasabb rendelkezésre állás és teljesítmény biztosítása a lehető legnagyobb IT biztonság elérése  mellett, illetve egyre több innovatív Industry 4.0 megoldás alkalmazása.

Az Audi Hungaria Zrt. a hazai motor és járműgyártásban elért sikerei mellett fontos, hogy az IT szegmensben  az Audi Hungaria a VW-Konszern legrugalmasabb és leggazdaságosabb telephelye. Célunk, hogy az IT TOP-darabár (IT költségek/autó vagy motor) továbbra is az Audi Hungariánál legyen a legalacsonyabb, és ezzel biztosítsuk vállalatunk sikerességét.

HR

A fiatal szakemberek az Audi Hungariánál nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is megismerkedhetnek az új technológiákkal. Vonzó bérek és munkakörülmények mellett a munka és magánélet egyensúlyának elérését biztosítja a vállalat. Személyes és a szakmai fejlődési lehetőségeket kínál a vállalat, valamint a munkatársak a konszern világszerte működő járműgyáraiban is kipróbálhatják magukat.

Az Audi Hungariánál dolgozó IT szakemberek azt értékelik leginkább, hogy egy startuphoz képest más dimenziókban gondolkodhatnak. Komplex kihívások, változatosság, rendszerszemléletű feladatok várják őket. Előnynek élik meg azt is, hogy a munkavégzés helye Budapest helyett Győr (munkatársak számára napi szinten igénybe vehető a főváros és a telephely között a shuttle buszjárat), mely egy élhető város, ahol a kollégák a szabadidejüket is szívesen töltik együtt, mert a nagyvállalati technológia és high-tech munkakörnyezet mellett fiatalos, barátságos hangulat jellemző a területre.

Az Audi Hungaria számos karrierlehetőséget kínál az elhivatott, céltudatos és kiemelkedő szaktudással rendelkező munkatársainak. A fejlődés lehetséges irányai az egyéni kompetenciáktól függenek. A vezetői ambíciókkal rendelkező, felelősségteljes kollégáknak szól a belső vezetői-utánpótlás programunk.

Az igazi szakmai elmélyülésre a specialista munkakör nyújt lehetőséget. A stratégiai jelentőségű szakterületek jelölik ki a meglévő kollégák közül azokat a magas tanulási hajlandósággal rendelkező munkatársakat, akik a külső munkaerőpiacról nehezen megszerezhető tudással rendelkeznek. A specialisták feladata többek közt a konszernen belüli trendek, technológiák elsajátítása és adaptálása az Audi Hungaria irányába.

Munkatársaink számára lehetőséget biztosítunk vállalaton belüli új karrier utak kipróbálására.

Szakmai és nem szakmai továbbképzések:

Lehetőséget biztosítunk kollégáink számára a szakmai és nem szakmai továbbképzéseken, valamint nyelvi képzéseken való részvételre. Szervezeti egységünk, az Audi Akademie Hungaria, számos területen támogatja a munkatársak fejlődését. Bővebb információ: www.audi-akademie.hu/hu/

Ahhoz, hogy a legjobbak lehessünk, kiváló munkahelyeket kellett felépítenünk:

  • Progresszív filozófia
  • Kreativitást serkentő környezet
  • Innovatív, high-tech eszközök
  • Otthoni munkavégzés, rugalmas munkaidő

A vállalati munkakörnyezet egyik fontos eleme a gyár területén a magas színvonalú étkezési ellátás biztosítása, melyet munkatársaink kedvező árakon, kényelmesen vehetnek igénybe.

Az évente kétszer történő személyes teljesítményértékelés során kerülnek meghatározásra munkatársaink személyes és területi céljai, illetve ekkor történik meg az előző féléves eredmények kiértékelése.

High-tech munkakörnyezet, prémium termékek – munkatársainknak lehetőséget biztosítunk arra, hogy ötleteikkel könnyebbé, hatékonyabbá tegyék mindennapi munkájukat, munkakörnyezetüket pedig igyekszünk egyszerre inspirálóvá és biztonságossá tenni. A Győrben gyártott motorok, autók világszintű elismertsége közös öröm számunkra.

Karrier Audi Hungaria Zrt. állások

Aktuális állásajánlataink itt érhetőek el!

Kapcsolat

E-mail cím:
Telefonszám:

Audi Hungaria Zrt.

E-mail Cím: karrier@audi.hu
Telefonszám: + 36 96 66 8888
Weboldal: https://audi.hu/hu/karrier/
Facebook: https://www.facebook.com/audikarrier
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10012716

Audi Hungaria Zrt.

9027 Győr, Audi Hungaria u. 1.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok