Cégnév
Célközönség
Felvételi követelmény
Elvárt tudásszint / végzettség
Képzés nyelve
Képzés helye
Finanszírozás módja
Képzés ára
Oktatás formája
Képzés jellege
Képzés kezdete
Képzés hossza
Engedéllyel rendelkezik
Megszerezhető végzettség
Álláslehetőség a képzés után

Általános információk

Ez a videós oktatóanyag valójában három kurzust tartalmaz. Megismerkedünk a HTML oldalak alapszerkezetével, foglalkozunk a szövegek és képek megjelenítésével, táblázatok készítésével.

Képzés részletei

Folyamatos jelentkezés lehetséges.

Ez az alapozó képzőt azoknak ajánlom, akik most először kezdenek bele a webprogramozásba. Mindent az alapoktól kezdünk majd. A képzés alatt három részletben az alábbiakat sajátíthatod el: 1. HTML alapok kezdőknek, 2. HTML úrlapok készítése, 3. Javascript alapok. Az első képzés a HTML alapok kezdőknek, amelyben mindent az alapoktól kezdünk majd. A tanfolyam végére el tudsz majd készíteni egy egyszerű weblapot. A második kurzus a HTML űrlapok készítése: Ebben a képzésben megtanuljuk az űrlapok alkalmazását, pl.: rádiógombok és jelölő négyzetek, különböző gombok stb. A kurzus végére te is el tudsz majd készíteni egy egyszerű, de tetszetős űrlapot, szöveges mezők, legördülő listák! JavaScript alapok a harmadik képzés. Itt megtanulhatod, hogy hová és hogyan kell beillesztened a Javascript kódsorokat az eredeti weblap forráskódon belül. Megnézzük a ciklusok,változók és függvények fogalmát, a párbeszédablakok megjelenítési lehetőségeivel. A videós tanfolyam végében pedig megtanítom, hogy a már elkészített HTML űrlapokat milyen módszerrel tudod tudod a JavaScript segítségével változtatni, ellenőrizni majd továbbítani. A 67 lecke közel 14 óra videós tartalmat foglal magában, amelyben lépésről lépésre tanulhatod a forráskód szerkesztését, a közösen megírt kódsorokat a segédfájlok között találod meg.

Üdvözöllek, Kovács Bence vagyok, a Webtanár online programozó képző tulajdonosa és oktatója. 2002-ben kezdtem el oktatóvideók készítésével foglalkozni, főként a webes programozás témakörében. Az elmúlt 14 évben több, mint 90 oktatóanyagot készítettem, amellyel több ezer fejlesztőnek segítettem a tanulásban, továbbfejlődésben. Az képzések egy része a kezdőknek szól, akik szeretnének megismerkedni a programozással, a tananyagok másik része pedig a haladó fejlesztőknek segít az újabb technológiák elsajátításában.

Képző intézmény

Kapcsolat

Kovács Bence (Webtanár)

E-mail cím:
Telefonszám:

Webfejlesztés kezdőknek

E-mail Cím: info@webuni.hu
Telefonszám: +36207769524
Weboldal: https://webuni.hu/kepzes/webfejlesztes-kezdoknek?refname=ithon