Bemutatkozás

Az okostelefon-korszak kezdete óta nyújtunk professzionális mobil fejlesztési- és tanácsadási szolgáltatásokat az ország legnagyobb vállalatainak, valamint amerikai, norvég és ausztrál ügyfeleknek egyaránt. Kizárólag a legmodernebb mobil technológiák alkalmazásával, valamint több mint 100 különböző teszt-készülékünk segítségével készítünk state-of-the-art mobil- és az azokhoz kapcsolódó szerver-oldali megoldásokat, mobil appokat. 70+ cross-platform fejlesztőnk tanácsadóinkkal karöltve desztillálják az eddig több, mint 120 sikeres projektünk tapasztalatát ügyfeleink számára. Egy agilis szoftverfejlesztési metodológia alkalmazásával transzparensen, rugalmasan és hatékonyan dolgozunk, és transzformáljuk ügyfeleinket saját iparáguk mobil-példaképévé.

Attrecto Vision: We nurture digital society

Mission:

1 Az Attrecto kiváló minőségű mobil fejlesztéseket szállít nemzetközi ügyfeleinek, akik szívesen térnek vissza az Attrecto-hoz és ajánlják azt másoknak.

2 A legújabb technológiák követésével, valamint kiemelkedő szakmai tudásával és ismeretei révén új és innovatív megoldásokat kínál ügyfeleinek, amiket a legmagasabb technológiai elvárásoknak megfelelően képes implementálni is az ügyfelek igényeinek megfelelően.

Attrecto értékek:

– Sikeresség

– Folyamatos fejlődés

– Szakmaiság

– Harmónia

– Következetesség

Sikerek és tervek

Folyamatos iOS és Android fejlesztés, valamint új technológiák üzleti értékének megtalálása mint Chatbot, Augmented Reality, Virtual Reality, Beacons, IoT eszközök.

HR

Cégünk büszke arra, hogy az innováció éllovasa lehet Magyarországon. Új technológiák megjelenése esetén törekszünk arra, hogy minél hamarabb megismerjük és felfedezzük, hogyan képviselhet értéket adott technológia üzleti szempontból.

Karrier Attrecto Zrt. állások

Kapcsolat

Csepi Mónika

E-mail cím: monika.csepi@attrecto.com
Telefonszám: +36706393518

Attrecto Zrt.

E-mail Cím: jobs@attrecto.com
Telefonszám: +36706393518
Weboldal: http://attrecto.com/
Facebook: https://www.facebook.com/attrecto
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/attrecto-innovations

Attrecto Zrt.

Budapest

Útvonaltervezés

Attrecto Zrt.

Győr, LEIER City Center "Arzenál Irodaház"

Útvonaltervezés

Attrecto Zrt.

9024 Győr, Wesselényi u. 6.

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok