Cégnév
Célközönség
Felvételi követelmény
Képzés nyelve
Képzés helye
Finanszírozás módja
Képzés ára
Oktatás formája
Képzés jellege
Képzés időrendje
Képzés kezdete
Képzés hossza
Engedéllyel rendelkezik
Megszerezhető végzettség
Álláslehetőség a képzés után

Általános információk

Ismerd meg az IT projektvezetés egyik legnépszerűbb módszertanának, a PRINCE2®-nek a használatát, és készülj fel a nemzetközi PRINCE2® Foundation és Practitioner vizsgákra!

Képzés részletei

A PRINCE2® tanfolyamot mindenki számára ajánljuk, aki munkája során projektekben fog részt venni, projektszemlélettel kell dolgoznia, vagy projekteket fog vezetni, vagy éppen szeretne javítani vállalata jelenlegi projektmenedzsment folyamatain. A tanfolyam ideális projekttagok (projekt adminisztrátorok, koordinátorok, támogatók, menedzserek, konzulensek), gyakorló projektvezetők, program vezetők, IT és HR vezetők számára egyaránt. A képzés segít (megfelelő gyakorlatot követően) a nemzetközi PRINCE2 vizsgákra való felkészülésben is.

A témában a képzéseket több mint tízéves tapasztalattal, gyakorlattal és oktatási rutinnal és nemzetközi minősítéssel rendelkező tréner szakemberekkel tudjuk megoldani, akik nem csak az elméleti, hanem a gyakorlati megvalósításban, best practices irányelvek alkalmazásában is otthon vannak.

A Training360 minősített PRINCE2 Practitioner szakértői a projektmenedzsment mellett más kapcsolódó területen is, így például az ITIL, kockázatmenedzsment témákban is járatosak.

A képzés a PRINCE2® Foundation (PR2-F) és a haladó Practitioner (PR2-P) képzéseket (3+2 nap) valamint a kapcsolódó vizsgákat tartalmazza egy kedvezményes csomagban. A képzések célja, hogy résztvevők megismerjék az projektvezetést a világ egyik legnépszerűbb módszertanának, a PRINCE2®-nek a segítségével, és felkészüljenek a nemzetközi PRINCE2® Foundation és Practitioner vizsgára.

A PRINCE2® alapú projektmenedzsment napjainkra már de-facto szabvánnyá nőtte ki magát, melyet a verseny- és közszférában egyaránt nagyon sok helyen alkalmaznak. A képzés végén a résztvevők tisztában lesznek a PRINCE2® alapú projektmenedzsment eljárásokkal, folyamatmodellekkel és termékalapú tervezési megoldásokkal, képesek lesznek projekttervek készítésére, kockázatok elemzésére, projektek indítására, projekt dokumentációk készítésére, összetett projektek kezelésére. Tisztában lesznek továbbá a változáskezelés, minőségbiztosítás és termékfejlesztés menedzseléséhez szükséges technikákkal, és képesek lesznek hatékonyan alkalmazni a PRINCE2® irányelveit különböző projektek menedzselési folyamataiban.

A PRINCE2® vizsgák a képzést követően előzetesen egyeztetett időpontban tehetőek le. A tanfolyam díja a Foundation és a Practitioner vizsgák egyszeri díjait tartalmazza. Megjegyezzük, hogy a haladó Practitioner vizsga előtt megfelelő PRINCE2® projektmenedzsment gyakorlati idő eltöltését javasoljuk.

A képzések minőségére általános tanfolyami és garanciális feltételeink alapján garanciát nyújtunk.

További információkat találsz a képzésről honlapunkon.

Képző intézmény

Kapcsolat

Simon Ferenc

E-mail cím: ferenc.simon@training360.com
Telefonszám: (30) 388-264

PRINCE2® Foundation + Practitioner tanfolyam és vizsgafelkészítő csomag, vizsgákkal (PR2-PACK)

E-mail Cím: info@training360.com
Telefonszám: (1) 880-0042
Weboldal: http://www.training360.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Training360/

PRINCE2® Foundation + Practitioner tanfolyam és vizsgafelkészítő csomag, vizsgákkal (PR2-PACK)