Cégnév
Célközönség
Felvételi követelmény
Elvárt tudásszint / végzettség
Képzés nyelve
Képzés helye
Finanszírozás módja
Oktatás formája
Képzés jellege
Képzés időrendje
Képzés kezdete
Képzés hossza
Engedéllyel rendelkezik
Megszerezhető végzettség
Álláslehetőség a képzés után
Képzés további jellemzői

Általános információk

A Training360 Karrier Start Programban olyan azonnal foglalkoztatható magabiztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkező junior szoftverfejlesztőket és informatikus szakembereket képzünk, akik értenek a számítógépek nyelvén és valódi projekteken alapozzák meg tudásukat. A programban végzett fejlesztők magabiztosan használják a nyelvet, az IDE-t és a kapcsolódó eszközrendszert, alkalmazzák a kódolási konvenciókat, a tiszta kód elveket és az OO alapelveket, ismerik az alap adatszerkezeteket, azok Javas vagy .NET-es implementációit, valamint megtanulták az egységtesztelés és a funkcionális programozás alapjait. Számos esetben a képzés nemzetközi minősítések megszerzésével zárul (Microsoft, Oracle).

Képzés részletei

Az aktuális, induló képzések dátumával kapcsolatosan, kérjük, keresd fel a weboldalunkat.

Mindenkinek, aki jövőbiztos karrierre vágyik és elég elhivatottságot érez magában, hogy elinduljon velünk a programozóvá válás útján! A jelentkezésnek csupán az érettségi megléte a feltétele. Nem kell matematikus diploma, sem angol nyelvvizsga, lehetsz fiú vagy lány, bölcsész vagy műszakis, a lényeg, hogy legyen benned motiváció, ne futamodj meg a problémák láttán és szeress csapatban dolgozni. Bár a nyelvvizsga nem feltétele a jelentkezésnek, középfokú angoltudásra szükséged lesz ahhoz, hogy el tudd végezni a képzést, és a jövőbeli munkahelyeden is könnyedén vedd majd az akadályokat. Különösen örülünk neki, ha a német sem okoz problémát! Ha meg akarod tanulni, ha szánsz időt a gyakorlásra, ha hiszel magadban, akkor belőled is hamar kiváló programozó, fejlesztő válhat. A Training360 Karrier Start Program a nagybetűs lehetőség mellett egy precízen felépített tanulási módszert biztosít számodra, amely segít megérteni és átlátni komplex folyamatokat

Oktatási szolgáltatásunk minőségi garanciája a megbízható, maximális szakmai hozzáértéssel rendelkező, ám a gyakorlat mellett a tanításban is kellő tapasztalattal bíró oktatói bázis. Kiterjedt hálózatunknak köszönhetően olyan minősített oktatói gárdát tudhatunk magunkénak, melynek minden tagja felsőfokú végzettséggel, többéves oktatási és szakmai gyakorlattal rendelkezik és a valós életből vett példákkal, gyakorlati tapasztalatokkal és naprakész információkkal tud szolgálni a hallgatók számára.

Mentoraink mindegyike fejlesztő szakember, és pontosan látják, hogy milyen előképzettségre, tudásra, tapasztalatra van szüksége egy kezdő programozónak éles projektben. Azt is látjuk, hogy a munkaerőpiacon friss diplomával megjelenő potenciális munkavállalók milyen ismeretekben szenvednek hiányt.

Mi leszel a képzés végére? Olyan junior szoftverfejlesztő, aki ért a számítógépek nyelvén, valódi projekteken alapozta meg tudását, rengeteg gyakorlattal és magabiztos elméleti tudással rendelkezik. Olyan, munkájára igényes szakember leszel, aki szakmailag és együttműködés tekintetében is helyt áll egy csapatban. Látni fogod, a tehetség csak egy lehetőség, de ha gyakorolsz és elszánt vagy, kihozzuk belőled a maximumot, hogy azután képes legyél megállni a saját lábadon azon az úton, amit magad választottál. A képzés végére te leszel az, aki ért a szakmájához és úgy használja, ahogy kell: kreativitással és felelősséggel. Akarsz ilyen lenni?

Képző intézmény

Kapcsolat

E-mail cím:
Telefonszám: +36 30 265-9987

Training360 Karrier Start Program

E-mail Cím: karrier@training360.com
Telefonszám: +36 1 880-0048
Weboldal: https://karrierstart.training360.com/
Facebook: https://www.facebook.com/

Training360 Karrier Start Program