Cégnév
Célközönség
Felvételi követelmény
Elvárt tudásszint / végzettség
Képzés nyelve
Képzés helye
Finanszírozás módja
Képzés ára
Oktatás formája
Képzés jellege
Képzés kezdete
Képzés hossza
Engedéllyel rendelkezik
Megszerezhető végzettség
Álláslehetőség a képzés után

Általános információk

Ebben a videós képzésben bonyolultabb függvényeket és programozási technikákat fogunk megnézni és alkalmazni különböző projektekben, melyekkel hatékonyabbá teheted a PHP-alapú weblapjaidat.

Képzés részletei

Folyamatos jelentkezés lehetséges.

A képzést azoknak a webprogramozóknak ajánlom, akik szeretnének a PHP nyelvben jobban elmélyedni, bonyolultabb függvényeket és technikákat alkalmazni weblapok fejlesztéséhez. A haladó PHP képzésben tovább mélyítheted tudásodat. Magasabb szinten foglalkozunk a változók kezelésével, megismerkedünk a tömbök fogalmával és használatával. Megnézzük a munkamenetek és sütik használatát, illetve a fájl- és mappakezelés is terítékre kerül. A 34 leckében, ami több mint 10 óra videós tartalmat jelent, lépésről lépésre láthatod majd a forráskód szerkesztését és az általunk írt kódokat a segédfájlok között találod majd meg. Érdemes minden lecke után a gyakorlatban is kipróbálni a látottakat! A kurzus elvégzéséhez nem kötelező, de ajánlott a MySQL nyelv alapfokú ismerete is.

Üdvözöllek, Kovács Bence vagyok, a Webtanár online programozó képző tulajdonosa és oktatója. 2002-ben kezdtem el oktatóvideók készítésével foglalkozni, főként a webes programozás témakörében. Az elmúlt 14 évben több mint 90 oktatóanyagot készítettem, amellyel több ezer fejlesztőnek segítettem a tanulásban, továbbfejlődésben. A képzések egy része a kezdőknek szól, akik szeretnének megismerkedni a programozással, a tananyagok másik része pedig a haladó fejlesztőknek segít az újabb technológiák elsajátításában.

Képző intézmény

Kapcsolat

Kovács Bence (Webtanár)

E-mail cím:
Telefonszám:

PHP programozás

E-mail Cím: info@webuni.hu
Telefonszám: +36207769524
Weboldal: https://webuni.hu/kepzes/php-programozas-haladobb-szinten?refname=ithon