Cégnév
Célközönség
Felvételi követelmény
Képzés nyelve
Képzés helye
Finanszírozás módja
Képzés ára
Oktatás formája
Képzés jellege
Képzés időrendje
Képzés kezdete
Képzés hossza
Engedéllyel rendelkezik
Megszerezhető végzettség
Álláslehetőség a képzés után

Általános információk

A hivatalos Cisco képzést minden kezdő hálózati és/vagy Cisco területen még új IT szakembernek ajánljuk, aki az alapoktól szeretné megismerni a Cisco hálózati eszközöket és technológiákat, és feladata lesz Cisco alapú rendszerek üzemeltetése.

Képzés részletei

A pontos ütemezést és további időpontokat lásd honlapunkon.

Szerezd meg a világ egyik legnépszerűbb, nemzetközileg elfogadott hálózati szakember minősítését!

A Cisco CCNA képzést minden kezdő hálózati vagy Cisco területen még új IT szakembernek ajánljuk, aki az alapoktól szeretné megismerni a Cisco hálózati eszközöket és technológiákat, és feladata lesz Cisco alapú rendszerek üzemeltetése.

A képzés egyben segítséget nyújt a hivatalos CCNA vizsgára való felkészüléshez, melynek sikeres letételét követően a Cisco CCNA Routing and Switching nemzetközileg elfogadott szakértői minősítés szerezhető meg.

A hivatalos képzéseket CCNA/CCNP minősített és Cisco oktatói (CCSI) minősítéssel rendelkező, tapasztalt szakemberek tartják, akik az oktatások mellett munkaidejük legalább 50%-át éles implementálási, üzemeltetési projektekben, feladatokon töltik, így a résztvevők mindig friss, naprakész tudást és gyakorlati tippeket és trükköket kaphatnak a képzésen.

A Cisco CCNA hálózati szakember képzésünkön a résztevők megismerik TCP/IP alapú hálózatok kiépítésének elméleti és gyakorlati alapjait Cisco eszközök és technológiák segítségével. Elsajátítják a Cisco routing protokollok használatát, switch alapú hálózatok kialakítását, konfigurálását, VLAN-ok és hozzáférési listák készítését, eszközök hibafelderítését, hálózati kapcsolatok kialakítását és az IPv6 technológia újdonságait. A tanfolyamot követően a résztvevők alapos hálózati elméleti ismerettel fognak rendelkezni, és képesek lesznek Cisco eszközökből hálózatok (router, switch) alapvető konfigurálásra, üzemeltetésére és támogatására.

Mi tartalmaz a CCNA képzésünk?

– Hivatalos Cisco tananyagok

– 1400+ oldalas angol nyelvű CCNA vizsgafelkészítő könyv, vizsgakérdés gyűjteménnyel

– A képzésekhez kapcsolódó teljes magyar nyelvű online videós anyagaihoz 3 hónapos hozzáférés

– A képzést követően is hozzáférhetsz a laborkörnyezethez (kb. 30 órányi gyakorlási idővel)

– CCNA vizsgakupon, mely felhasználható vizsgaközpontunkban a tanfolyam befejezésétől számított 6 hónapon belül.

A Cisco CCNA Routing and Switching képzésünk 2*5 napnyi hivatalos Cisco tanfolyamokra épül. Az egyes napi 8 tanórás képzések rugalmas időbeosztásban, 3-5 hetes szünetekkel követik egymást. A CCNA vizsga a képzést követően (javasoltan 3-4 hónapos gyakorlati idő után) tehető el Pearson VUE vizsgaközpontunkban. A képzések minőségére általános tanfolyami és garanciális feltételeink alapján garanciát nyújtunk.

További információkat találsz a képzésről honlapunkon.

Képző intézmény

Kapcsolat

Simon Ferenc

E-mail cím:
Telefonszám:

Kedvezményes hivatalos Cisco CCNA hálózati szakember képzés és vizsga (CCNA)

E-mail Cím: info@training360.com
Telefonszám: (1) 880-0042
Weboldal: http://www.training360.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Training360/

Kedvezményes hivatalos Cisco CCNA hálózati szakember képzés és vizsga (CCNA)