Cégnév
Célközönség
Felvételi követelmény
Képzés nyelve
Képzés helye
Finanszírozás módja
Képzés ára
Oktatás formája
Képzés jellege
Képzés időrendje
Képzés kezdete
Képzés hossza
Engedéllyel rendelkezik
Megszerezhető végzettség
Álláslehetőség a képzés után
Képzés további jellemzői

Általános információk

Legyél Te is a Windows Server rendszerek üzemeltetői szakértője! A rendszergazdai képzési csomag tanfolyamainak elvégzésével a mindennapos kis- közép- vagy nagyvállalati Windows Server rendszergazdai feladatokat könnyűszerrel megoldhatod, és felkészülhetsz a legújabb, nemzetközi Microsoft Certified Solution Associate (MCSA) minősítés vizsgáira is!

Képzés részletei

A pontos ütemezést és további időpontokat lásd honlapunkon.

A Microsoft Windows Server rendszergazdai képzési csomag tanfolyamainak elvégzésével a mindennapos kis- közép- vagy nagyvállalati Windows Server rendszergazdai feladatokat könnyűszerrel megoldhatod, és felkészülhetsz a legújabb, nemzetközi Microsoft Certified Solution Associate (MCSA) minősítés vizsgáira is! A képzés a Windows Server 2012 vagy a 2016-os verzióra is elérhető.

A tanfolyamot korábbi IT technológiai és hálózati alapismeretekkel már rendelkező, de Windows Server rendszergazdai gyakorlattal még nem rendelkező, leendő Windows üzemeltetők, rendszergazdák részére ajánljuk, akiknek feladatuk lesz Windows Server 2012 vagy 2016 rendszerek bevezetése és menedzselés a vállalatnál. A képzéssorozat ideális azok részére, akik korábbi (Windows Server 2000, 2003 vagy Linux) rendszerekben dolgoznak és szeretnének Windows Server 2012/2016-ra áttérni.

A hivatalos képzéseket MCSA/MCSE minősített és Microsoft oktatói (MCT) minősítéssel rendelkező, tapasztalt szakemberek tartják, akik az oktatások mellett munkaidejük legalább 50%-át éles implementálási, üzemeltetési projektekben, feladatokon töltik, így a résztvevők mindig friss, naprakész tudást és gyakorlati tippeket és trükköket kaphatnak a képzésen.

A 15 napos képzéssorozat keretén belül megismerheted a Windows Server 2012 vagy 2016 rendszerek felületét, eszközeinek használatát, telepítését, konfigurálását, a kapcsolódó infrastruktúra, storage és virtualizációs alapokat. Képes leszel Windows Server hálózati és Active Directory infrastruktúra üzemeltetésére, a hálózati és Active Directory szolgáltatások (CS, RMS, FS) telepítésére és konfigurálására, karbantartásra és hibafelderítésre, a mindennapos rendszergazdai feladatok magas szintű ellátására.

A képzések anyaga (megfelelő gyakorlati időt követően) a hivatalos Microsoft vizsgákra is felkészít, melyek sikeres teljesítését követően a nemzetközi Microsoft Certified Solution Associate (MCSA) Windows Server minősítés szerezhető meg. A vizsgák a Training360 Pearson VUE vizsgaközpontjában tehetők le egyeztetett időpontban, angol nyelven, számítógépes vizsga formájában. A képzés díja a vizsgadíjakat nem tartalmazza.

Mi tartalmaz a Windows Server rendszergazda képzésünk? – Új, innovatív, tantermi mentorált oktatási forma a hatékonyabb tanulásért – Hivatalos Microsoft tananyagok – A képzésekhez kapcsolódó teljes magyar nyelvű online videós anyagaihoz 3 hónapos hozzáférés – További tanfolyami és vizsga kedvezmények

A Windows Server rendszergazda képzés csomag 3*5 napnyi hivatalos Microsoft tanfolyamra épül. Az egyes napi 8 tanórás képzések rugalmas időbeosztásban, 3-5 hetes szünetekkel követik egymást. A képzések minőségére általános tanfolyami és garanciális feltételeink alapján garanciát nyújtunk.

További információkat találsz a Windows Server 2012-es képzésről honlapunkon itt.

Valamint további információkat találsz a Windows Server 2016-os képzésről honlapunkon itt.

Képző intézmény

Kapcsolat

Simon Ferenc

E-mail cím: ferenc.simon@training360.com
Telefonszám: (30) 388-8264

Kedvezményes Windows Server 2012/2016 rendszergazda csomag (MCSA) nemzetközi vizsgalehetőséggel

E-mail Cím: info@training360.com
Telefonszám: (1) 880-0042
Weboldal: http://www.training360.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Training360/

Kedvezményes Windows Server 2012/2016 rendszergazda csomag (MCSA) nemzetközi vizsgalehetőséggel