Cégnév
Célközönség
Felvételi követelmény
Képzés nyelve
Képzés helye
Finanszírozás módja
Képzés ára
Oktatás formája
Képzés jellege
Képzés időrendje
Képzés kezdete
Képzés hossza
Engedéllyel rendelkezik
Megszerezhető végzettség
Álláslehetőség a képzés után

Általános információk

Legyél Te is az SQL Server üzemeltetői szakértője! A csomag tanfolyamainak elvégzésével a mindennapos kis- közép- vagy nagyvállalati SQL Server rendszergazdai, adattárház üzemeltetői feladatokat könnyűszerrel megoldhatod, és felkészülhetsz a nemzetközi MCSA SQL Server minősítés megszerzésére. Az ismereteket az SQL 2012 és 2014-es verzióhoz is használhatod.

Képzés részletei

A pontos ütemezést és időpontokat lásd honlapunkon itt.

A csomag tanfolyamainak elvégzésével a mindennapos kis- közép- vagy nagyvállalati SQL Server rendszergazdai, adattárház üzemeltetői feladatokat könnyűszerrel megoldhatod, és felkészülhetsz a nemzetközi MCSA SQL Server minősítés megszerzésére.

A tanfolyamot korábbi SQL Server rendszergazdai, adatbázis adminisztrátori gyakorlattal még nem rendelkező üzemeltetők, rendszergazdák, DBA-k részére ajánljuk, akiknek feladatuk lesz SQL Server rendszerek bevezetése és megoldások menedzselés a vállalatnál. A képzéssorozat ideális azok részére, akik korábbi (SQL 2000 vagy 2005) rendszerekben dolgoznak és szeretnének az új verziókra áttérni. Szintén javasolt azok részére, akik a későbbiekben az üzleti intelligencia (BI) irány vagy pedig az MCSE Data Platform minősítés irányába szeretnének elmozdulni és ehhez az előképzettséget megszerezni.

A hivatalos képzéseket MCSA/MCSE minősített és Microsoft oktatói (MCT) minősítéssel rendelkező, tapasztalt szakemberek tartják, akik az oktatások mellett munkaidejük legalább 50%-át éles implementálási, üzemeltetési projektekben, feladatokon töltik, így a résztvevők mindig friss, naprakész tudást és gyakorlati tippeket és trükköket kaphatnak a képzésen.

A 15 napos képzéssorozat keretén belül a résztvevők megismerik az SQL Server lekérdezések magas szintű használatát, az SQL Server telepítését, konfigurálását, adatbázisok menedzselését, adatbázis szerver karbantartását, adatbázisok mentését, visszaállítását. Képesek lesznek adattárházak kiépítésére, adat-transzformációs és feltöltési (ETL) megoldások implementálására, a mindennapos SQL Server üzemeltetői, rendszergazdai feladatok teljes körű ellátására.

A képzések anyaga (megfelelő gyakorlati időt követően) a hivatalos Microsoft vizsgákra is felkészít, melyek sikeres teljesítését követően a nemzetközi Microsoft Certified Solution Associate (MCSA) SQL Server minősítés szerezhető meg. A vizsgák a Training360 Pearson VUE vizsgaközpontjában tehetők le egyeztetett időpontban, angol nyelven, számítógépes vizsga formájában. A képzés díja a vizsgadíjakat nem tartalmazza.

Mi tartalmaz az SQL Server rendszergazda képzésünk?

– Új, innovatív, tantermi mentorált oktatási forma a hatékonyabb tanulásért

– Hivatalos Microsoft tananyagok

– A képzésekhez kapcsolódó teljes magyar nyelvű online videós anyagaihoz 3 hónapos hozzáférés

-További tanfolyami és vizsga kedvezmények

Az SQL Server rendszergazda képzés csomag 3*5 napnyi hivatalos Microsoft tanfolyamra épül. Az egyes napi 8 tanórás képzések rugalmas időbeosztásban, 3-5 hetes szünetekkel követik egymást. A sorozat egyelőre az SQL Server 2012/2014 verzióhoz készült, de 2017 őzétől a 2016-os verzióhoz is elérhető lesz. A képzések minőségére általános tanfolyami és garanciális feltételeink alapján garanciát nyújtunk.

További információkat találsz a képzésről honlapunkon itt.

Képző intézmény

Kapcsolat

Simon Ferenc

E-mail cím: ferenc.simon@training360.com
Telefonszám: (30) 388-8264

Kedvezményes SQL Server rendszergazda csomag (MCSA), nemzetközi vizsgalehetőséggel

E-mail Cím: info@training360.com
Telefonszám: (1) 880-0042
Weboldal: http://www.training360.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Training360/

Kedvezményes SQL Server rendszergazda csomag (MCSA), nemzetközi vizsgalehetőséggel