Harmadjára is megrendezzük Magyarország legnagyobb online IT versenyét:

a játékosaink szakmai igényei szerint továbbfejlesztett megmérettetésen 2019-ben még több kategóriában, még sokszínűbb nyereményekért indulhatsz.

Kíváncsi vagy arra, hogy mennyire naprakész az IT tudásod? Szereted az izgalmas történetekbe ágyazott versenyeket, ahol fordulóról fordulóra változik, alakul minden?  Szeretsz játszani? Érdekelnek az olyan helyzetek, ahol arra van szükség, hogy kihozd magadból a maximumot? Lemaradtál az eddigi versenyeinkről,és most végre kipróbálnád magad? Esetleg eddig is játszottál, és alig várod, hogy újra nevezhess? Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszoltál, akkor jó helyen jársz, mert szeptemberben újra harcba szállhatsz: Téged is vár a III. Országos IT Megmérettetés!

Miért rendezzük meg az Országos IT Megmérettetést?

Mert keressük azokat a szakembereket, akik naprakész tudással rendelkeznek, és a legjobbat akarják magukból kihozni,

Mert szeretnénk kedvet csinálni az IT szakmához a vállalkozó kedvű szakemberek játékba hívásával, a szakterületek egy-egy kiemelt szereplőjének bevonásával,

Mert szeretnénk megismertetni az IThon.info oldalt a szakma szereplőivel, melynek célja a munkaadók és képzések minél több oldalról való bemutatása.

Ha szeretnél tanulni…versenyezni…a legjobbak közé tartozni…ne maradj le!

Az előregisztráció már elindult! 😉

Ha korábban részt vettél a versenyen, és nem törölted a felhasználói fiókod, elég csupán később a kategóriát kiválasztanod.

Kategóriaválasztás augusztusban!

Jelentkezz be az előregisztrációhoz!

Előregisztráció!