Bemutatkozás

Az Accenture a világ egyik vezető, szakmai szolgáltatásokat nyújtó nemzetközi vállalata, amely az üzleti stratégia és tanácsadás, a digitális- és technológiai megoldások, valamint a vállalati működés funkcionális területein kínál szakértő megoldásokat és szolgáltatásokat. Az Accenture a világ több mint 120 országában, és megközelítőleg 385 000 fős alkalmazotti létszámmal támogatja ügyfeleit. Magyarországon az Accenture 25 éve, 1992 óta van jelen és közel 200 munkatársat foglalkoztat. Helyi ügyfelei a legkülönbözőbb iparágak prominens képviselői, többek között a telco, energetika, közmű, autóipar és kereskedelmi szektorból.

Miben vagyunk egyediek?

– Világszerte 120 országból vannak ügyfeleink

– 40 iparágban tudunk szakértő megoldásokat szállítani

– Mi vagyunk a világon a legnagyobb független technológiai szolgáltató

– 100-ból 98 ügyfelünk több mint 10 éve dolgozik velünk

Az Accenture a 42. helyen szerepel az Interbrands 2015-ös,100 legjobb globális brand listáján és 35. helyen szerepel a LinkedIn 40 legvonzóbb munkáltatója ranglistáján.

Magyarországon az Accenture-nél a következő IT karrier-útvonalak léteznek:

Szoftverfejlesztői és mérnöki lehetőségek-Accenture Industrial Software Solutions-nél:

Ipari Automatizálás:

Az Accenture Industrial Software Solutions egy end-to-end rendszerintegrátor az ipari gyártás- és folyamat automatizálás területén. Az Accenture egyedülálló megközelítése lehetővé teszi, hogy a különböző üzemi IT és Automatizálási szintek többé ne csak elkülönült szigetekként működjenek, hanem a köztük lévő interface felületek kezelésével megvalósuljon a teljes vertikális integráció gyártási és üzleti szintek között. Így teremtjük meg a szoros integrációt és a teljes automatizálási funkcionalitást. Tevékenységünk kiterjed a diszkrét gyártósorok, folyamatos technológiák, logisztikai rendszerek és épületek automatizálási rendszereinek, ipari szoftvereinek tervezésére és komplett integrálására.

Digital Engineering Services:

A Mechanical design and CAD team mechanikai- és gyártástervezéssel, illetve ipari terméktervezéssel foglalkozik. Mi felelünk a bennünket érintő projektek teljeskörű becsléséért, tervezéséért, koordinálásáért és dokumentálásáért, szorosan együttműködve a pénzüggyel és beszerzéssel. Emellett igyekszünk minél több innovatív technológiában rejlő lehetőséget felkutatni (pl. virtuális- és kiterjesztett valóság, 3D nyomtatás) és kidolgozni ezek gyakorlati alkalmazását.

Application Development:

Fő profilunk a szoftverfejlesztői munkák, projektek megvalósítása. A technológiát illetően ez nagyon tág spektrumot ölel fel, legtöbb projektünk Java, .NET, C++, Oracle, HTML5, CSS, Node.js, angularJS, stb. tudást igényel. De a paletta ennél is szélesebb, gyakorlatilag a beágyazott rendszerektől kezdődően a mobil fejlesztésig mindennel foglalkozunk. Külön kiemelném az RPA (Robotic Process Automation) területén a közelmúltban elkezdett munkáinkat. A fejlesztési metodológiákat illetően az ügyfél kérését szoktuk követni, de mi általában az agilis (scrum) módszertant javasoljuk és használjuk. Elvégzett tevékenységeink is széleskörűek, hisz különböző ügyfelek (pl. autóipar, távközlés, bankszektor, állami, légiközlekedés) különféle igényeinek kell eleget tennünk: zöldmezős projekteknél komoly szerepet kapnak a tervezési és architekt feladatok, futó projekteknél pedig a becslések és értelemszerűen a fejlesztési, implementációs, tesztelési és support tevékenységek. Jelentős a szerepünk a rendszerüzemeltetés területén is.

Accenture Technology – Global Delivery Network

Olyan, mintha egy amerikai sci-fi-hez keresnénk szereplőket, pedig a valóság ezúttal tényleg ilyen izgalmas: az Accenture Technology új szolgáltatóközpontot nyitott Magyarországon, ahol a legváltozatosabb területekre várjuk a tehetségeket. Mesterséges intelligencia megoldások, okos városok, Internet of Things, robotok és Big Data. A feladat, hogy ezeket a futurisztikusnak tűnő fejlesztéseket az ügyfelek igényeire szabjuk. Mindezt itt, Budapesten, illetve ügyfeleink irodáiban Európa-szerte, és a világ minden pontján.

Technology Consulting (IT tanácsadás)

Ha IT tanácsadói csapatunkban kezdesz, feladatod lesz nagy cégek technológiai folyamatainak, rendszereinek megújítása, átalakítása, tesztelése és bevezetése. Nem feltétel az IT végzettség, csak az érdeklődés a technológia iránt és jó projektmenedzsment képesség. Ami nagyon jó ebben a területben, hogy együtt dolgozunk az ügyfélnél, legtöbbször az ő irodájukban, ezért elsőkézből kapjuk az információt és lehetőségünk van a szakértőkkel napi szinten beszélni, egyeztetni.

Az Accenture története egy 60 éve tartó sikersztori. A cég úttörőként jelen volt már az információs technológia virágzásánál az 50 –es években, és mára egy Fortune 500-as iparági vezető nagyvállalattá vált. Tekintsd meg idővonalunkat, melyen bemutatjuk történelmünk lenyűgöző mérföldköveit!

Néhány példa jövőbe mutató projektjeink közül:

AUTOKONFIGURÁTOR BŐVÍTETT VALÓSÁGGAL

A Google „Project Tango” nevű fejlesztőkészletének használatával az Accenture Digital megtervezett és megépített a Fiat Chrysler Automobile részére egy magával ragadó autóértékesítési alkalmazás, a maga nemében első prototípusát.

A prototípus azt szemlélteti, hogyan tudja a bővített valóság forradalmasítani a fogyasztók vásárlási élményét azáltal, hogy lehetővé teszi számukra, hogy megnézzék annak a tárgynak (vagy autónak), amelynek a megvásárlását fontolgatják, a teljes méretű 3-dimenziós virtuális verzióját, és kölcsönhatásba lépjenek vele.

A megoldás Accenture általi design-vezérelt kifejlesztése azt jelenti, hogy az autókról való döntéshozatali folyamat a mobileszközök új generációjával teljesen átalakul.

További információért klikkelj ide!

BIOMETRIKUS ARCFELISMERÉS

Az Egyesült Nemzetek Menekültügyi Főbiztosa (UNHCR) együttműködik az Accenture-el egy biometrikus technológiai rendszer bevezetésében. A rendszer regisztrálja és ellenőrzi a világszerte lakóhelyüket elhagyni kényszerült személyek azonosságát, lehetővé téve az UNHCR számára, hogy biztosítsa a menekülteknek az általuk igényelt támogatást, ahol és amikor arra szükség van.

Az UNHCR minden globális telephelyén telepíteni fogja az Accenture biometrikus azonosságkezelő rendszerét (BIMS). A rendszer az egyének ujjlenyomat-, írisz- és arc biometrikus adatait rögzíti és tárolja – ezzel azoknak, akik gyakran nincsenek is nyilvántartva, az egyetlen személyi azonosítást nyújtja.

További információért klikkelj ide!

Aktualitások és hírek

2018-07-24

Üzleti intelligencia alkalmazások – mi ez pontosan, és miért fontos neked?

Az üzleti intelligencia nem (csak) annyit jelent, hogy intelligens módon állunk az üzlethez, a fejünket használva. A Wikipédia definíciója szerint […]

Sikerek és tervek

A világ egyik legnagyobb tanácsadó vállalatának, az Accenture-nek a technológiai lába valódi világmegváltó műhelyként működik. Olyan megoldásokat fejlesztünk ügyfeleink és a globális nagyvállalatok számára, amelyek nemrég még csak a vizionáriusok legmerészebb álmaiban léteztek.

Például az Accenture az IPsoft-tal közösen kínálja az ügyfeleknek Amelia-t, mely a jelenleg létező egyik legkomplexebb mesterséges intelligencia megoldás. Amelia képes felismerni az embereket, képes hibátlan párbeszédet folytatni, felismeri az érzelmeket, képes értelmezni a kontextust is, és tanul a hús-vér kollégáitól.

De ugyanígy foglalkozhatnak majd Budapesten az önvezető autókban használt technológiákkal is, amelyek az autókat rövidesen egy automatikusan működő, intelligens eszközzé alakítják. Így az Accenture az okos megoldásaival nem egy új autót, hanem új életstílust teremt.

HR

Tekintsd meg Accenture in one word videónkat, ahol munkatársaink egy szóban elmondják, miért jó nálunk dolgozni!

Karrier Accenture Kft. állások

Aktuális programjainkat a  www.accenture.com/technologycareers-hu oldalon, aktuális állásajánlatainkat pedig a https://www.accenture.com/hu-en/careers oldalon találod meg.

Az állások között ilyen pozíciókat is találhatsz például:

Senior Java Developer

BI / Data Visualization Expert

DevOps Engineer

Java Developer

Frontend developer

.NET Developer for Advanced MS Applications

SAP Consultant

Kapcsolat

Gonda Dávid

E-mail cím: [email protected]
Telefonszám: +36 70 6808751

Accenture Kft.

E-mail Cím: [email protected]
Telefonszám: +36 1 327 3700
Weboldal: www.accenture.hu/karrier
Facebook: https://www.facebook.com/accenturemagyarorszagon/?fref=ts
LinkedIn: www.accenture.com/LinkedInHungary

1138 Budapest, Bence u. 1

Útvonaltervezés

Technológiák és módszertanok

Előregisztráció!