Cégnév
Célközönség
Felvételi követelmény
Elvárt tudásszint / végzettség
Képzés nyelve
Képzés helye
Finanszírozás módja
Képzés ára
Oktatás formája
Képzés jellege
Képzés időrendje
Képzés kezdete
Képzés hossza
Engedéllyel rendelkezik
Megszerezhető végzettség
Álláslehetőség a képzés után
Képzés további jellemzői

Általános információk

Ha érdekelnek a műszaki, technológiai fejlesztések és újdonságok, ráadásul kiemelkedően szeretnél keresni, akkor a CAD-CAM informatikus tanfolyam neked való! A CAD-CAM Informatikusok számos gyártási területen keresett szakemberek: egészségügyi gépek gyártása, bútorgyártás, autógyártás, alkatrészgyártás, cipőgyártás, stb. Elsősorban a 2D és 3D-s tervezés a fő munkaterületük és gyártási gépek programozása.

Képzés részletei

Ha érdeklik a műszaki, technológiai fejlesztések és újdonságok, ráadásul kiemelkedően szeretne keresni, akkor a CAD-CAM informatikus tanfolyam Önnek való! A CAD-CAM Informatikusok számos gyártási területen keresett szakemberek: egészségügyi gépek gyártása, bútorgyártás, autógyártás, alkatrészgyártás, cipőgyártás, stb. Elsősorban a 2D és 3D-s tervezés a fő munkaterületük és gyártási gépek programozása.

A CAD-CAM Informatikus tanfolyamon teljes körűen megismerkedhet a számítógéppel vezérelt gyártási folyamatokkal és azokkal a programokkal, melyek segítségével ez a technológia megvalósítható. Így elsajátíthatja a CAD-CAM eszközökkel való tervezést, fejlesztést és gyártást is.

Figyelem! Jelenleg a CAD-CAM Informatikusok az IT szakemberek legkeresettebb szakemberei közé tartoznak! Magyarországon és külföldön egyaránt kiemelkedő fizetésért dolgozhatnak! Magyarországon a fizetésük havi 500.000 Ft felett van, külföldön havi 3000 és 6000 Euro között keresnek nyelvtudástól függően. Aki külföldön szeretne CAD-CAM Informatikusként elhelyezkedni, annak első sorban a német nyelvterületeket javasoljuk.

Intézményünkben hallgatóink kedvezményesen tanulhatnak nyelvet, igény esetén hallgatóinknak az OKJ-s órabeosztásukhoz igazítjuk a nyelvtanfolyamot, így a tanfolyam végére akár egy idegen nyelvet is beszélhetnek!

Tanfolyamunkra felső korhatár nélkül várjuk a tanulni vágyókat!

Képzés ára: 420 000 Ft + 70 000 Ft vizsga díj

Képző intézmény

Kapcsolat

Szabó Szilvia

E-mail cím: szabo.szilvia@soterline.hu
Telefonszám: +36 1 887 2341

CAD-CAM Informatikus

E-mail Cím:
Telefonszám:
Weboldal: https://www.soterline.hu/okj-tanfolyamok/cad-cam-informatikus-tanfolyam/

CAD-CAM Informatikus