Cégnév
Célközönség
Felvételi követelmény
Képzés nyelve
Képzés helye
Finanszírozás módja
Képzés ára
Oktatás formája
Képzés jellege
Képzés kezdete
Képzés hossza
Engedéllyel rendelkezik
Megszerezhető végzettség
Álláslehetőség a képzés után

Általános információk

Szerezd meg az ISACA legrangosabb információ biztonság menedzsment minősítését, készülj fel velünk a vizsgára!

Képzés részletei

A pontos ütemezést és további időpontokat lásd honlapunkon.

A 3+2 napos képzés célja, hogy részletesen megismertesse a résztvevőket a CISM program szakmai területeivel és segítséget nyújtson a CISM vizsgára való felkészülésben. A képzést korábbi információvédelem-menedzsment, IT biztonsági, üzemeltetői ismeretekkel és hasonló munkakörben eltöltött legalább 5 éves gyakorlati idővel rendelkező szakembereknek ajánljuk, akik szeretnének elméleti és gyakorlati tudásukról nemzetközi oklevelet szerezni.

A témában a képzéseket több mint tízéves tapasztalattal, gyakorlattal és oktatási rutinnal és nemzetközi minősítéssel rendelkező tréner szakemberekkel tudjuk megoldani, akik nem csak az elméleti, hanem a gyakorlati megvalósításban, best practices irányelvek alkalmazásában is otthon vannak.

A Training360 2 fő CISA/CISM szakértővel rendelkezik, akik az információvédelmi, auditori terület mellett számos más kapcsolódó területen, így például az ITIL, ISO20000, a kockázatmenedzsment, a beszállító kezelés, folyamatmenedzsment, IT projektmenedzsment (PRINCE2) témákban is, járatosak és napi szintű auditálási és implementálási feladatokat is ellátnak.

Több mint 30 éve az ISACA felügyelet alá tartozó Certified Information Security Manager (CISM) program az informatikai biztonsági szakemberek tudásának, szakértelmének hazai és nemzetközi szinten is elfogadott értékmérője.

A CISM program hozzájárul az IT biztonsági folyamatok, technológiák, eszközök, módszertanok szakszerű és magas szinten történő menedzseléséhez, a megszerezhető nemzetközi minősítés pedig a világ TOP10 leginkább keresett és legjobban fizetett pozícióját biztosíthatja. Az ISACA nemzetközi állásközvetítő szolgáltatást működtet tanúsított tagja számára, mely segítségével akár amerikai, vagy nyugat-európai állások is megpályázhatóak.

A 3+2 napos képzés célja, hogy részletesen megismertesse a résztvevőket a CISM program szakmai területeivel és segítséget nyújtson a CISM vizsgára való felkészülésben. A Training360 által nyújtott képzés sajátossága, hogy a piacon található képzésekkel ellentétben hosszabb, oktató által vezetett képzési időtartamban biztosítja az ismeretek megszerzését, rendszerezését, és elmélyítését, és nem csak a vizsgafelkészítésre koncentrál. Megjegyzés: a vizsga költségeit a tanfolyam díj nem tartalmazza.

A képzések minőségére általános tanfolyami és garanciális feltételeink alapján garanciát nyújtunk.

További információkat találsz a képzésről honlapunkon.

Képző intézmény

Kapcsolat

Simon Ferenc

E-mail cím: ferenc.simon@training360.com
Telefonszám: (30) 388-264

Certified Information Security Manager (CISM)

E-mail Cím: info@training360.com
Telefonszám: (1) 880-0042
Weboldal: http://www.training360.com/
Facebook: https://www.facebook.com/Training360/

Certified Information Security Manager (CISM) tanfolyam és vizsgafelkészítő