Cégnév
Célközönség
Felvételi követelmény
Elvárt tudásszint / végzettség
Képzés nyelve
Finanszírozás módja
Képzés ára
Oktatás formája
Képzés jellege
Képzés időrendje
Képzés kezdete
Képzés hossza
Engedéllyel rendelkezik
Megszerezhető végzettség
Álláslehetőség a képzés után

Általános információk

18 hetes intenzív programozó képzés, biztos karrier, befektetés nélkül.

Képzés részletei

Pályaváltóknak, pályakezdők, egyetemisták

Varga József

Varga József a [r]eaktorlabs oktatásvezetője. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a szoftverfejlesztés területén. Már az általános iskola elején megírta első programjait, Basic nyelven. Később a PC-k és az internet megjelenésével és elterjedésével még jobban beleszeretett a szakmába, így már szakirányú középiskolában folytatta tanulmányait. A programozást egyfajta művészi önkifejezésnek tartja, melyhez semmi egyéb nem kell, csak logika, kreativitás és némi akarat. Nagyon fontosnak tartja a tapasztalást, mint tanulási módszert, és azt, hogy valós piaci igények mellett fejlődjön a programozó, melyet az oktatásba is át fog ültetni.

Tóth Ádám

Tanul és tanít – Tóth Ádám kollégánk, ha épp nem programoz, akkor egyrészről mentorként vesz rész képzéseinket, másrészről pedig az Alkalmazott matematikusi (MSc) tanulmányait folytatja az Óbudai Egyetemen. Ádám tisztában van azzal, hogy az informatika világa naponta változik, így rendkívül fontosnak tartja a naprakész tudást és az új technológiák ismeretét, melyet az oktatás során diákjainknak át is ad.

Dr. Kárpáti Manuéla

Dr. Kárpáti Manuéla korábban biológusként dolgozott, ecetmuslicákon végzett kísérleteket. Számos publikációja jelent meg a témában, ő mégis úgy döntött, hogy sikeres karrierjét hátrahagyva jelentkezik programozó képzésünkre. Ma már junior Full Stack fejlesztőként dolgozik nálunk, félidőben pedig mentorként erősíti csapatunkat.

Képző intézmény

Kapcsolat

Hájer Ádám

E-mail cím:
Telefonszám:

Junior Full Stack .NET képzés

E-mail Cím: [email protected]
Telefonszám: +36 1 789 2379
Weboldal: https://reaktorlabs.com/
Facebook: https://www.facebook.com/reaktorlabs.hu/

Junior Full Stack .NET képzés

Előregisztráció!