Cégnév
Célközönség
Felvételi követelmény
Elvárt tudásszint / végzettség
Képzés nyelve
Képzés helye
Finanszírozás módja
Képzés ára
Oktatás formája
Képzés jellege
Képzés kezdete
Képzés hossza
Engedéllyel rendelkezik
Megszerezhető végzettség
Álláslehetőség a képzés után

Általános információk

Az IT vezetők legnépszerűbb “svájci bicska” alapképzése. ITIL Foundation, információvédelem menedzsment, IT kockázatmenedzsment tréning egy csomagban, nemzetközi vizsgalehetőségekkel.

Képzés részletei

A pontos ütemezést és további időpontokat lásd honlapunkon.

A kedvezményes tanfolyamsorozat célja, hogy az IT vezetők, üzleti döntéshozók, IT és üzleti folyamatokban résztvevő munkatársak munkáját segítse a mindennapi IT és üzleti stratégia kialakításban, döntéshozatalban, folyamatok tervezésében és növelje az IT és üzleti irányítás hatékonyságát.

A képzés mindenkinek hasznos, akinek feladat lesz a jövőben az IT folyamatok, szolgáltatások, biztonság folyamatok menedzselése és támogatása és biztos, széleskörű alapokat szeretnének a témákban, amire később haladó képzéseinken tanulhatak tovább. A tanfolyamok belsős és opcionális nemzetközi vizsgával is zárhatók (a nemzetközi vizsgák díját a csomag nem tartalmazza).

A témában a képzéseket több mint tízéves tapasztalattal, gyakorlattal és oktatási rutinnal és nemzetközi minősítéssel rendelkező tréner szakemberekkel tudjuk megoldani, akik nem csak az elméleti, hanem a gyakorlati megvalósításban, best practices irányelvek alkalmazásában is otthon vannak.

A Training360 ITIL Expert szakértő oktatói az ITIL terület mellett számos más kapcsolódó területen, így például az ISO20000, a kockázatmenedzsment, a beszállító kezelés, folyamatmenedzsment, információvédelem menedzsment (ISO 27001, CISA, CISM), IT projektmenedzsment (PRINCE2) témákban is járatosak, és napi szintű auditálási és implementálási feladatokat is ellátnak.

Ismerd meg, hogyan működhet még hatékonyabban az IT és hogyan tervezheted meg és menedzselheted megfelelően az IT szolgáltatás folyamatokat! IT vezetői tanfolyami csomagunk az ITIL Foundation, az IT kockázatmenedzsment és az információvédelmi menedzser (belső biztonság auditor) tanfolyamainkat anyagát tartalmazza. A képzéseken a cég akár ugyanazon vagy akár különböző szakértői is részt vehetnek.

Az IT vezetői képzési csomag tartalma: – 3 darab tantermi tanfolyam (ITIL-F, ITRISK, ITIBA) – Az ITIL témához kapcsolódó magyar nyelvű online videós anyagainkhoz 3 hónapos hozzáférés – Vizsgafelkészülés támogatás – További IT vezetői tanfolyami kedvezmények

Az egyes 3-4 napos (napi 8 tanórás) tanfolyamok rugalmas időbeosztásban, 3-5 hetes szünetekkel követik egymást. A képzések minőségére általános tanfolyami és garanciális feltételeink alapján garanciát nyújtunk.

További információkat találsz a képzésről honlapunkon.

Képző intézmény

Kapcsolat

Simon Ferenc

E-mail cím: ferenc.simon@training360.com
Telefonszám: (30) 388-264

Kedvezményes IT vezetői tanfolyami csomag (ITALL)

E-mail Cím: info@training360.com
Telefonszám: (1) 880-0042
Weboldal: http://www.training360.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Training360/

Kedvezményes IT vezetői tanfolyami csomag (ITALL)