Cégnév
Célközönség
Felvételi követelmény
Elvárt tudásszint / végzettség
Képzés nyelve
Képzés helye
Finanszírozás módja
Képzés ára
Oktatás formája
Képzés jellege
Képzés kezdete
Képzés hossza
Engedéllyel rendelkezik
Megszerezhető végzettség
Álláslehetőség a képzés után
Képzés további jellemzői

Általános információk

Érdekel a programozás? Váltani szeretnél? Nem sajnálod az idődet, hogy továbbfejleszd magad? A jövőben többet szeretnél keresni? Akkor itt a helyed! Képezd magad, hogy elérd céljaidat! PLC programozóként olyan piacképes tudású szakember leszel, aki alapvető informatikai és műszaki ismeretekkel rendelkezik. Képesítést kapsz különféle ipari berendezések, gyártósorok programjainak írására. A programozóként megismered és magabiztosan alkalmazod a műszaki ábrázolást, műszaki dokumentációt, továbbá a villamos és gépész rajzjeleket.

Képzés részletei

A PLC programozó az egyik legkeresettebb szakember Magyarországon és az egész Európai Unió területén.

A kezdő PLC programozó átlagkeresete Magyarországon 400 000 Ft vagy 2000-2500 € is lehet.

A PLC programozó tanfolyam elvégzésével EuroPass bizonyítványt is szerezhet, melyet az egész Európai Unió területén elismernek.

A PLC programozó berendezésekhez, folyamatokhoz, technológiákhoz PLC programot ír, módosít, bevonja a PLC-t a hibakeresés folyamatába és dokumentálja tevékenységét. Az általa készített programnak meg kell felelni a szakmai, biztonságtechnikai és a munkavédelmi követelményeknek.

A PLC programozás napjaink egyik legfontosabb programozás fajtája.

A PLC programozó olyan piacképes tudású szakember, aki alapvető informatikai és műszaki ismeretekkel rendelkezik. Képesítést szerez különféle ipari berendezések, gyártósorok programjainak írására. A programozó ismeri és magabiztosan alkalmazza a műszaki ábrázolást, műszaki dokumentációt, továbbá a villamos és gépész rajzjeleket. Rendelkezik általános anyagismerettel, elektrotechnikai alapismeretekkel és mechanikus, villamos méréstechnikai ismeretekkel.

A PLC egy programozható vezérlő, melyet elsősorban az iparban használnak gépek, berendezések vezérlésére. A PLC programok általában egy személyi számítógépen íródnak, majd egy kábel, vagy egy hálózat segítségével tölthetők a PLC-re. A programokat egy akkumulátorral kisegített vagy kitörölhetetlen memória tárolja. A PLC legnagyobb előnyei a könnyű és gyors programozhatóság, univerzális használat és az összetett feladatok egyszerű megvalósíthatósága. A PLC program módosítása távolról is lehetséges, akár üzem közben.

A PLC programozó szakma jelenleg az egyik legkeresettebb Magyarországon. Tanfolyamunkat képzett szakemberek vezetik, melynek során valódi gyakorlati tudás sajátítható el. Erzsébet körúti épületünkben saját tanműhellyel rendelkezünk, ahol a hallgatók korszerű gépeken tanulhatnak, gyakorolhatnak. Az intézményünk által nyújtott munkakörnyezetnek és széleskörű tudásnak köszönhetően a hallgatók tapasztalt szakemberként fejezhetik be tanulmányaikat és helyezkedhetnek el a szakmában.

Intézményünkben hallgatóink kedvezményesen tanulhatnak nyelvet, igény esetén hallgatóinknak az OKJ-s órabeosztásukhoz igazítjuk a nyelvtanfolyamot, így a tanfolyam végére akár egy idegen nyelvet is beszélhetnek!

Tanfolyamunkra felső korhatár nélkül várjuk a tanulni vágyókat!

Képző intézmény

Kapcsolat

Szabó Szilvia

E-mail cím: szabo.szilvia@soterline.hu
Telefonszám: +36 1 887 2341

PLC programozó

E-mail Cím:
Telefonszám:
Weboldal: https://www.soterline.hu/okj-tanfolyamok/plc-programozo-tanfolyam/

PLC programozó