Cégnév
Célközönség
Felvételi követelmény
Képzés nyelve
Képzés helye
Finanszírozás módja
Képzés ára
Oktatás formája
Képzés jellege
Képzés kezdete
Képzés hossza
Engedéllyel rendelkezik
Megszerezhető végzettség
Álláslehetőség a képzés után

Általános információk

Szerezd meg az ISACA legrangosabb információs rendszer auditori minősítését, készülj fel velünk a vizsgára!

Képzés részletei

A pontos ütemezést és további időpontokat lásd honlapunkon.

A 3+2 napos képzés célja, hogy részletesen megismertesse a résztvevőket a CISA program szakmai területeivel és segítséget nyújtson a CISA vizsgára való felkészülésben. A képzést korábbi információvédelem-menedzsment, IT biztonság auditori ismeretekkel és hasonló munkakörben eltöltött legalább 5 éves gyakorlati idővel rendelkező szakembereknek ajánljuk, akik szeretnének elméleti és gyakorlati tudásukról nemzetközi oklevelet szerezni.

A témában a képzéseket több mint tízéves tapasztalattal, gyakorlattal és oktatási rutinnal és nemzetközi minősítéssel rendelkező tréner szakemberekkel tudjuk megoldani, akik nem csak az elméleti, hanem a gyakorlati megvalósításban, best practices irányelvek alkalmazásában is otthon vannak.

A Training360 2 fő CISA/CISM szakértővel rendelkezik, akik az információvédelmi, auditori terület mellett számos más kapcsolódó területen, így például az ITIL, ISO20000, a kockázatmenedzsment, a beszállító kezelés, folyamatmenedzsment, IT projektmenedzsment (PRINCE2) témákban is, járatosak és napi szintű auditálási és implementálási feladatokat is ellátnak.

Több mint 30 éve az ISACA felügyelet alá tartozó Certified Information Systems Auditor (CISA) program az informatikai auditorok, az ellenőrzési és biztonsági szakemberek tudásának, szakértelmének hazai és nemzetközi szinten is elfogadott értékmérője.

A CISA minősítés megszerzése hozzájárul az IT audit, az ellenőrzés és biztonság szakembereinek szakmai elismertségéhez. A megszerezhető nemzetközi minősítés pedig a világ TOP10 leginkább keresett és legjobban fizetett pozícióját biztosíthatja. Az ISACA nemzetközi állásközvetítő szolgáltatást működtet tanúsított tagja számára, mely segítségével akár amerikai, vagy nyugat-európai állások is megpályázhatóak.

A 3+2 napos képzés célja, hogy részletesen megismertesse a résztvevőket a CISA program szakmai területeivel és segítséget nyújtson a CISA vizsgára való felkészülésben. A Training360 által nyújtott képzés sajátossága, hogy a piacon található képzésekkel ellentétben hosszabb, oktató által vezetett képzési időtartamban biztosítja az ismeretek megszerzését, rendszerezését, és elmélyítését, és nem csak a vizsgafelkészítésre koncentrál. Megjegyzés: a vizsga költségeit a tanfolyam díj nem tartalmazza.

A képzések minőségére általános tanfolyami és garanciális feltételeink alapján garanciát nyújtunk.

További információkat találsz a képzésről honlapunkon.

Képző intézmény

Kapcsolat

Simon Ferenc

E-mail cím: ferenc.simon@training360.com
Telefonszám: (30) 388-264

Hivatalos Certified Information Systems Auditor (CISA) tanfolyam és vizsgafelkészítő

E-mail Cím: info@training360.com
Telefonszám: (1) 880-0042
Weboldal: http://www.training360.com/

Hivatalos Certified Information Systems Auditor (CISA) tanfolyam és vizsgafelkészítő