Cégnév
Célközönség
Felvételi követelmény
Elvárt tudásszint / végzettség
Képzés nyelve
Képzés helye
Finanszírozás módja
Képzés ára
Oktatás formája
Képzés jellege
Képzés kezdete
Képzés hossza
Engedéllyel rendelkezik
Megszerezhető végzettség
Álláslehetőség a képzés után

Általános információk

Hogyan fejlesszünk terméket gyorsan és rugalmasan? Milyen szervezési módszerekkel készülhetünk fel a gyakori változásokra és tartsuk a projektet a tervezett keretek között? Válasz: agilis projektmenedzsment.

Képzés részletei

A pontos ütemezést és további időpontokat lásd honlapunkon.

A tréninget összetett, gyorsan változó környezetben történő folyamatok, feladatok, erőforrások irányításában közreműködő vezetőknek, valamint a vezetők külső és belső befogadó környezetében dolgozó, segítő munkatársak, csapattagok számára ajánljuk.

A képzés azok részére javasolt elsősorban, akik nem elsősorban fejlesztői (vagy IT) jellegű területen dolgoznak (pl. általános gyakorló projektvezetők, csoportvezetők, projekt szponzorok és projekt tagok). Azok részére, akik kifejezetten fejlesztési feladatok menedzselésére, és fejlesztői szemlélettel és példákon keresztül szeretnék megismerni az Agilis technikákat, az Agilis módszertanok (Scrum, Kanban, Lean) alkalmazása szoftverfejlesztési projektekben című képzésünket javasoljuk elvégzésre.

A tanfolyam opcionálisan egy külön vizsgafelkészítő workshopot követően vizsgával zárható, és a vizsgát sikeresen zárók a TÜV Rheinland által kiállított nemzetközileg elismert tanúsítványt kapnak.

A tréninget tapasztalt, Certified Scrum Master minősítéssel is rendelkező trénerek tartják, akik sok-sok éves agile projektmenedzsment gyakorlattal és támogatási tapasztalattal rendelkeznek, valamint éles agilis módszertani bevezetésekben, tanácsadásokban vesznek folyamatosan részt. Kisvállalati környezettől kezdve a nagyvállalati csapatokig is dolgoztak, így rengeteg gyakorlati tippet, trükköt, best practice tanácsot tudnak megosztani a résztvevőkkel.

Hogyan fejlesszünk terméket gyorsan és rugalmasan? Milyen szervezési módszerekkel készülhetünk fel a gyakori változásokra és tartsuk a projektet a tervezett keretek között?

Az agilis projektmenedzsment olyan bizonyított módszereket kínál, melyekkel drasztikusan csökkenthető az erőforrások pazarlása, növelhető a projektben résztvevők motivációja és kezelhetővé válik az innovatív projektekben rejlő bizonytalanság. Az agilis projektmenedzsmentet ma már nem csak a szoftverfejlesztésben, hanem minden olyan iparágban alkalmazzák, ahol újításra és több szakterület szoros együttműködésére van szükség.

A bővített tartalmú, háromnapos tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék azokat az agilis projektvezetési módszereket, amelyekkel sikeresen lehet irányítani és megfelelő módon reagálni az üzleti környezetben bekövetkező változásokra valamint képesek legyenek felismerni azokat a helyzeteket, amikor az agilis projektvezetési módszerek hatékonyabbak a klasszikusnál.

A workshop jellegű képzésen az elméleti háttér mellett sok gyakorlati, szimulációs játék, egyéni és csoportos feladat keretében számos best practice tanácsot is megosztunk a résztvevőnkkel tapasztalt oktatónk segítségével.

A képzéshez kapcsolódóan, opcionálisan a TÜV Minősítésű Képzett Agilis Menedzser minősítése szerezhető meg vizsgát követően. A vizsgát egy 0,5 napos kötelező vizsgafelkészítő workshop előzi meg, ezt követi maga a vizsga. A workshop és vizsga díját a képzés nem tartalmazza.

További információkat találsz a képzésről honlapunkon.

Képző intézmény

Kapcsolat

Simon Ferenc

E-mail cím: ferenc.simon@training360.com
Telefonszám: (30) 388-264

Agilis projektmenedzsment képzés

E-mail Cím: info@training360.com
Telefonszám: (1) 880-0042
Weboldal: http://www.training360.com/it

Agilis projektmenedzsment képzés, TÜV tanúsított vizsgafelkészítési lehetőséggel