Iparág/szektor
IT részleg mérete
Kiemelt technológiák és módszertanok
Munkavégzéshez szükséges nyelv

Bemutatkozás

Svájci minőség magyar spiritusszal megfűszerezve! Kiváló kollégáink Budapestről már több, mint 16 éve dolgoznak az AdNovum kötelékében azon, hogy ügyfeleink a legmagasabb minőségű szoftvereket vehessék át.

Az általunk készített szoftvereket valódi embereknek készítjük, akik a mindennapokban használhatják majd a munkánk eredményét. Legyen szó logisztikai szoftverről, vagy egy olyan alkalmazásról, amivel az ügyfelek egyszerűen tudnak egymásnak pénzt utalni egy kattintással, az AdNovum mindig a profizmusra és a gyakorlatiasságra hagyatkozva a leghatékonyabb és legmegbízhatóbb megoldásokra törekszik. Az általunk készített szoftvereket rengeteg ember használja világszerte, hiszen ezek általában nagy nemzetközi cégeknek készülnek, amelyek közül több a Fortune 500-as listán is megtalálható.

Webes és mobil technológiákra specializálódtunk, amely köré agilis módszertant építettünk, amely az iparági trendek és élen járó gyakorlatok alapján épül fel.

Sokszínű ügyfél-portfolióval találkozhatsz az AdNovum-nál, hiszen a ügyfeleink más-más iparágakból kerülnek ki. Ezeken a változatos projekteken pedig nemzetközi, határokon átívelő csapatok dolgoznak nálunk, akik projektektől függően más-más technológiákat használva segítik elő, hogy ügyfeleink digitális kihívásai köddé váljanak. Fontos leszögezni, hogy mindezt modern és bevált technológiák segítségével tesszük.

Emellett még ezeket érdemes rólunk tudnod:

 • vannak irodáink Svájcban, Magyarországon, Portugáliában, Vietnámban és Szingapúrban is, amelyek mind-mind tükrözik a sokszínűségünket, de mégis ugyannak az AdNovum családnak az egyenlő tagjai
 • munkatársaink több mint 70%-a rendelkezik szoftverfejlesztői háttérrel, sok esetben az üzleti elemzőink, projektvezetőink is rendelkeznek fejlesztői tapasztalattal
 • abban hiszünk, hogy a legjobb szoftverek akkor készülnek, ha a fejlesztőink a megfelelő munkakörnyezetben tudnak dolgozni, ehhez szükséges a jó csapatmunka, továbbá a nyugodt munkakörülmények is, ezért nem open office környezetben, hanem tágas és napfényes, 8-10 fős szobákban dolgozunk
 • fontosnak tartjuk a munka és magánélet egyensúlyát, így rugalmas munkaidőt biztosítunk munkatársainknak, valamint heti szinten több napos home office lehetőséget
 • nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai és személyes fejlődésre, lehetőséget biztosítunk új technológiák, projektek megismerésére

Büszkén mondhatjuk el, hogy az AdNovum több mint 30 éves múltjához 2004 óta tesz hozzá a budapesti csapatunk. Bár a strartup kategóriából indulásunk óta rég kinőttünk, sikerült megtartani azt a barátságos és együttműködésen alapuló közeget, amely ma is hosszú távú sikerünk egyik alapja. Építünk a sok éve létező ügyfélkörünkre, amit bővítünk is folyamatosan, hogy munkatársaink újabbnál újabb ügyfeleket kápráztassanak el azzal, hogy milyen nagyszerű eredményeket érünk el kultúránk és szakértelmünk segítségével.

Az évek folyamán világossá vált, hogy milyen cég is szeretnénk lenni. Számunkra a legfontosabb az, hogy minden munkavállalónk megtapasztalhassa, milyen, ha egy olyan környezetben dolgozik, ami a szakmai fejlődés, bizalom és csapatszellem oszlopaira épül:

 • Nem hiszünk a dress code vagy a klasszikus „9 to 5” munkaidő fogalmában, mert ezek nem adják meg a nálunk dolgozóknak a szabadságot vagy az érzetet, hogy bízunk bennük.
 • Az AdNovum-nál igyekszünk a lehető legrugalmasabban segíteni kollégáink terveinek megvalósulását, legyen szó az aktuális projektről, vagy a karriertervekről.
 • Nem csak a szakmai célok elérését biztosítjuk, hanem a támogató és dolgozóbarát közösséget is.

Igyekeztünk egy inspiráló irodai környezetet teremteni, viszont ez nem azt jelenti, hogy ne gondolánk azon kollégáinkra, akik igénylik a home office intézményét. Amikor mégis az irodából dolgozunk, különböző, a kényelmet és a zavartalan munkavégzést biztosító opciók állnak rendelkezésre:

 • csocsó, Xbox, kávé és tea, friss gyümölcs
 • pihenőtér könyvekkel
 • több kisebb és egy nagy konyha
 • on-site masszőri szolgáltatás

A csapatszellem és összetartás nagyon fontos elem a mindennapjainkban. Vannak betervezett fix programok, illetve dolgozók által felvetettek és megvalósítottak is:

 • szokásos céges nyaralás
 • az AdNovum születésnapja
 • közös karácsonyi party
 • projekt ünneplő pizzázások, közös koccintások
 • izgalmas céges kvíz estek vagy mozivetítések
 • Hacktoberfest keretében munka utáni közös kódoló

Számunkra nemcsak saját közösségünk, hanem a társadalommal szembeni felelősségvállalás is fontos. Több kezdeményezést indítottunk: általános iskolás csoportoknak tartott tematikus délutántól az állatmenhelyen tartott felújítási munkálatokig, és szeretnénk továbbra is az ilyen lehetőségekre időt biztosítani. Továbbá az “AdNovum Goes Green” programunkkal saját céges életterünkkel is igyekeztünk elmozdulni a környezettudatosság felé. A mindennapokban környezetbarát mosogatószerek, szelektív kukák, elem és használt telefongyűjtő is rendelkezésre állnak.

Aktualitások és hírek

2021-04-26

„Három hónap alatt többet tanulunk, mint az egyetemi évek alatt.” – A jó szakmai gyakorlat a sikeres informatikai pálya alapja

Ez utóbbiak közé tartozik a svájci hátterű, webes és mobil fejlesztésekkel foglalkozó AdNovum szakmai gyakorlat rendszere is, amely kiváló példája […]
2020-10-15

„Várakat építünk, nem falakat!” – milyen képességekkel kell rendelkeznie a jövő fejlesztőjének?

Milyen képességekkel kell rendelkeznie egy fejlesztőnek, aki a távolabbi jövőben is meg akarja állni a helyét? Az Országos IT Megmérettetés […]

Sikerek és tervek

Óriási megtiszteltetés a számunkra, hogy 2019-ben a közönség szavazás eredményeképp elnyertük a Szerethető Munkahely Díjat. Emellett viszont szakmai munkánk gyümölcseire, a befejezett projektekre is örömmel tekintünk.

Néhány projektünk a közelmúltból, amelyekre kifejezetten büszkék vagyunk:

 • Autófoglaló alkalmazásunk: Svájc teljes területén több mint 3000 autót lehet foglalni 1500 helyszínen, ami bármikor és bárhol módosítható. Ha valaki azonban az elektromos rollert részesti előnyben, fejlesztésünk segítségével az sem jelent problémát. (technológiák: Angular, Typescript, Java, GoCD)
 • A szállítmányozás területén vannak olyan anyagok, amelyeket azonnal fel kell használni, ha megérkeztek küldetésük helyére, nem lehet őket tartálykocsikban tárolni. Erre fejlesztett appunk valós idejű rendelést, nyomon követést és szállítási ütemezést tesz lehetővé. (technológiák: AWS, Kubernetes/Docker, PostgreSQL, Protocol buffers, Apache Kafka)

Megközelítésünk:

 • Continuous Delivery: minden kódváltoztatást automatizált build folyamatok segítségével veszünk górcső alá. Az új kód minőségi, funkcionális és nem funkcionális követelményeknek kell, hogy megfeleljen. Arra törekszünk, hogy minden sikeres új verzió eljusson az ügyfeleinkhez, akik így rendszeresen kapnak értéket, és azonnali visszajelzéssel segíthetik a fejlesztést.
 • Cloud vagy On-Premise: az ügyfél igényeinek megfelelően a fejlesztés történhet mind a saját, mind felhős platformok segítségével (Azure, GCP, GitHub, GitLab, …). Utóbbi esetben az ügyfél akár közvetlenül is kontribútálhat a fejlesztésbe.

HR

Talán a legbüszkébbek arra vagyunk, hogy kik dolgoznak nálunk. Nem csak a szakmai fejlődési vágy hajtja őket, hanem egymást is segítik, legyen szó szakmai kérdésekről vagy bármilyen nehézségről, amivel szembesülhetnek.  Külön öröm számunkra hogy rengeteg fiatal szoftverfejlesztő indítja nálunk a karrierjét gyakornokként vagy juniorként. Szorgalom, fejlődési vágy, csapatszellem – ezek jellemzik kollégáinkat!

Fejlődési lehetőség

Törekszünk arra, hogy mindenki megtalálja azt, amivel a legjobban tudja szolgálni személyes fejlődését, legyen szó pályakezdőről vagy tapasztalt szoftverfejlesztőről. Friss pályakezdőink mentoraink és belsős tréningjeink segítségével minden alapot megkapnak karrierjük sikeres beindítására. Továbbá több karrierúttal is tervezhet, aki csatlakozik hozzánk: legyen szó specializációról egy szakterületre, people managementről vagy project managementről. Büszkén mondhatjuk, hogy cégünk több vezetője is nálunk indította karrierjét junior fejlesztőként, hiszünk abban, hogy nem csak szakmai, hanem vezetői utánpótlásunk is kezdődhet junior szinten.

A szakmai és személyes fejlődés alapkövének tartjuk a rendszeres feedback beszélgetéseket. Ezek alapján határozzuk meg személyes fejlődési céljainkat, terveinket az elkövetkezendő időszakokra. Természetesen a feedback nem csak egy kötelező elem alkalmanként, ez biztosítja a minél sikeresebb egyéni fejlődést az AdNovum-nál. Mivel számunkra ez tényleg kulcselem, ezért minden egyes új kollégánk a csatlakozást követően részt vesz egy tréningen, ami a helyes feedbackelési technikák elsajátításában tud segíteni annak érdekében, hogy ők is releváns és építő visszajelzésekkel tudják támogatni kollégáikat.

Karrierváltás cégen belül

Többféle karrierút-opció áll munkatársaink előtt. A három nagy karrierút (specializáció, people management, project management) teljesen kombinálható vagy átjárható. Senkinek sem kell leragadnia egy adott választás mellett, mindenki kipróbálhat újabb és újabb területeket, technológiákat vagy projekteket, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb karrierutat.

Milyen képzési lehetőségek vannak cégen belül?

A szakmai fejlődés alapköve az AdNovum-nak. Gyakornok és junior kollégáink egy workshop-sorozaton keresztül kapnak tőlünk egy alapozó programot, ami segíti őket abban, hogy a legfontosabb technológiákkal megismerkedjenek, amiket az AdNovum-nál használunk. Mindenki rendelkezik emellett egy szabadon felhasználható képzési keretösszeggel, illetve mindenfajta külsős képzés igénybevételére is lehetőség van, amelyeket a cég támogat.

Pályakezdő program

Ha pályakezdőkről van szó, akkor minden körülményt szeretnénk biztosítani a megfelelő starthoz a szoftverfejlesztővé válásban. A pályakezdőknek a már említett mentor-rendszeren kívül workshopokat és E-learningen alapuló programokat biztosítunk.

Toborzási és kiválasztási módszerek

Azt gondoljuk az AdNovum-nál, hogy a legfontosabb, hogy minden jelentkezőnk számára biztosítani kell, hogy a kiválasztási folyamat gördülékeny, informatív és (talán mindenekelőtt) kellemes élmény legyen, amire örömmel gondolnak vissza. Törekszünk arra is, hogy minél gyorsabb folyamatot építsünk ki, amely megfelelően fel tudja mérni jelentkezőink szakmai tudását. Legyen valaki teljesen pályakezdő vagy tapasztalt fejlesztő, minden érdeklődőt szívesen látunk.

Munka-magánélet egyensúlya

Az AdNovum-nál minden lehetséges módon szeretnénk elősegíteni dolgozóink életének kiegyensúlyozottságát. A home office lehetőségen és a rugalmas munkaidőn túl akár részmunkaidőben is lehet hozzánk csatlakozni. Sőt, át lehet erre váltani, ha például egy képzés idejére szeretne valaki több időt szánni a tanulmányaira. Utóbbi különösen hasznos azoknak, akik mesterszakos tanulmányaikat folytatják még, vagy az alapszakjukat fejezik éppen be.

Lojalitás

Alkalmazottaink minden negyedik évben kapnak egy dino-szobrot, minden alkalommal egyre nagyobbat, melyhez anyagi juttatás is társul.

Karrier AdNovum Hungary Kft. állások

Aktuális pozícióinkat megtalálod honlapunkon: https://www.adnovum.hu/en/careers_entrypoint/open_positions.html

Kapcsolat

Tóthfalusi Dominik

E-mail cím: jobs-hu@adnovum.ch
Telefonszám: +36 1 701 06 70

AdNovum Hungary Kft.

E-mail Cím: jobs-hu@adnovum.ch
Telefonszám: +36 1 701 0670
Weboldal: https://www.adnovum.hu/en/hu/
Facebook: https://www.facebook.com/adnovumhungary
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/adnovum/

Irodánk

Budapest Bókay János utca 44-46

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok